Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Energy Beatz Uw bruiloft, uw muziek!

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Evert Hendriksen
Landelijk

Het is voor ons een eer om uw bruiloft te mogen verzorgen. Op uw mooiste dag behoort alles aan te sluiten aan uw wensen.

Onze DJ begint met draaien van wat achtergrond muziek, terwijl er nog gasten binnen komen. Met de LED spots aan heeft de show al een gezellige sfeer. Daarna de spanning van de openingsdans die al snel plaats maakt voor een volle dansvloer. Tijdens het feest draaien wij de stijlen waar u voor kiest. Muziek naar uw smaak, muziek om op te dansen, muziek welke oude herrineringen weer boven brengen. Dit is de kracht van Energy Beatz. Daarnaast mogen er bij ons altijd verzoekjes aangevraagd worden! (tenzij anders is afgestemd)

De basis van een geslaagde muzikale avond is de bespreking van uw wensen. Wat is uw smaak? Welke stijlen sluiten aan bij uw feest? En even belangrijk: wat wilt u niet horen?
Daarna treden we in de details. Specifieke onderdelen zoals de openingsdans, dat éne nummer wat juist de gevoelige snaar raakt en de perfecte afsluiting van uw feest zijn allen onderwerpen welke hierin aan bod komen. 

Onze DJ’s zijn zeer ervaren in de voorbereiding van uw bruiloft. Zij staan gedurende uw voorbereiding altijd voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren.

Uw interesse gewekt? Vraag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sascha

Op 26 sep 2023

Evert heeft ons van A tot Z enorm geholpen. Het begon al met een heel fijn oriëntatie gesprek en daarop volgde een fijne samenwerking naar onze bruiloft. Heel gaaf dat hij ook met snappshot kwam (wij hadden er nog nooit van gehoord). Al met al heeft hij ons enorm geholpen een knalfeest neer te zetten op onze mooie dag.

Renée & Kim

Op 26 sep 2023

Een fijne dj waar een persoonlijke gesprek is om te bespreken wat we wilden. Goed geregeld allemaal.

Anoniem

Op 26 sep 2023

Evert heeft voor onze bruiloft bij Brasserie Zeven een hele goede show neergezet waarbij de dansvloer geen moment leeg was. Vriendelijk iemand met veel ervaring die zelf met een aantal suggesties kwam. Zo heeft hij nog extra filmpjes met een GoPro gemaakt. Erg leuk! Evert bedankt!

Michel & Eveline

Op 26 sep 2023

DJ Jan heeft van ons trouwfeest een geweldig feest gemaakt waarin hij de sfeer erg goed aanvoelde en super inspeelde hierop.

Ingrid & Stefan

Op 26 sep 2023

Echt een mega gaaf trouwfeest gehad! Super toevoeging van snappshot waar iedereen het (naast het feest) ook nog steeds over heeft hoe leuk dat was

Mariska

Op 28 sep 2021

Top feest Evert en Michael, het was super!

Ruud & Christa

Op 09 sep 2019

Evert heeft er een geweldig feest van gemaakt. Hij heeft alle liedjes die we graag wilden horen gedraaid en ook de verzoekjes van de gasten. Hij begon met een gezellig ontspannen muziekje terwijl de gasten binnenstroomde en ons feliciteerde en maakte er daarna een groot feest van!! Er was voor iedere gast leuke muziek, van jong tot oud, en dat heeft hij heel goed aangevoeld. Daarnaast is het ontzettend leuk om te zien dat Evert plezier in zijn werk heeft, hij brengt dat zeker over aan zijn publiek!! We horen van iedereen dat het zo'n gezellig en geweldig leuk feest was, mede dankzij Evert, dus nogmaals heel erg bedankt voor de super gezellige avond & als we ooit nog eens een groot feest willen geven huren we jou weer in!!

Floris

Op 21 jun 2018

Deze dj heeft op onze bruiloft gedraaid. De sfeer die hij creëerde door onze gasten (en ons) te lezen is in 1 woord professioneel te noemen. Perfect gevoel voor het juiste feest neer te zetten. Top dj!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation