hampshire Boshotel Overberg Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

hampshire Boshotel Overberg hampshire Boshotel Overberg
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
hampshire Boshotel Overberg Vraag informatie aan
Dwarsweg 63 B
3959 AE Overberg

Boshotel Overberg is het duurzaamste 4-sterren hotel van Nederland gelegen aan de rand van de prachtige bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Uniek is dat wij ook de mogelijkheid bieden om aan de bosrand te trouwen.

Hampshire Boshotel Overberg en het naastgelegen Bosrestaurant Overberg bieden u alle ruimte voor romantische bruiloft. Onze sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. De zalen hebben de namen gekregen van bekende “natuurlijke” plekken op de Utrechtse Heuvelrug: Leemkuil, Sterrenbos en Egelmeer. Alle zalen hebben een eigen uitgang naar het ruime, beschutte terras en de aansluitende tuin met wandelpad naar het bos.

Trouwen op locatie

Trouwen in het nostalgische en sfeervolle bosrestaurant of aan de bosrand achter ons duurzame boshotel. Bosrestaurant Overberg is een officiële trouwlocatie. In onze sfeervolle en nostalgische Deel kunt u uw huwelijksceremonie laten voltrekken.

Daarnaast kun u op onze locatie uw bruidstaart aansnijden, feestelijk dineren, uw receptie houden en aansluitend uw feest geven. Het is ook mogelijk om een combinatie te maken met ons boshotel.

Trouwen aan de bosrand

Achter ons naastgelegen Boshotel Overberg bestaat de mogelijkheid om te trouwen aan de de bosrand van het Nationaal Park! Bosrestaurant Overberg is een officiële trouwlocatie. Naast dat er in onze sfeervolle Deel getrouwd kan worden, is het ook mogelijk om te trouwen in het bos.

Het grote grasveld met uitzicht op het bos is een unieke locatie om uw huwelijk te laten voltrekken. Indien u meer informatie wenst of graag een keer wilt langskomen, horen wij dit graag.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hans

Op 11 apr 2019

We hebben genoten van dit mooie hotel. Heerlijk gegeten, een prachtige suite en een gezellige bar waar die avond Elaine achter de bar stond en een heerlijk biertje voor ons heeft getapt. We vonden het heel gezellig met haar. En het ontbijt was ook heel uitgebreid. Het ontbrak ons aan niets. Nogmaals bedankt.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation