Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Filming Today 2 jonge, creatieve gasten met beide een passie voor videograferen

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Jorden & Jelle
Voorthuizen/Landelijk

Wij  zijn 2 ongelooflijk enthousiaste videografen en maken jullie trouwdag echt onvergetelijk!

Mocht je op zoek zijn naar een 2 enthousiastelingen, die toevallig ook nog videografen zijn, ben je hier op het goede adres! Wij houden van koppels met een eigenzinnige stijl en een goed persoonlijk verhaal, het liefst iets aan de gekke kant;)
Omdat we erg goed op elkaar zijn ingespeeld, missen we niets van jullie dag! Zo krijg je 2 perspectieven en kun je bijvoorbeeld elkaars reactie later terugzien! Wij kunnen alles voor jullie filmen zoals:

  • Dronebeelden
  • Volledige ceremonie
  • Een same day edit

Kijk gerust een paar korte video's hieronder of kijk op www.filmingtoday.nl voor onze prijzen en alle andere info, we horen graag van jullie!

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Eric Bode

Op 11 dec 2023

Na veel wikken en wegen zijn wij terecht gekomen bij de videograven van Filming today. Wat een keuze! Na 1 live gesprek en 1 telefonisch gesprek hadden zij meteen door wat wij wilden. Daarna op de dag zelf niet eens doorgehad dat ze er waren. Door hun de vrijheid te geven zijn ze creatief geweest en hebben wij prachtige shots ervoor terug gekregen! Dat alles resulteerde in een Trouwvideo waar we vol trots naar kijken, Super! Het was zelfs nog mogelijk om last minute een montage van onze dans te krijgen. Heren, dank jullie wel!

Jurgen

Op 11 dec 2023

Filming Today heeft onze bruiloft gefilmd en hier een prachtige video van gemaakt. Het contact verliep perfect alles kon besproken worden en alles werd geregeld. Kortom geweldig!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation