Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Glas & Loodjes Handgemaakte hippe en unieke Glas in Lood raampjes!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Glas & Loodjes Vraag informatie aan
Landelijk

Wat is een Glas & Loodje?

Glas & Loodjes zijn kleine raampjes met gedroogde bloemen, plantjes en veren ingelijst tussen glas in lood. Elk raampje is uniek met een kleurrijke lijst van verschillende structuren glas. Het loodprofiel is aan elkaar vast gesoldeerd en houdt het glas goed bij elkaar. Je hebt de opties om een bruidsboeket, foto, kaart of persoonlijke wens in te laten lijsten tussen glas in lood.

Kan ik het Glas & Loodje ook cadeau geven?

Als je het Glas & Loodje graag cadeau wilt geven kan je bij de opmerkingen een persoonlijk berichtje schrijven. De ontvanger krijgt dan een geschreven kaartje in zijn pakket. 

Bruidsboeket inlijsten

Lees hieronder het proces als jullie het bruidsboeket willen laten inlijsten.

Stap 1: Na je bestelling zal ik je mijn adres toe mailen zodat je je boeket op kan sturen. De verzendkosten van het boeket zijn voor jezelf.

Stap 2: Zorg ervoor dat je niet te lang wacht met het versturen van het boeket zodat de bloemen nog vers aankomen. Dit kan gewoon in een kartonnen doos verstuurd worden. Schrijf op een papiertje je #factuurnummer en naam zodat ik weet van wie het is.

Stap 3: Er wordt een berichtje gestuurd als ik het boeket heb ontvangen. Vanaf dat bericht zal het uiterlijk 7 weken duren voordat je Glas & Loodje wordt verstuurd. Dit komt omdat het droogproces een aantal weken in beslag neemt.

De blaadjes worden apart gedroogd en later weer bij elkaar geplaatst. Dit komt omdat er maar 1 mm dikte tussen het glas past. Hier zal ik een mooi kunstwerk van creëeren (zie de voorbeelden)

Stap 4: Als je boeket is gemaakt zal je een verzendbevestiging ontvangen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Vera

Op 09 nov 2022

Wat ben ik blij met mijn eigen Glas & Loodje. Zo een uniek decoratiestuk. Ik kan er uren naar kijken. Vooral als de zon er op schijnt. Het is echt een pronkstukje in huis. Ik ben er helemaal blij mee!

Vera

Op 09 nov 2022

Te leuk cadeau om aan jezelf te geven. Misschien binnenkort wel een Glas & Loodje aan iemand anders cadeau doen.

Tamara

Op 09 nov 2022

Helemaal blij met mijn Glas & Loodje, misschien ga ik er nog wel één bestellen!

Sanne

Op 09 nov 2022

Mega happy met mijn Geluksbrengertje!

Martin

Op 09 nov 2022

Heel blij met mijn kunstwerk van glas in lood.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation