Endless Beauty Endless Beauty is een professionele beauty salon.

Endless Beauty Endless Beauty
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Endless Beauty Vraag informatie aan
Peppelweg 99A
3053 GG Rotterdam

Bruidsstyling

Een bruid hoort er adembenemend uit te zien. Als bruid sta je namelijk een dag lang in het middelpunt van de belangstelling. Endless Beauty zorgt ervoor dat je een stralend middelpunt bent op je trouwdag met een op jouw wensen afgestemd kapsel (eventueel gebruik makend van haarstukken) en een prachtige bruidsmake-up.

Endless Beauty is een professionele beauty salon die er voor  zorgt dat je natuurlijke schoonheid zo optimaal mogelijk wordt geaccentueerd, zodat je er tijdens speciale gelegenheden zoals je trouwdag, een bijzonder feest of voor een fotoreportage zo mooi mogelijk uit ziet.

Mijn naam is Carla Rodrigues (1974) Ik ben de eigenaresse van Endless Beauty en doe mijn werk met veel plezier en vol overgave.

Ik heb een opleiding gevolgd tot Schoonheidsspecialiste, aangevuld met een Allround Kappersopleiding en diverse specialisatie cursussen en workshops op het gebied van Visagie. In het verleden heb ik samen gewerkt met diverse gerenommeerde visagisten en besloot ik in 2008 mijn eigen bedrijf op te richten. Hiermee voorzie ik op professionele wijze in een betaalbaar allround pakket op het gebied van bruidsstyling, visagie, hairstyling, kledingstyling ,fotografie en help mensen door middel van gezonde voeding, detoxen en supplementen af te vallen en zich weer optimaal gezond en energiek te voelen.

Met liefde voor het vak en aandacht voor jouw wensen, inventariseer ik de (on)mogelijkheden en zorg er vervolgens voor dat deze professioneel worden uitgevoerd, in een ontspannen sfeer, zodat jij je er prettig bij voelt. Per slot van rekening kun je alleen schoonheid naar buiten uitstralen wanneer je het van binnen ook voelt

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jacqueline

Op 06 sep 2018

Super salon, eigenaresse Carla is top, gemotiveerd en heeft er verstand van. Niets is haar teveel en probeer altijd snel tijd te maken voor de klant. Ik zeg, in 1 woord geweldig een top zaak

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation