Hotel de Schout

(2)

Beoordeel

Dé locatie voor feesten en partijen!

Hotel De Schout heeft een unieke ligging. 

Midden in het schone Twentse landschap is Denekamp met zijn bosrijke omgeving een prachtig startpunt voor uw vakantie. Denekamp is omringd door meerdere, eveneens prachtig gelegen dorpen en steden. Denk hierbij aan Weerselo met het prachtige Stift, het pittoreske kunststadje Ootmarsum of Oldenzaal met haar winkelcentrum. Het is echter ook de streek die grenst aan de Duitse buurgemeente Nordhorn, gelegen in de bekende Grafschaft Bentheim. Vanuit Hotel De Schout staat u binnen vijf minuten in Duitsland. 

Dit deel van Twente geniet eveneens steeds meer bekendheid als het decor van de succesvolle regiosoap “Van Jonge Leu en Oale Groand”. Een regiosoap van TV Oost, die ook door onder andere de KRO in ons land werd uitgezonden. De opnamen zijn gemaakt in de mooiste stukjes van de Twentse natuur en bij een aantal kenmerkende monumentale bouwwerken. Alles in een omgeving van puur natuurschoon in de vorm van bosgebieden, afgewisseld door glooiende essen, vele schilderachtige vennen en heidevelden en met natuurlijk oude Twentse boerderijen, kastelen en kloosters.

Raadszaal

De Raadszaal is een eigentijdse, sfeervolle locatie en heeft alles in huis om uw huwelijk, diners, vergaderingen en feesten tot een succes te maken. Onze accommodatie biedt ruimte voor groepen van 15 tot 800 personen en is voorzien van moderne apparatuur: licht- en geluidsinstallatie, microfoon en beamer.

Raadszaal terras avond 

Op het verwarmde terras kan tot in de late uurtjes geborreld worden. Diners, lunches, buffetten en hapjes kunnen naar specifieke wensen worden bereid door onze keukenbrigade.

Brochureaanvraag

Wij denken graag met u mee en zijn bereid u te helpen bij het invullen van specifieke wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of nieuwsgierig geworden? Vul onderstaande vragenlijst in. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

0541-572555

Adres: Burgemeester Hoogklimmerstraat 2 7591 ET Denekamp

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Laurens

5

op 24-09-2018

Prachtige kamer, heerlijke badkamer en douche, centraal gelegen aan mooi plein. Sfeervol dorp.

Thijs

5

op 27-08-2018

Sfeervol hotel, met hele ruime kamers, prima bed. Vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer goed ontbijt en lekker gegeten met lekkere wijn in het restaurant Oosth. Het hotel ligt mooi centraal in Denekamp, van waaruit we in een prachtige omgeving hebben gefietst d.m.v. knooppuntenroutes op Nederland en Duits grondgebied. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen!

Ga naar een verwante categorie

Burgemeester Hoogklimmerstraat 2

7591 ET Denekamp

0541-572555