Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

DJ Voor Feest De Bruiloft DJ voor een onvergetelijk trouwfeest

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
DJ Voor Feest Vraag informatie aan
Landelijk

Bruiloft DJ inhuren voor een swingend huwelijksfeest

Een bruiloft DJ inhuren voor een swingend huwelijksfeest waarbij de voetjes van de vloer moeten? Bij Dj voor Feest boek je de bruiloft DJ voor een onvergetelijke gebeurtenis.

Zorgeloos genieten van jullie grote dag

Na zo een zenuwslopende dag is het tijd voor ontspanning. Dan wil je geen zorgen meer hebben over het feest. Daarom nemen wij dat stukje zorg over de muziek uit handen. Vooraf hebben we contact opgenomen met de locatie en staat alles klaar voordat de gasten binnenkomen. Zodra de gasten binnenkomen zal er een lekker achtergrond muziekje klinken en zijn de lichten gedimd. Zo kunnen de genodigden rustig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij regelen voor jullie trouwfeest

- Ervaren bruiloft DJ

- Back- up DJ

- Afstemming met de locatie

- Op- en afbouw van de apparatuur

- Reis- en parkeerkosten

- Licht en geluid

- Non- stop draaien

- Muzikale voorbereiding

Luxe DJ shows

Een DJ show is een belangrijke factor die niet mag ontbreken op het feest zoals de discoverlichting, het geluid en de bruiloft DJ. Daarom hebben wij diverse samengestelde DJ shows. Wil je echt gaan uitpakken zijn de DJ shows uit te breiden met talloze extra opties zoals rookmachine, bellenblaasmachine en een sterrendoek. Daarnaast hebben we ook decor verlichting om de locatie extra sfeer te kunnen geven.

Ben je nieuwsgierig geworden wat onze mogelijkheden zijn? Neem dan is een kijkje op onze site wat wij jullie allemaal kunnen bieden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Boek je via Trouwen.nl of Bruiloft.nl? Geef dit aan en je krijgt van ons 15% korting op de totaal prijs.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stephanie

Op 29 aug 2020

Nik en zijn mannen zijn TOP! Wij hebben een fantastische avond met precies de muziek die we wilde. Voor ieder wat wils, zelfs voor de kinderen! Ook de hele entourage zag er super uit en dit allemaal nog voor een zeer degelijke prijs! De communicatie hebben wij als zeer relax ervaren en wij vonden het fijn dat er ook nog ruimte was voor wat verzoek nummertjes.

Eveline

Op 04 sep 2019

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Dj voor Feest. Komen afspraken na en leveren top kwaliteit. Al onze wensen zijn vervult wat wij wilde en de Dj speelde perfect in op onze gasten. AANRADER!!

Bert en Mary

Op 08 oct 2018

DJ Nik zo'n geweldige huwelijksfeest/avond gehad op Vrijdag 24 augustus 2018 was onvergetelijk heerlijke muziek en lekker gedanst verzoekjes geen probleem Nik is absoluut een toppertje thanx

Nik

Op 08 oct 2018

Super feest! Wij hebben genoten van het feest en onze gasten vroegen al waar we deze dj vandaan hadden. Nogmaals onwijs bedankt.

Leon

Op 19 sep 2018

We hebben het genoegen gehad dat Nik (DJ voor Feest) ons feest heeft voorzien van muziek en sfeer. Nik luistert erg goed naar de wensen van zijn "klanten". Hij voelt perfect aan welke kant wij op wilden met ons feest, en hij stelde niet teleur. Nik is een vriendelijke, sympathieke kerel die ons een heel positief gevoel, al vooraf, gaf! Ik kan iedereen Nik adviseren voor een goed feest! Dan haal je de kwaliteit binnen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation