Herna's Atelier Iedere vrouw is uniek en verdient het om te stralen. Alle ogen op haar gericht.

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Barneveld

Bij Herna’s Atelier heb je de mogelijkheid om je bruidsjurk op maat te laten maken in de kleur en stof jij wilt. Hier start je feest!

Bruiden zeggen vaak dat hun grote dag al begint tijdens de eerste kennismaking bij Herna’s Atelier. Het is een uniek proces want samen ontwerpen en creëren we jouw unieke en op maat gemaakte droomjurk die heerlijk zit en waarin jij gaat straalt. We maken er een feest van!

Hoe bijzonder is het om samen het proces in te gaan van het maken van een jurk voor wel een heel speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld je trouwdag. Je gaat niet naar de winkel en zoekt een jurk uit, maar je laat je bruidsjurk ontwerpen en maken bij Herna’s Atelier.

Hoe gaat dit in zijn werk.

We maken een afspraak en bespreken samen je wensen. Wat vindt je mooi, wat helemaal niet. Past dit bij je of is iets anders misschien beter. Samen maken we een compositie van wat jij graag wilt. Zodra we dat helemaal helder hebben tekent Herna een patroon in jou maat en maak ik een ’toile’ van eenvoudige stof die je komt passen, waar nodig worden er dan aanpassingen gedaan. Intussen zoeken wij natuurlijk de echte luxe stoffen uit die je graag wilt dragen, uit.

Dan wordt het pasmodel omgezet in de ‘echte’ bruidsjurk. Tussendoor zal er nog een passessie zijn om te kijken hoe ze echt zit. Dan maken we de jurk op detail mooi af. Zodra je naar huis gaat met een prachtige bruidsjurk waar je blij van wordt, waarin je gaat stralen én waarin je je thuis voelt. Dan pas zijn wij echt blij.

Wist u dat.

Wij ook prachtige kleding maken voor bruidsmoeders en zelfs voor de bruidegom? Neem gerust vrijblijvend contact op met Herna’s Atelier en vraag naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Bekijk website
+1 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Fiona

Op 01 oct 2020

Goedemorgen Herna, Hier dan eindelijk de beloofde foto. De jurk zat perfect, ik voelde me er helemaal thuis in. Zaterdag zijn we eindelijk getrouwd, 23 mei ging niet door ivm corona.

Elisabeth Edith

Op 01 feb 2020

Rondom de feestdagen heb ik een experimenteel project gedraaid waarvoor ik (voor mijn doen) een wat ongebruikelijk kostuum nodig had. Voor het maken van de jurk heb ik Herna's atelier in Barneveld benaderd. En ik moet zeggen; ik heb met veel comfort in het kostuum gedanst! Na al het gedraai en gezwaai zat alles nog op zijn plek waar het hoorde te zitten. Tijdens het ontwerpen van het kostuum liep ik tegen enkele problemen aan. Deze had ik aan Herna voorgelegd en ze kwam met verschillende bruikbare ideeën. Ook heeft ze oog voor duurzaamheid en herbruikbaarheid van je kleding. Zo was het haar idee om de gouden onderrok apart te maken zodat het in de toekomst eventueel ook met een ander kostuum kan worden hergebruikt. Rondom; het eindresultaat als de samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan haar van harte aanraden als je toe bent aan een kledingstuk naar eigen ontwerp!

Emma

Op 28 oct 2019

Hoi Herna, Nogmaals heel erg bedankt voor het creëren van mijn droomjurk! Ik heb zo veel complimenten over de jurk gekregen en dat dankzij jou. :) Liefs Emma

Simone

Op 02 sep 2019

Herna helpt je echt aan de jurk van je dromen. Van het begin met het ontwerp en uitzoeken van de stoffen, tot het advies geven t.a.v. lingerie en schoenen Én.....uiteindelijk een jurk die heerlijk zit en op haute couture niveau afgewerkt. Waar vind je dat nog?

Gerrie

Op 20 aug 2019

Herna is een lieve vrouw waar je je thuis bij voelt! Ze doet haar werk ook ontzettend goed en vakkundig. Alles word netjes tot op de puntjes afgewerkt. Mijn dochtertje en ik zelf zijn super blij met onze jurken die zij heeft gemaakt voor ons? Wij wensen je daarom ook heel veel succes met alles wat je graag nog wilt ondernemen! Liefs ons

Mirjam

Op 28 aug 2018

Herna is een gepassioneerde vakvrouw. Wat een plaatjes zijn haar werken!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation