Hans Classic Cars Trouwbussen & auto's Maak van uw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis!

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Marconistraat 4 A
3861 NK Nijkerk

Bij Hans Classic Cars in Nijkerk zijn de meest uiteenlopende Oldtimer Bussen ( 12 stuks ) en Oldtimer auto's ( 15 stuks ) voor o.a bruiloften, maar ook voor Gala's Vrijgezellen feesten en bedrijfsfeesten, Familiedagen uitjes en Jubileum vervoer.Hans Classic Cars wordt gedreven door liefde voor bijzondere klassiekers. Achter elk van onze auto’s en bussen zit wel een verhaal.

"We bieden veel extra service"

Als we een auto afleveren zetten we er altijd een mandje in met champagne sapjes en glazen en uiteraard een witte paraplu.

Bij bijvoorbeeld bruiloften leven we heel erg mee. We proberen de dag voor de mensen zo speciaal mogelijk te maken. We vragen en maken voor U gratis de dagindeling vrijblijvend op maat en zijn bijna een soort tweede ceremoniemeester, ook op de dag zelf ."

Heb ook jij binnenkort een gelegenheid waarbij een Bus of auto van Hans Classic Cars het net even afmaakt ! Kijk dan eens op zijn site voor de modellen en tarieven. En wie weet wordt jouw dag net iets onvergetelijker!

Uiteraard brengen wij alle gasten voor een klein vergoeding weer veilig thuis zodat iedereen gezellig een drankje kan nuttigen.

Specialiteiten

 Trouwvervoer, Trouwbussen, Trouwauto, Limousine verhuur voor Bedrijfsfeesten, Gala Vrijgezellenvervoer, door heel Nederland.

VERSCHILLENDE VIDEO'S :

1: Weer een super gezellige Bruiloft van FC Utrecht speler Willem Janssen, het Bruidspaar en Gasten gaan natuurlijk weer helemaal uit hun dak !!  Bekijk hier de video.

2: Video van de mooie Greyhound, met het liedje: Ik neem je mee !! om een betere indruk van mij te krijgen !!

3: Mijn lieveling bus Greyhound Silverside schitterend mooi ! bijzonder geluid 2 takt Diesel, Kijk beslist even op de volgende Video.

4: Leuk Promotiefilmpje van ons bedrijf.

5: Op RTL tijdens Nienke & Resley Weten Het Zeker kwamen zij bij ons op bezoek om hun trouw bussen en trouwauto uit te zoeken.

Al onze auto’s worden voorzien van een rieten koffer met een champagne pakket. De prijs voor de auto’s is vanaf € 75,- per uur en voor de bussen vanaf € 85,- per uur. Deze prijzen zijn inclusief chauffeur en brandstof (incl. 9% BTW). Wanneer u een offerte aanvraagt, vragen en maken wij vrijblijvend uw dagindeling op maat, zo helpen wij uw dag speciaal te maken. Meer informatie vindt u op onze website.

Het is altijd mogelijk om onze "Collectie" in onze showroom te komen bekijken,u kunt me te allen tijde bellen om een afspraak te maken zowel op de dag, in het weekend en/of 's avonds.

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rik

Op 10 nov 2020

Hartelijk dank dat wij de Bentley konden gebruiken op onze trouwdag afgelopen vrijdag. Onze chauffeur Maurits was erg prettig, fijn zo,n mede-tukker in den vreemde te ontmoeten. De foto,s zijn prachtig geworden!

Elsbeth

Op 10 nov 2020

We hebben een top trouwdag gehad met de prachtige Beauford van Hans Classic Cars . Echt een aanrader, deze mooie roomwit-zwarte klassieker.

Luuk en Nikki

Op 12 nov 2019

Vrijdag 4 oktober zijn wij getrouwd in Rotterdam. We hebben een auto gehuurd die werd gereden door Marcel. We wilden jullie nog even bedanken, het is allemaal heel soepel verlopen en ons heel goed bevallen. Vooral dank aan Marcel, hij heeft ons echt super geholpen en we waren blij dat hij erbij was op onze speciale dag.

Ronald

Op 08 dec 2018

Op 11-11-2018 een hele leuke toertocht gemaakt met de Guy Arab en een geweldige leuke chauffeur! Mijn ouders hebben een prachtige 60- jarige trouwdag gehad met dank aan Hans Classic Cars Aanrader! Ronald Broek

Rob & Emmy

Op 14 nov 2018

Op 13 oktober hebben wij gebruik gemaakt van uw geweldige service en de Excalibur bij u gehuurd. Dit was voor de Bruiloft onze zoon en dus nu schoondochter. Van A tot A top verlopen. Vriendelijke chauffeur die de Excalibur kwam brengen en dan de geweldige mogelijkheid om deze zelf de gehele dag te besturen met het bruidspaar. Nogmaals bedankt voor de goede en correcte manier van zaken doen .

Edwin

Op 17 jul 2018

Dag Hans, Bedankt voor de goede zorgen betreffende onze bruiloft, alles was super geregeld door jullie! We hebben enorm genoten en kunnen iedereen jullie aanraden! Ga zo door!

Dionne en Edwin

Op 17 jul 2018

Beste Hans, Wij willen je nog bedanken voor het vervoeren van al onze daggasten gisteren op onze bruiloft. Het was voor ons een ontzettend mooie en prachtige dag die we nooit zullen vergeten. Jij hebt hier jouw steentje aan bijgedragen, dank hiervoor! Groetjes, Dionne en Edwin

Wessel-Jan

Op 13 jun 2018

Beste Hans, Wij hebben een fantastische rit gehad in de Rolls Royce. Wat een ongelofelijk mooie auto. We hadden niet stijlvoller kunnen aankomen. Bedankt voor de mooie rit. Groeten, Wessel-Jan & Bibi

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation