Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Doglah Media Design UNIEK CONCEPT! Professionele en goedlachse filmmaker.

Vraag informatie aan
Landelijk

UNIEK CONCEPT! Professionele en goedlachse filmmaker. 

Je trouwdag is een heel bijzondere dag. Er gebeurt veel, je bent gespannen, opgewonden en je wilt dat alles goed gaat. Soms gaan delen van de dag in een roes voorbij. Het is dan heel fijn als je later, op een rustig moment, nog eens terug kan kijken op alle mooie momenten, de lieve woorden die zijn gesproken en de fijne mensen die aanwezig waren. Daar kom ik in beeld. 

2 for 1

Ik maak een clip van jullie trouwdag, van ongeveer 5 minuten, zodat je alle highlights bij elkaar hebt.  Daarnaast maak ik een lange versie van de dag, waarin alle speeches te horen zijn en jullie geloftes (als die worden uitgesproken). 

Say what?

Vaak worden trouwvideo's uitsluitend ondersteund door muziek. Ik vind het juist belangrijk dat de mooie toespraken die op zo'n dag gehouden worden, terug te horen zijn. Daarom werk ik met professionele audioapparatuur waardoor in de video's audio en muziek afgewisseld worden.

Fly high

Wanneer ik op jullie bruiloft kom filmen, kom ik met meerdere professionele camera's, verschillende lenzen en een zeer goede drone om alles vanuit verschillende hoeken vast te leggen. 

Het mooiste in  jullie zelf naar voren laten komen en prachtig in beeld brengen?


Bekijk dan vooral mijn video's en neem contact met mij op voor al jullie vragen en wensen. Ik sta voor jullie klaar!

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Doglah Media Design
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation