Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Douwe Hoekstra Trouwambtenaar & DJ Een verhaal met een lach en misschien wel met een traan, maar het belangrijkste is dat het bij jullie past en jullie verhaal is!

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Douwe Hoekstra
Landelijk

Douwe is trouwambtenaar bij het seizoen 2023 van Married at first sight: match or mistake! De nieuwe afleveringen starten op Dinsdag 19 September.

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Misschien vinden jullie het wel spannend of hebben jullie helemaal geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Ik wil jullie graag begeleiden in de periode voorafgaand aan de ceremonie en ik wil jullie natuurlijk graag officieel in het echt verbinden.

Elke reden is een goede reden
Elk moment is een goed moment om te zeggen:
‘Ik hou van jou’

Persoonlijke Ontmoeting

In dit gesprek maken wij kennis met elkaar en gaan wij kijken naar alle wensen die er zijn. Voordat jullie besluiten dat ik jullie ga trouwen, is het natuurlijk belangrijk dat er een klik is. Ook moet het gevoel van jullie kant goed zijn, dat ik het huwelijk ga voltrekken.

Het gaat om Jullie

De ceremonie moet persoonlijk zijn, het gaat tenslotte om jullie! Ik vraag jullie het hemd van het lijf om ervoor te zorgen dat ik zoveel mogelijk informatie krijg en jullie nog beter leer kennen. Ik zal vragen naar de eerste ontmoeting, maar ook ben ik benieuwd naar de kleine dingen die jullie leuk vinden aan elkaar. Daarna ga ik aan de slag en maak ik van ons gesprek een persoonlijk verhaal.

Jullie wensen Zijn het Belangrijkst

Het is jullie dag en dat houd ik graag zo! Samen bespreken wij alle wensen die er zijn, wat jullie wel, maar natuurlijk ook wat jullie absoluut niet willen deze dag. Er is alle ruimte voor jullie wensen tijdens de ceremonie.

Geen enkele wens is mij te gek! Spreek het uit en geef aan hoe jullie de ceremonie graag zien want dan weet ik zeker dat er volmondig JA! gezegd wordt!

Waarom een zelfstandig trouwambtenaar boeken?

Allereerst vanwege het persoonlijke karakter dat ik als zelfstandig trouwambtenaar aanbreng aan jullie ceremonie. Een trouwambtenaar van de gemeente heeft vaak weinig tijd om de ceremonie voor te bereiden en zal dus niet in staat zijn om het heel persoonlijk te maken. Ik wel!

Ook ben ik als zelfstandig trouwambtenaar niet verplicht jullie huwelijk te voltrekken op het gemeentehuis. Ik word door de gemeente waarbinnen jullie willen trouwen voor een dag benoemd als trouwambtenaar. Daarna zijn we vrij om waar dan ook binnen die gemeente de ceremonie plaats te laten vinden.

Mag ik jullie bruiloft bijzonder maken?

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hedi

Op 01 jun 2023

Gisteren heeft Douwe ons in het echt verbonden en mede dankzij Douwe is het een bijzonder mooie dag geweest. Douwe is een jonge , vrolijke, oprecht geïnteresseerd en een vlotte prater. Wij zijn zo blij met onze keuze geweest!!

Ingrid

Op 01 jun 2023

Gister, zondag 20 september, zijn mijn tweelingzus en ik in het huwelijk getreden met onze mannen. Douwe wat heb je dat goed gedaan, creatief, eigen manier en zo passend voor onze dag. Douwe heeft iedereen betrokken in zijn leuke manier van vertellen, een grap tussendoor en serieus, de verhoudingen kloppen gewoon! Douwe nogmaals dank!

Helma

Op 01 jun 2023

7 januari jl. een top feestje gehad. fantastische muziek, passend bij het publiek...topper !!

Jennie

Op 23 jun 2020

Top bruiloft gehad! Hij weet er een super feestje en sfeer van te maken! Nogmaals super bedankt!!

Wilco

Op 23 jun 2020

Top bruiloft gehad mede dankzij deze goede dj. Bedankt!

Vita

Op 23 jun 2020

Altijd alles tot in de puntjes geregeld. Veel is mogelijk en bespreekbaar. Wil je een feest waar nog lang over nagepraat wordt dan ben je bij Douwe aan het goede adres.

Jeroen

Op 23 jun 2020

Goede prijs en service! Alles conform afspraak!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation