DJ te Huur Opzoek naar een Bruiloft DJ? Wij zorgen voor de beste Allround DJ's

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
DJ te Huur Vraag informatie aan
Landelijk

LIVE LOVE PARTY

Elke bruiloft is uniek. Met jullie wensen on point zorgen we samen voor de voetjes van de vloer. Elke bruiloft zien wij als missie om de wensen, gecombineerd met interactie van het publiek, te gebruiken om het feest tot een succes te brengen.   

WE LOVE RETRO

Speciaal voor bruiloften hebben we een 3 tal sets samen gesteld  met een retro / vintage look. Dit is erg mooi bij bijvoorbeeld oude locaties en bruiloften met een vintage of bohemian look. De Vinyl DJ heeft zijn vinyl spelers gekoppeld met slimme techniek om niet beperkt te zijn in de platen en zal hij zorgen voor een tof feest.

STRAK

Is jou locatie modern of hou je liever van strak. Dan hebben wij een ''Strak'' thema. Het witte dj led meubel zorgt samen met de zuilen voor een strakke uitstraling. 

MUZIEK MOET JE ERVAREN

Met jaren langen ervaring in de big event scene hebben wij de kennis om de beste materialen te combineren. Zo garanderen we jullie van geluid dat zuiver klinkt op alle niveaus en een licht show waarbij de lampen harmonieus samen lopen. 

ACTS

Naast een DJ's hebben we ook een DJ met Sax of een zangeres voor bij je ceremonie. Kijk voor meer mogelijkheden op onze djtehuur.nl. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeroen

Op 14 sep 2021

Voor onze bruiloft in juli na wat zoeken uiteindelijk bij DJ te huur gekomen. De stijl en mogelijkheden spraken ons enorm aan, dus het contact was snel gelegd. Via de mail en telefoon onze wensen en ideeën uitgebreid besproken. Corona gooide gelukkig weinig roet in het eten en we konden met wat aanpassingen een geweldig plan maken. Op de dag zelf echt enorm genoten van de sfeer en goede kwaliteit muziek en mixen die we kregen! We hadden gekozen voor de vinyl platen voor net dat beetje extra en dat gaf in onze setting precies de goede scene en sfeer. We hebben een geweldig feest gehad met echt niets minder dan een top DJ! Super bedankt en aan iedereen onwijs aan te raden voor een vet feest!

Thomas

Op 28 sep 2020

Voor onze bruiloft gebruik gemaakt van dit bedrijf, enorme klapper van een feest geworden. Bijzonder mooie sfeer en iedereen heeft geweldig genoten. Professioneel bedrijf, van begin tot eind. We hebben een kennismaking gehad met de DJ, die met ons alle stappen heeft doorlopen. Er werd overal aan gedacht, van de vraag naar de contactgegevens van de locatie (zodat wij verder niets meer hoefde te regelen) tot muzieksmaak van ons beide en alle mogelijke DJ booths bekeken. Goed gevoel bij de DJ, goede klik. Het materiaal kon niet beter, de retro set is prachtig. De lichtshow kon gewoonweg niet beter, de set paste perfect bij de locatie.

Melvin

Op 02 oct 2019

Voor onze bruiloft in juli 2019 hadden wij DJ te Huur benaderd om het bruiloftsfeest te voorzien van muziek. Voorafgaand aan de grote dag hadden wij een kennismakingsgesprek om onze wensen qua muziek en DJ-set te bespreken. Het was een hele prettige kennismaking waarin alle mogelijkheden en wensen goed besproken konden worden, er was meteen een klik! Op ons feest kwam Peter-Paul bij ons met de schitterende Retro DJ-Set plus draaien en hij heeft ervoor gezorgd dat wij een fantastisch bruiloftsfeest hebben gehad. Aan het begin van de avond werd er ontspannen muziek gedraaid waarna na de openingsdans het feest losbarstte. De sfeer zat er meteen goed in waardoor de dansvloer heel de avond heeft vol gestaan. De sfeer werd door de DJ goed aangevoeld en indien nodig werd de muziek aangepast aan de gasten op de dansvloer waardoor het voor alle gasten (jong en oud) een onvergetelijke avond was. Ook werd er met de verzoeknummertjes goed omgegaan waardoor iedereen heeft kunnen genieten van zijn favoriete dansplaatjes. Kortom alleen maar positieve herinneringen aan DJ te Huur als DJ op ons feest, wij raden DJ te huur dan ook aan alle toekomstige bruidsparen aan!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation