Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fenna Duin-Huizing Photography Creatief, Spontaan, Persoonlijk

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Fenna Duin-Huizing
Landelijk

Mijn creatieve, spontane en persoonlijk aanpak zorgen ervoor dat mijn foto’s emotie hebben en een gevoel laten zien. Ik leg niet gewoon vast hoe het is, ik wil niet alleen registreren, ik wil laten zien hoe het voelt. Jullie gevoel in een verhaal uitdrukken.

Ik ben er niet alleen om met een camera 'de dag' vast te leggen. Ik wil namelijk meer voor jullie betekenen. 

Onze relatie werkt twee kanten op; ik creëer namelijk niet voor jullie, maar ik creëer samen met jullie. Dat doe ik, omdat ik graag wil dat de foto's meer zijn dan alleen maar foto's. 

Ik wil graag jullie verhaal vertellen. Niet alleen van 'de dag', maar ook wie jullie zijn. Het draait voor mij om de kleine momenten, de echte dingen;

De kwetsbaarheid
De luide en stille momenten
Het kippenvel
De ongeplande geluksmomenten 
Het zo hard lachen dat je pijn in je buik krijgt
Die ene blik

Niet eenzelfde geposeerde, valse, onrealistische versie van wie jullie zijn. Iedereen kan dat doen. Ik wil dat we verder gaan dan dat, ik wil dat dit meer voor jullie is. 

"Mijn hart gaat sneller kloppen als ik zie hoeveel mensen van elkaar kunnen houden". 

Want voor mij zit liefde zit in alles, niet alleen van partner tot partner, maar ook van mens tot mens. Dit is ook wat ik graag fotografeer, wat wil laten zien en een gevoel dat ik jullie terug wil geven.

Heel erg bedankt dat jullie overwegen om mij toe te laten in jullie leven. Vertel mij jullie verhaal en laten we samen wat moois creëren! 

Bekijk website
+1 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lars en Roelien

Op 02 aug 2021

We hebben het contact met Fenna zeer prettig ervaren. Ze denkt met je mee, en houdt rekening met je wensen. Ze is echt een gedreven en gepassioneerd fotograaf die er alles aan wilde doen om onze bruiloft zo mooi mogelijk op beeld vast te leggen. Het resultaat was geweldig. We hebben met de foto's echt een ontzettend mooie documentatie van de hele dag, van het klaarmaken en de ceremonie, tot de festiviteiten daarna. Met deze foto's kunnen we ons leven lang onze trouwdag weer opnieuw beleven.

Michiel & Mariet

Op 02 aug 2021

Fenna heeft foto's gemaakt op onze bruiloft. Buiten dat de foto's echt geweldig zijn geworden (en ik ben niet foto geniek), is ze erin geslaagd alles vorm te geven zoals wij wilden (en dat in corona tijd). Ook de samenwerking is heel prettig. Van te voren een soort "intake", zodat je van beide kanten weet wat je wilt en fijn vind. In de ochtend een echte foto shoot, met goede ideeën van haar. Waar ik zelf ter plekke dacht, word dit wat, zijn de foto's echt heel tof! Na de foto shoot Fenna de rest van de dag niet opgemerkt. Echt heel knap, want hierdoor hebben we echt als bruidspaar kunnen genieten van de bijzonderheden van de dag zonder bezig te hoeven zijn voor de foto's. En toch zijn er heel veel toffe foto's gemaakt. Toen we de foto's ontvingen ook een filmpje van de foto's ontvangen. Echt tof! Kortom aanrader!

Barbara

Op 02 aug 2021

It was such a lovely experience working with Fenna Duin-Huizing. She made us feel very comfortable and made us enjoy the whole experience very much. The result was absolutely stunning and the photos will leave us with a beautiful memory that we can always look back on. Thank you again Fenna for the wonderful photos!

Miranda

Op 17 aug 2020

Wat kunnen we nog meer zeggen? Fenna is een lieve behulpzame en vooral betrouwbare fotografe. Ze maakt prachtige foto's! En geeft je echt het "fotomodel" gevoel. Wij hebben genoten van haar aanwezigheid. En raden haar méér dan aan!

Tamara

Op 16 aug 2020

Wat een mooie foto's heeft fenna van onze bruiloft gemaakt! Ze voelde ook heel goed aan wat we wilde en had leuke en originele idééen. Goede communicatie en ook belangrijk we kregen snel foto's. Kortom we raden fenna aan!

Inge

Op 16 aug 2020

Fenna heeft onze trouwdag prachtig vast kunnen leggen. We zijn ontzettend blij met de foto’s!

Maarten

Op 18 jun 2020

Fenna heeft bij onze bruiloft prachtige foto's gemaakt! behulpzaam creatief, kortom een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation