Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Evertkookt.nl Kok aan huis met verrassende gerechten, BBQ met Green Egg op locatie, pizza-avonden op locatie

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Evertkookt.nl Vraag informatie aan
Landelijk

Koken op locatie

Heeft u trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Een bruiloft is best een heel werk om allemaal te regelen. Evertkookt.nl biedt ook diverse mogelijkheden voor de totale catering op uw feest. Wij kunnen hapjes voor uw receptie verzorgen, maar ook een prachtig diner behoort tot de mogelijkheden.

Wat denkt u van een heerlijke BBQ bereid op een een Ofyr, Green Egg .....of beide? Of gezellig een avond pizza's maken met elkaar? 

Dit is waar ik voor sta

dagverse vis, de beste kwaliteit vlees en verse, seizoensgebonden, producten, die voor u met zorg en liefde bereid worden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Luco & Jolijn

Op 15 sep 2022

Evert heeft op onze bruiloft de puntjes op de i gezet door een perfect diner te organiseren. Na een relaxt gesprek kwamen we tot een heerlijk menu dat precies aansloot op onze wensen. De combinatie pizza met de Ofyr bbq kunnen we iedereen aanraden! Evert, nogmaals bedankt en voor wie op zoek is naar een bruiloftcateraar in Friesland: zoek niet verder!

Tessa & Wesley

Op 14 sep 2022

Dag Evert, we hebben een fenomenale dag gehad, alles was perfect mede dankzij jou! Wat was het genieten, zoveel lovende reacties gehad. Het diner was echt een hoogtepunt!

Allard

Op 13 sep 2022

25/6 hebben wij mogen genieten van een heerlijk 4-gangen diner door Evert kookt, samen met Dorine. Smakelijke gerechten, in een prima tempo mooi opgemaakt en een schone keuken en geen afwas na de hand. Wat wil je nog meer :) Kortom etentje thuis kook eens een keer niet zelf!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation