Ik Trouw Jullie Ik zorg voor een onvergetelijke ceremonie!

Ik Trouw Jullie Ik Trouw Jullie
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Ik Trouw Jullie Vraag informatie aan
Landelijk

Wat een geweldige tijd gaan jullie tegemoet, trouwen!

Romantisch, spannend, vlinders in de buik, maar ook een leuke, drukke en spannende periode. Een periode waar je ook van moet genieten.

DE DAG moet geweldig zijn en helemaal naar jullie wensen verlopen.
Met het uitzoeken van de jurk, de perfecte stropdas, de mooiste bruidstaart, attenties voor de getuigen en de huwelijksreis kan ik niet helpen. Maar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) kan ik er wel voor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van en voor “jullie” wordt.

Uiteraard geef ik veel tips. In mijn carrière als BABS heb ik veel ervaring opgedaan. In een persoonlijk gesprek lopen we jullie wensen door, kijken naar de mogelijkheden en beantwoord ik al jullie vragen!

Ik ben pas tevreden als ik hoor dat jullie met een warm hart en een grote glimlach terugdenken aan DE DAG en jullie moment. Ik ben dan trots dat ik aan zo’n belangrijke dag een bijdrage heb mogen leveren.

Een mooiere baan kun je je als mens toch niet wensen?

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Ingrid Brakenhoff-van Kleef

Mobiel: 06 51 16 24 15

E-mail: info@iktrouwjullie.nl

Website: www.iktrouwjullie.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kevin en Marlise

Op 30 oct 2018

Lieve Ingrid, We willen jou bedanken voor jouw bijdrage aan onze fantastische dag! Na onze trouwdag lieten we jou al weten dat we super veel positieve reacties hebben ontvangen over de ceremonie. Ze hebben dit nog nooit meegemaakt! De interactie met iedereen, het moment naar onze ouders en de lol die we met elkaar hadden tijdens de ceremonie is echt uniek. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Justin & Yun

Op 25 jun 2018

Lieve Ingrid, Vanaf onze eerste ontmoeting wisten wij al direct uit dat jij onze mooie dag moest gaan verzorgen. Je professionele aanpak en warme persoonlijkheid hebben onze ceremonie onvergetelijk gemaakt. Wat heb jij het geweldig gedaan! Met heel veel plezier en liefde denken wij nog terug aan deze mooie dag. Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie cadeau dat je ons hebt gegeven!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation