Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Heezen Mode Alle pakken bij Heezen zijn op authentieke wijze gemaakt

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Spoorstraat 16-18
7051 CJ Varsseveld

Tegenwoordig verwerkt ieder bruidspaar persoonlijke elementen in hun trouwdag. Wij horen graag wat uw persoonlijke wensen zijn. Zo maken wij er een onvergetelijke dag voor u van!

Niet alleen het kostuum en de jurk is steeds vaker uniek, de hele bruiloft moet een uniek feest worden. Daarom gebeurt het steeds vaker dat er niet wordt getrouwd op het gemeentehuis, maar op een locatie die veel betekenis voor het bruidspaar heeft. Informeer daarom eens bij uw gemeente wat de mogelijkheden zijn.

Het huwelijk is een unieke gebeurtenis en het is natuurlijk zonde om deze op slechts één dag te vieren. Maar het is ook een heel drukke dag. Daarom zijn er steeds meer bruidsparen die hun bruiloft verspreiden over twee of drie dagen. Zo kunt u met volle teugen genieten van het feest.

Op uw trouwdag mag natuurlijk niemand ontbreken. Zodra de datum geprikt is, kunt u een save the date-kaartje sturen. Zelfs als er verder nog niets is geregeld. Zo weet u zeker dat alle gasten deze dag vrij kunnen houden.

COLLECTIE

Op onze speciale trouwafdeling kunt u kiezen uit een van de grootste collecties trouwkostuums van de Achterhoek. Een traditioneel pak of iets totaal unieks? Het kan allemaal bij Heezen. Voor deze belangrijke keuze kunt u vertrouwen op onze vakmensen. Wij kunnen niet alleen een trouwpak voor u aanmeten, we zorgen er ook voor dat u op deze mooie dag een prachtige bruidegom bent.

Naast onze persoonlijke adviseurs bieden wij u ook een groot assortiment accessoires, zoals: gilets, chabots, hoeden en stropdassen. Om uw pak te completeren, hebben wij ook verschillende lijnen schoenen.

AFSPRAAK

Om er zeker van te zijn dat we u gelijk kunnen helpen, kunt u bellen voor het maken van een afspraak.

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sander

Op 06 mar 2024

Top zaak vandaag geweest voor m’n trouwpak. Door Erik geholpen, wat een aardige eerlijke mode man. Weet wat hij verkoopt, en geeft een eerlijke mening. Mijn broer en ik zijn ontzettend blij met onze aankopen en geleverde service door team Heeze!!

Mannus

Op 06 mar 2024

Bij heezen mode mijn trouwpak gekocht, wat een geweldige zaak. Ik had mijn vrienden meegenomen om mij hierbij te assisteren, en we werden ontzettend goed ontvangen met koffie door joppe. Na het een, en ander gepast te hebben uiteindelijk toch tot een prachtig trouwpak gekomen. Dit alles compleet met de bijpassende elementen, en schoenen. Er moesten wat dingen vermaakt worden en dit werd zoals het hoort ook helemaal naar wens aangepast. Een aantal weken voor de bruiloft het trouwpak afgepast, en het zat werkelijk als gegoten, precies zoals ik hem wilde hebben. Een dikke pluim voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt bij heeze mode, en in het bijzonder voor joppe die mij hierin helemaal heeft begeleid, en zelfs op de trouwdag heeft aangekleed. Ik kan iedereen aanbevelen om bij deze zaak te gaan kijken. Een zeer tevreden klant.

Dorien

Op 14 feb 2022

Mooie en gezellige winkel en prettige verkoopsters

Bianca

Op 13 jan 2021

Mooie winkel met luxe kleding en producten en vriendelijk personeel

Daphne

Op 31 jan 2019

Super mooie en fijne winkel! Goed geholpen, vriendelijk en geduldig personeel. Vandaag erg goed geslaagd. Blij! Kom hier zeker terug.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation