Habana Beach

(0)

Beoordeel

Het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin.

Trouwen op het strand van Kijkduin, ook dit behoort tot de vele mogelijkheden die wij bieden. Als officiële trouwlocatie maakt Habana Beach graag uw droom werkelijkheid. Een huwelijksfeest is een bijzondere gebeurtenis waar heel wat organisatie aan vooraf gaat. Kiest u voor een groots en spetterend swingfeest, een bruiloft in stijl of geeft u de voorkeur aan een intiem samenzijn met de naaste familie en dierbaarste vrienden, genietend van een schitterend uitzicht over zee met ondergaande zon? 

Habana Beach wil graag haar steentje bijdragen bij het organiseren van een onvergetelijk huwelijksfeest, zodat u samen met uw gasten met volle teugen en zorgeloos, kunt genieten. Trouwen op het strand oftewel trouwen aan zee, een bruiloft en/of receptie, onze romantische trouwlocatie biedt u alles om er een onvergetelijke trouwdag van te maken.

Wij werken uw plannen en ideeën graag verder uit. Habana Beach beschikt tevens over een uitgebreid informatiepakket die we u graag toesturen. Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Voor informatie kunt u ons bereiken van maandag t/m donderdag tussen 09:00–17:00 op telefoonnummer 070-2050295

070-2050295

Zuiderstrand 15 en 16 Den Haag-Kijkduin

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Zuiderstrand 15 en 16

Den Haag-Kijkduin

070-2050295