Het Koetshuis Party- & Cateringservice Wij zien graag tevreden gasten

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Het Koetshuis Party- & Cateringservice Vraag informatie aan
Dorpsstraat 114 A
2931 AG Krimpen aan de Lek

Het Koetshuis Party- & CateringService heeft letterlijk en figuurlijk alles in huis om het u en uw gasten perfect naar de zin te maken. Op onze eigen ambiancerijke en stijlvolle locatie in Krimpen aan de Lek óf op een plek die ú wenst. Niets is onmogelijk voor ons enthousiaste, terzake kundige en betrokken team.

RUITERZAAL

Sfeervolle feestlocatie

Deze sfeervolle zaal is uitermate geschikt voor het vieren van de meest uiteenlopende feesten en partijen. Feestelijke bruiloften, verjaardagen en jubilea maar ook zakelijke bijeenkomsten als bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten en recepties kunnen in de ruiterzaal verzorgd worden. Samen met u kijken wij naar de beste opstelling en aankleding om er een bijzondere dag van te maken.

Officiele trouwlocatie 

Wist u dat u niet alleen uw feest in Het Koetshuis kunt vieren maar daarnaast ook officieel kunt trouwen? Om te beginnen leidt een veertien meter lange rode loper het bruidspaar naar de huwelijkszetel waar de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk zal voltrekken. Na het ‘jawoord’ knallen de kurken, wordt er getoast. De bruidstaart wordt aangesneden en daarna kan het feest pas echt beginnen. Beeld u eens in hoe mooi dat zou zijn, het complete karakteristieke plaatje en dat allemaal op één locatie!

Praktische informatie

De Ruiterzaal biedt plaats aan maximaal 220 personen, afhankelijk van de opstelling. 

Maar de ruimte is ook zo in te richten dat kleinere gezelschappen een gezellige intieme sfeer kunnen ervaren. Liever een iets knussere ruimte boeken, wellicht is de Koetsierskamer dan meer geschikt voor u.

Koetsierskamer

Een lunch, high tea, brunch of verjaardag met een heerlijk middagzonnetje op ons terras. Of toch een borrel, diner, vergadering of feestavond? U vraagt en wij draaien. De Koetsierskamer ademt sfeer en in combinatie met ons heerlijke terras is dit een ideale plek voor uw bijeenkomst. Het buffet kan worden verzorgd voor een gezelschap tot 75 personen, net als bij de Ruiterzaal is de indeling van de zaal bepalend voor de capaciteit.

Proef de gezellige sfeer

Bij Het Koetshuis draait alles om de sfeer. Dit merkt u niet alleen aan de locatie maar ook aan de kwaliteit van ons eten en onze service. Wij maken het u gemakkelijk en zorgen voor een onvergetelijke gezellige dag.

Handig om te weten

Diners maximaal 60 personen

Buffetten maximaal 50 personen

Recepties maximaal 75 personen

Heeft u een groter gezelschap dan kunt u ook de Koetsierskamer samen met de Ruiterzaal combineren. Met deze combinatie kunt u maar liefst 300 personen kwijt.

Bent u van plan om echt groots uit te pakken? Wanneer u de Ruiterzaal combineert met de Koetsierskamer biedt Het Koetshuis plaats aan maximaal 300 personen.

Diners maximaal 100 personen

Buffetten maximaal 150 personen

Recepties/feestavonden maximaal 220 personen

Catering

Het team van Het Koetshuis is zeer ervaren in het verzorgen van feesten en partijen op locatie. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Zo kunt u eindelijk een keer te gast zijn op uw eigen feest zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw gasten wel goed worden verzorgd. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Catering en aankleding

Of het nu gaat om het aankleden van een bedrijfshal met wand- en plafondbekleding of om het plaatsen van een complete tent met inrichting in een weiland. Niet is te gek voor Het Koetshuis!

Vooral in de regio Krimpenerwaard, met een zeer groot buitengebied, worden er veel feesten “thuis” of om het huis gevierd. Of uw feest nu klein of groot is, aan huis of op een aparte locatie, Het Koetshuis is uw partner.

Goed eten 

Zeker wanneer u de kwaliteit van het eten belangrijk vindt is uw feest bij Het Koetshuis in goede handen. Wij werken uitsluitend met de allerbeste streekproducten zodat we de kwaliteit van onze service niet alleen in de locatie maar ook in het eten kunnen doortrekken. Goed eten vinden wij belangrijk, u toch ook?

Persoonlijk contact

Geen locatie is hetzelfde en daarom is catering altijd maatwerk. Wij vinden het daarom fijn om uw wensen in kaart te brengen met een persoonlijk gesprek. Na onze kennismaking verzorgen wij een offerte op maat voor uw unieke feest. 

Mogen wij ook voor u aan de slag?bekijk alvast onze brochure! Neem dan snel contact met ons op.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Patrick

Op 23 jun 2020

Altijd gezellig en altijd leuk personeel en niks is te dol

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation