Elsbeth Hoekstra Photography

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Elsbeth Hoekstra Photography Vraag informatie aan
Landelijk

Bruidsfotografie Elsbeth Hoekstra Photography in Groningen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jildau

Op 05 oct 2020

Prettige fotografe, maakt prachtige foto's! Tijdens onze bruiloft op 20-02-2020 heeft zij er voor gezorgd dat wij prachtige tastbare herinneringen hier aan over hebben gehouden! Onzichtbaar aanwezig en legt op het juiste moment de juiste emoties en momenten vast, niet alleen van ons als bruidspaar, maar ook van onze dierbaren! Een ware aanrader!

Jannet

Op 05 oct 2020

Wat een vakvrouw! Elsbeth heeft onze bruiloft op een fantastische manier vastgelegd. Ze was onopvallend aanwezig, waardoor ze op een prachtige manier de mooiste emoties heeft vastgelegd, zowel van ons, als van onze gasten. Elsbeth, nogmaals bedankt!

Dorien

Op 07 oct 2019

Wij waren heel blij met Elsbeth als fotograaf op onze bruiloft. Heel relax en gezellig. Nu volop nagenieten van de prachtige foto's die wij hebben gekregen!

Charlotte

Op 05 oct 2018

Elsbeth is een super fotograaf! Ze heeft prachtige foto’s gemaakt. De emoties kan ze goed vastleggen, even herleef je alles weer. Ook momenten die je als bruidspaar niet mee krijgt op de dag zet zij vast. Het is voor iedereen een aanrader om je trouwalbum door haar te laten maken!

Vanja

Op 05 oct 2018

Elsbeth maakt ongelofelijk mooi werk! Professioneel met een hele natuurlijke stijl.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation