Heart and Soul Trouwfotografie Ervaring in vele bruiloften; nu die van jullie nog!

Heart and Soul Trouwfotografie Heart and Soul Trouwfotografie
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Heart and Soul Trouwfotografie Vraag informatie aan
Amersfoort-Landelijk

Trouwfotografie is fotografie met gevoel.

Het draait bij foto's van een bruiloft om zoveel meer dan een mooie trouwfoto: het gaat mij om het vertellen van jullie verhaal.
En dat verhaal is voor mij echt compleet als ik daar ook een foto van die ene blik of dat prachtige detail aan toevoeg.
Want juist die trouwfoto's laten de sfeer van jullie trouwdag spreken.

Ik werk vanuit de provincie Utrecht, maar reis het hele land door voor bruiloften!

Spreekt dit jullie aan? Dan praat ik graag persoonlijk met jullie over de mogelijkheden!.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeffrey & Monique

Op 18 mar 2019

Op 21 september 2018 gaven wij elkaar het ja-woord. Het laatste wat we nog moesten regelen was een fotograaf. Via onze huwelijksambtenaar kregen we als tip contact op te nemen met Heart and Soul Trouwfotografie. Al vanaf de eerste ontmoeting was er een klik en vertrouwen. We voelden ons gelijk op ons gemak en hebben geen moment getwijfeld. Marcel levert prachtig werk en is daarnaast een fijn persoon om op deze speciale dag bij je te hebben. Zijn enthousiasme in zijn werk is duidelijk zichtbaar. Wij hebben een prachtig album en herbeleven ons huwelijk elke keer opnieuw als we de foto's bekijken.

Dita & Ronald

Op 18 mar 2019

Wij hebben Marcel ervaren als een fijne, gezellige en vakkundige fotograaf. De voorbereidende gesprekken waren erg fijn en goed om goed voorbereid de huwelijksdag in te gaan. Tijdens de dag heeft Marcel prachtige foto's gemaakt, heel mooi om waardevolle momenten vast te leggen maar ook om momenten vast te leggen die wijzelf tijdens de dag niet meekregen. Nu kunnen wij genieten van hele mooie herinneringen aan deze mooie dag en van de heldere en sfeervolle foto's die Marcel gemaakt heeft en verwerkt heeft in een mooi album. Marcel, bedankt!

Lia

Op 20 sep 2018

Marcel is so easy to shoot with. He's very professional and provides good quality and artistic shots. It was a pleasure having him as our wedding photographer. Our wedding album was even delivered earlier than agreed and the quality wasn't sacrificed. Thank you once again, Marcel, for capturing wonderful moments of our special day!

Jacky & Eric

Op 20 jun 2018

Betrokken, ervaren. Hier is geen woord aan gelogen. Wij hadden ons niemand beters kunnen bedenken en wensen als Marcel. Het eerste wat hij uitstraalt is rust, hoe fijn is dat op een dag dat je zelf vol zenuwen zit. Er was eigenlijk gelijk een klik bij het eerste gesprek, bij het tweede gesprek nog meer, toen ook een Love shoot gedaan ook daar weer een hoop rust. Wennen voor de camera is moeilijk, maar Marcel maakt het wel een stuk makkelijker waardoor wij ons snel op ons gemak voelde en het uiteindelijk eigenlijk allemaal vanzelf ging. De foto's van de Love shoot waren al fantastisch, hoe moesten de foto's van onze dag wel niet worden. Eindelijk 9 september, onze dag ! Eigenlijk liep alles soepel en zoals afgesproken. Bijna niet in de gaten dat Marcel er was (in de positieve zin) betrokken, en relaxed dit was zo fijn voor ons. Er even tussen uit gaan, kopje thee drinken, even niks en genieten zonder iedereen om ons heen. Hij heeft de dag voor ons zeker een stukje makkelijker gemaakt. Regelde eigenlijk de groepsfoto's voor ons, ging vlot en goed. Zoals wij al eerder aangaven, we hadden ons niemand beters kunnen wensen. Vandaag ons album opgehaald en de rest van de foto's, in een woord GEWELDIG ! Zo super super super bedankt voor je geweldige werk en betrokkenheid met onze dag. Dit is zeker niet de laatste keer dat we elkaar zien.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation