Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Herna's Atelier Iedere vrouw is uniek en verdient het om te stralen. Alle ogen op haar gericht.

11 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Herna's Atelier Vraag informatie aan
Barneveld

Trouwjurken Herna’s Atelier in Barneveld

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rosetta Veldhuis

Op 05 aug 2022

Hoi! We hebben een hele mooie dag gehad! De jurk zat erg mooi en daar heb ik inderdaad ook veel reacties op gehad! Hierbij twee foto's waar de jurk mooi op staat. Bedankt voor alles!

Inge Schaap

Op 05 aug 2022

Dag Herna Als moeder van de bruid ,op de bruiloft van onze dochter en schoonzoon, zocht ik natuurlijk iets feestelijks. In modewinkels kon ik niets van mijn keuze vinden en toen op internet naar een couture atelier gezocht in mijn omgeving. Na een zeer positief telefoongesprek, stelde je voor om vrijblijvend te komen kennismaken , je vertelde dat je een voorraad stof had om uit te kiezen en heel veel stalen waaruit je kon bestellen. Vanaf de eerste eerste kennismaking was het een by zonder leuk proces en samen bedachten wij een heel mooi combinatie , eerste maakte je van katoenen stof een pas model en toen de mijn mooie combi- set! Het werd een prachtige zijden rok met een kanten top met half lange mouwen. Wat een ontzettend leuk proces en wat was ik blij met het uiteindelijke resultaat! Herna…… reuze bedankt en voor het volgende feest kom ik zeker weer naar jou. Met vriendelijke groeten Inge schaap

Marianne

Op 04 jul 2022

Herna heeft voor mij een prachtige jurk gemaakt voor de bruiloft van mijn zoon. Zij is enthousiast, denkt mee over de mogelijkheden en geeft suggesties. Niet alleen over de jurk, maar ook over de bijpassende accessoires. Daarnaast is zij ook een warm en gezellig persoon, waardoor de passessies altijd zeer gezellig waren. Dus wil je iets moois laten (ver)maken? Dan kan ik Herna’s Atelier zeker aanbevelen!

Bettine

Op 23 dec 2021

Samen met Herna hebben we van de trouwjurk van mijn (overleden) moeder mijn trouwjurk kunnen maken. Samen hebben we hem ontworpen waarbij Herna helemaal openstaat voor eigen ideeën en weet dat zo te maken dat het precies klopt met hoe het in mijn hoofd eruit ziet. Prachtig! Helaas door corona kan ik hem pas volgend jaar dragen, maar ik kan niet wachten!

Tiffany

Op 21 dec 2021

Beste Herna, Bedankt dat je zo kortdag mijn jurk hebt kunnen aanpassen. Zoals je ziet, zit het als gegoten en ozo comfortabel. Wij hebben een fantastische dag gehad beginnend met een korte wandeling over Landgoed De Palz waar deze foto gemaakt is. Bedankt voor alle kleine tips & trics. Alles bij elkaar hebben ze echt het verschil gemaakt.

Fiona

Op 01 oct 2020

Goedemorgen Herna, Hier dan eindelijk de beloofde foto. De jurk zat perfect, ik voelde me er helemaal thuis in. Zaterdag zijn we eindelijk getrouwd, 23 mei ging niet door ivm corona.

Elisabeth Edith

Op 01 feb 2020

Rondom de feestdagen heb ik een experimenteel project gedraaid waarvoor ik (voor mijn doen) een wat ongebruikelijk kostuum nodig had. Voor het maken van de jurk heb ik Herna's atelier in Barneveld benaderd. En ik moet zeggen; ik heb met veel comfort in het kostuum gedanst! Na al het gedraai en gezwaai zat alles nog op zijn plek waar het hoorde te zitten. Tijdens het ontwerpen van het kostuum liep ik tegen enkele problemen aan. Deze had ik aan Herna voorgelegd en ze kwam met verschillende bruikbare ideeën. Ook heeft ze oog voor duurzaamheid en herbruikbaarheid van je kleding. Zo was het haar idee om de gouden onderrok apart te maken zodat het in de toekomst eventueel ook met een ander kostuum kan worden hergebruikt. Rondom; het eindresultaat als de samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan haar van harte aanraden als je toe bent aan een kledingstuk naar eigen ontwerp!

Emma

Op 28 oct 2019

Hoi Herna, Nogmaals heel erg bedankt voor het creëren van mijn droomjurk! Ik heb zo veel complimenten over de jurk gekregen en dat dankzij jou. :) Liefs Emma

Simone

Op 02 sep 2019

Herna helpt je echt aan de jurk van je dromen. Van het begin met het ontwerp en uitzoeken van de stoffen, tot het advies geven t.a.v. lingerie en schoenen Én.....uiteindelijk een jurk die heerlijk zit en op haute couture niveau afgewerkt. Waar vind je dat nog?

Gerrie

Op 20 aug 2019

Herna is een lieve vrouw waar je je thuis bij voelt! Ze doet haar werk ook ontzettend goed en vakkundig. Alles word netjes tot op de puntjes afgewerkt. Mijn dochtertje en ik zelf zijn super blij met onze jurken die zij heeft gemaakt voor ons? Wij wensen je daarom ook heel veel succes met alles wat je graag nog wilt ondernemen! Liefs ons

Mirjam

Op 28 aug 2018

Herna is een gepassioneerde vakvrouw. Wat een plaatjes zijn haar werken!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation