Fluitist Paul Smithuis Paul weet als muzikant, vol passie, het publiek keer op keer te raken.

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fluitist Paul Smithuis Vraag informatie aan
Landelijk

Fluitist Paul Smithuis speelt live muziek op een volledig houten dwarsfluit. Bij huwelijk inzetbaar tijdens onder andere ceremonie, diner en receptie. 

Paul is een ervaren muzikant die op zeer breed gebied inzetbaar is. Hij kan als solist maar ook in combinatie met andere artiesten, DJ en of zijn eigen live-band optreden. Naast optredens tijdens huwelijk heeft hij zich ook bewezen op een groter podium van festival, theater en diverse (bedrijfs)events. Hij maakt zijn eigen CD's en bereikte in 2014 de halve finale van het tv programma Holland Got Talent.

Hoewel Paul Smithuis beschikt over een zeer uitgebreid repertoire zal hij samen met het bruidspaar zorgen voor een op maat gemaakt geheel. Bij boeking tijdens ceremonie ontvangen zij vooraf zelfs professioneel opgenomen demo materiaal.

Paul Smithuis beschikt over verschillende geluidssystemen waaronder een hoogwaardig mobiele set. Daardoor is het ook mogelijk om op die locaites te spelen waar geen stroom voorhanden is. Denkt u daarbij aan strand, park, bos etc, etc,

Bezoek zijn website voor actuele geluids -en videofragmenten. Of neem gerust contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Suzanne

Op 09 jun 2020

Een jaar geleden zagen wij Paul op een bruidsbeurs en in eerste instantie waren we wat terughoudend, maar toen de modeshow begon en Paul ging deze begeleiden gebeurde er iets in de zaal! Het had iets romantisch, iets wat echt hoort bij een bruiloft. Hierna hebben we hem opgezocht en kregen we diverse informatie mee om thuis eens rustig te gaan bekijken. Wij hadden al kippenvel bij het beluisteren van de muziek, echt zo mooi! De communicatie met Paul verliep super. Hij reageert heel snel op de mailtjes en stond open voor al onze ideeën. Afgelopen 15 september was onze dag. Wij zijn getrouwd op een schiereiland en het was gelukkig prachtig weer. Paul zorgde ervoor dat de momenten zoals het lopen naar het altaar en het oplaten van de ballonnen voor onze dierbaren nog specialer zijn geworden. Het waren kippenvel momentjes. Paul, heel erg bedankt voor de fantastische muzikale begeleiding. Het heeft echt wat extra's aan onze dag gegeven!

Sander

Op 09 jun 2020

Paul heeft ons een onvergetelijke muzikale herinnering gegeven op onze trouwdag 12-6-2018. Exact zoals wij het hadden verwacht. Als verassing speelde hij nog een extra nummer die precies op ons betrekking had. Fijne rustige man die je dag een muzikale explosie geeft!

Nelleke

Op 09 jun 2020

Wat een super goede fluitist met echt gevoel voor muziek Wij hebben genoten van zijn bijdrage aan t huwelijks inzegening van Stephanie en Casper Schenk op 18 oktober Een mooier kado konden wij niet geven

Annick

Op 22 may 2019

Op 1 september 2018 heeft Paul live op onze buitenceremonie gespeeld in België (Limburg). Er is maar 1 woord voor. SUBLIEM , prachtig was het. Met emotie gespeeld, je merkt dat hij de muziek met hart en ziel brengt. Het contact vooraf was ook super, niets is hem teveel gevraagd, we hebben 2 nummers gevraagd die niet in zijn lijst stond en dat was voor hem geen enkel probleem. We hebben er veel goede en emotionele reacties over gekregen van onze gasten. Hij heeft zelfs 1 liedje solo gespeeld, dus enkel fluiten. Als je iets aparts wil, emotioneel, ontroerend zit je bij Paul aan het juiste adres. Wij zouden het zo weer opnieuw doen. PRACHTIG gewoon.

Jan

Op 24 sep 2018

Paul jij hebt van onze ceromonie ( en daarna ) een sprookje gemaakt. Op het mooiste moment van onze bruiloft heb jij zoveel toegevoegde waarde gehad! Heel erg bedankt daarvoor! Je doet dit met zoveel passie, prachtig om te zien! Wij, en ook onze gasten hebben erg genoten van jou muziek!

Cora

Op 20 jun 2018

In een woord geweldig dankjewel Paul smithuis. Een paar maanden geleden kreeg ik een cd van Paul smithuis in mijn handen gedrukt en er werd bij verteld als je er naar gaat luisteren hou een zakdoekje bij de hand. Ik speelde de Cd af en met de eerste klanken van de dwarsfluit die ik hoorde pakte me gelijk bij mij de gevoelige snaar. De tranen rolde over mijn wangen wat mooi, zo veel warmte, zo veel gevoel, prachtig. Gisteren 10 juni 2018 op onze prachtige locatie in de binnentuin te Bleiswijk (tropische tuin) waar wij onze huwelijksdag opnieuw hebben beleefd waar in paul smithuis ook een rol in mee speelde. Hij heeft met zijn mooi klanken die hij uit dwarsfluit laat komt heeft hij iedereen stil gekregen zelfs onze tweeling kleinzoons van 11 maanden waren er stil van, ze waren zo aandachtig aan het luisteren. Geweldige om op zo'n mooi dag die we gisteren hebben gehad en dan met deze klanken het was de kers op de taart super zo veel warmte zo veel gevoel. Paul nogmaals super bedankt. Hein en Cora Bauer

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation