Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Filmproductie van Lagen "Voor mij is het de uitdaging om op het juiste moment op de juiste plek te zijn om de mooiste beelden te kunnen maken."

Filmproductie van Lagen Vraag informatie aan
Dhr. Geurt van Lagen
Veluweweg 24
3774 BM Kootwijkerbroek

Trouwreportage

Van het aankleden van de bruid tot het emotionele ogenblik waarop jullie elkaar voor het eerst zien. Van de ceremonie, waarin jullie elkaar de eeuwige trouw beloven, tot het aansnijden van de taart en het knallende feest als afsluiter. Geen moment gaat verloren in jullie trouwfilm.

Voor mij is het de uitdaging om op het juiste moment op de juiste plek te zijn om de mooiste beelden vast te leggen. Met een scherpe focus op het moment, oog voor detail en door te variëren in beelden leg ik jullie verhaal vast in een unieke film. Denk aan een romantisch detailshot van de jurk, feestelijke overzichtsbeelden van de receptie, een intieme close-up tijdens het ja-woord of zelfs een bijzonder vogelvluchtopname van de trouwlocatie met een drone. Zijn jullie nieuwsgierig? Bekijk alvast de voorbeelden van trouwreportages in mijn portfolio.

Tip: geef je avondgasten een bijzondere sfeerimpressie van jullie trouwceremonie! Graag maak ik een korte film, die jullie tijdens het feest al kunnen afspelen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Filmproductie van Lagen
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation