Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

DJ Lieverst Sound bruiloft DJ Muziekvoorkeur wordt in overleg bepaald.

48 beoordelingen Beoordeling plaatsen
DJ Lieverst Sound bruiloft DJ Vraag informatie aan
Dhr. Fernand Lieverst
Zwolle

LIEF, LIEVER, LIEVERST SOUND!

Een bruiloftsfeest waar je samen met veel plezier op terug kijkt, dat is waar wij samen met jullie voor willen gaan! Een onvergetelijk dansfeest met jullie bruiloft DJ's Fer en Thijmen.

Samen bespreken we de uitgangspunten voor een TOP feest zoals jullie het graag willen. We laten niets aan het toeval over en bespreken alle details voor het perfecte feest. Eventuele openingsdans, achtergrondmuziek, sfeermuziek, dansmuziek, voordrachten, felicitaties en afsluiting!

Dus willen jullie een knal feest op je bruiloft waar iedereen het nog jaren over heeft, kijk dan niet verder! Wij denken graag met u mee voor een TOP feest volgens uw uitgangspunten. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar onze internetsite. Klik op één van de website buttons op deze pagina!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


48 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Astrid

Op 24 jan 2024

Heerlijk en gezellig feestavond van Carinova gehad. Met super goede muziek erg gevarieerd iedereen heeft genieten was TOP!!

Herman

Op 24 jan 2024

Lieverstsound voelde precies aan welk muziek er gedraaid moest worden. Konden de mensen op de vloer krijgen. En de locatie "Roadrunner" te Oudleusen, heeft er invloed op gehad.

Alex & Evelyn

Op 24 jan 2024

Ons feestje was geweldig mede door de DJ. Wij konden zelf aangeven wat voor soort muziek er gedraaid werd. DJ en zijn zoon waren erg vriendelijk en meedenkend.

Marinus & Jacolien

Op 24 jan 2024

Schitterend feest gehad. Voelen de zaal goed aan wat betreft de muziek!

Freddy

Op 24 jan 2024

Zeer ervaren DJ met juiste gevoel voor de sfeer. Zowel voor als tijdens de avond zeer prettig en professioneel contact. Ik had de vrije hand gegeven om dat te draaien wat passend was om er gaandeweg de avond een feestje van te maken. Dat is uitstekend gelukt!

Erwin

Op 24 jan 2024

Professionele verzorging in alles. Dank jullie wel voor onze superavond!

Bianca

Op 24 jan 2024

Het was geweldig. Precies de muziek om een goed feest te vieren. Verzoeknummers werden gedraaid en hij voelde aan wat er gedraaid moest worden. Ik zou hem zo weer boeken voor een feest.

Jeroen

Op 24 jan 2024

Vriendelijk. Snel en makkelijk contact. Maken goede afspraken. Komen afspraken goed na. Hebben onze volleybal dag geheel verzorgd en goede sfeer gegeven. Heb me geen moment zorgen gemaakt van aanvraag offerte tot de uitvoering op de dag. TOP!

Sharda & Patrick

Op 24 jan 2024

De setting die hij meeneemt ziet er top uit en de muziek was superlekker. Wel goed overleggen eerst of je verzoekjes wilt of niet. Ook extra zijn best gedaan om het voor ons gedenkwaardig te maken op ons trouwfeest. Goede DJ voor een zachte prijs.

Martin & Petra

Op 24 jan 2024

Heerlijke muziek en lekker genoten van alles. Beentjes kwamen goed los. Top

Jeroen

Op 24 jan 2024

Voor ons bruiloft feest gehad! Leuke en goeie voorbereiding. Op de feestavond zelf de dansvloer hele avond vol gekregen. Klein minpunt was dat de dj een kwartier te laat was. Verder geluid en verlichting van top kwaliteit!

Nadi & Fleur

Op 24 jan 2024

Voor ons bruiloftsfeest had de DJ alleen een paar nummers vanuit onze kant nodig ter inspiratie, en hij had op basis daarvan een mooie muzieklijst samengesteld. Onze gasten hadden zich uitstekend vermaakt en wij waren volledig ontzorgd.

Rob

Op 24 jan 2024

Lieverst Sound dacht erg met ons mee. Afspraken werden keurig nagekomen. Tijdens de feestavond voelden ze de sfeer heel goed aan en droegen ze bij aan een geslaagd feest.

Gerald

Op 24 jan 2024

Geslaagd feestje. Fernand had alles op tijd voor elkaar, goede installatie, op verzoek nummers gedraaid. Top geregeld zo.

Alex

Op 24 jan 2024

Fernand kwam samen met zijn zoon. Het voelde ook meteen goed. Het werd een fantastisch gezellig middag! We kijken terug op een heel mooi feest. Bedankt!

Peter & Lydia

Op 24 jan 2024

Voor de derde keer hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Lieverst Sound Zwolle. Binnenkort zien we je weer bij een familielid van ons. Bedankt voor en het geweldige feest en tot snel.

Han & Hennie

Op 24 jan 2024

Lieverst Sound maakt van een feestje een geweldig feest. De goed gekozen muziek heeft samen met onze gasten van ons feestje geweldig feest gemaakt. Er werd meer gedanst dan we hadden durven dromen. Voor elk wat wils was de ervaring.

Jonathan

Op 24 jan 2024

Voor de 2e keer gebruik mogen maken van Lieverst sound en weer was het goed voor elkaar. Draaien muziek die de mensen willen horen. Kortom een prima feest gehad mede dankzij hun.

Nicoliene

Op 24 jan 2024

Wij wilden graag zomaar een feestje geven voor familie en vrienden. Dansen doe ik graag, maar te weinig, daarom wilden wij graag een dj op ons feestje. Wij kwamen via internet bij Lieverst Sound. Een prima keus bleek. Fernand wist iedereen op de dansvloer te krijgen! Samen met zijn zoon heeft hij ons en onze gasten een heerlijke avond bezorgd.

Bertine

Op 24 jan 2024

De DJ's begrepen wat wij wilden, het werd een fantastisch gezellig feest! We kijken terug op een heel mooi Tirolerfeest!

claudia

Op 24 jan 2024

Vooraf goede afstemming gehad over ons tuinfeest; hoe doen we het qua volume en beats in de woonwijk, welke muziek vinden we leuk of juist niet. Op de avond zelf was het top. Veel ruimte voor onze gasten voor hun eigen keuzes en daarom heeft de dansvloer de hele tijd vol gestaan. Het was echt een topfeest. Heel blij dat we Fernand hebben gevraagd als DJ!

Janise

Op 24 jan 2024

Supertof feest mede dankzij Fer Fer heeft er mede voor gezorgd dat ik een topfeest hebben kunnen vieren ivm mijn 50 ste verjaardag. Hij voelde de avond perfect aan en alles was mogelijk. Ook de vele verzoeknummers. Nogmaals bedankt Janise

Iris

Op 24 jan 2024

We hebben genoten van ons jubileumfeest met fijne muziek, echt van alles wat zoals besproken. Snelle service en fijn contact. Zeker aan te bevelen!

Pernille

Op 24 jan 2024

Wij hebben genoten van het lustrumfeest afgelopen weekend. DJ Fer weet precies aan te voelen wat voor muziek er nodig is om de mensen op het dansvloer te krijgen. Kan goed inspelen op de wensen van diverse mensen.

Peter & Wilma

Op 24 jan 2024

Wij vinden Lieverst Sound geweldig. We hebben ze nu 2 keer op ons feest gehad en beide keren super. Ook veel positieve reacties van onze gasten. Een echte aanrader voor een geslaagde avond. Hele vriendelijke mensen en ook niet belangrijk betaalbaar. Dus willen jullie een geslaagde avond raden wij jullie ze aan.

Jasper

Op 24 jan 2024

Lieverst Sound is een professionele DJ die persoonlijke aandacht centraal stelt. Fernand weet van elke avond een feestje te maken. Erg gezellige man en door zijn professionele werkhouding word elke avond een groot succes.

Bart

Op 24 jan 2024

Snelle service en Klantgericht!

Gedi

Op 24 jan 2024

Goed . Vriendelijk . Niet alle artiesten kunnen/willen inpluggen

Richard

Op 24 jan 2024

Geweldig hoe dj Fer de hele zaal op de dansvloer krijgt. Topper!

Ron

Op 24 jan 2024

Top dj! Weet er altijd weer een feestje van te maken.

Elvira

Op 19 sep 2023

Ons bruiloftsfeest is een knaller geworden dankzij Lieverst Sound! Iedereen heeft het er nog over. Zeker een aanrader!

Ricardo & Laura

Op 13 sep 2023

Ronduit top! Deze mensen weten hoe ze een feestje moeten bouwen en iedereen uit zijn plaat laten gaan. Ze voelen super goed aan wat je graag wil op een avond en passen ook de muziek die ze draaien aan het verloop van de avond aan. Met hulp van Lieverst Sound ging tijdens het avond feest van onze bruiloft het dak er echt af!

Carolien & Casper

Op 13 sep 2023

Een fantastisch feest gehad. Van te voren een heel prettig overleg gehad met Fernand. Tijdens het feest werd heel goed rekening gehouden met onze muzieksmaak. De sfeer werd zeer goed aangevoeld door Fernand waardoor de dansvloer ondanks de warmte de hele avond vol stond. Super feestje!

Ruben

Op 13 sep 2023

Fernand heeft met zijn gevoel voor de muziek en het spelen met het publiek ons bruiloftsfeest naar een hoger niveau getild. Prettig in de communicatie vooraf, geen verrassingen achteraf. Kortom, een echte aanrader

Gerla

Op 13 sep 2023

Wat een fantastische samenwerking! De communicatie vooraf was hartstikke goed. En op de avond zelf hebben wij een fantastische feest gehad! Het ging allemaal vanzelf en Fernand voelde de sfeer goed aan. Dikke + punten en wij zouden hun zeker aanbevelen!

Dayenne

Op 07 sep 2022

Fernand en zijn zoon kwamen ruim voor het jubileumfeest de avond doornemen. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Super vriendelijk! Professioneel en een goede uitrusting van de dj booth! Een aanwinst voor ons jubileumfeest! Top!

Johan & Marianne

Op 07 sep 2022

Topavond gehad!! Veel goede dansmuziek, gasten op de bruiloft vonden het ook geweldig!! Veel goede reacties van de gasten. Leuk om nummers aan te kunnen vragen. Werd ook goed gebruik van gemaakt!!

Bi B

Op 07 sep 2022

Enorm leuke avond gehad! DJ's spelen goed in op de wensen van het publiek en weten er een fantastisch feestje van te maken! Dank jullie wel! Mensen, niet twijfelen gewoon boeken!

Kim

Op 07 sep 2022

Fijn contact gehad voorafgaand en tijdens het feest. Muziek was erg leuk, en er werd goed omgegaan met verzoeknummers van de gasten. We hebben een hele leuke avond gehad!

J. de Vries

Op 07 sep 2022

Goede muziek! Wij hadden een topfeest! Als ik weer een dj nodig ben, ga ik hem zeker weer bellen! Voor een geslaagd feest moet DJ Fer zijn geweest!

Ron & Mayra

Op 07 sep 2022

Het was een mooi feestje! Verzoekjes ook geen enkel probleem, dus iedereen kon genieten van hun eigen muziek!

Robert

Op 07 sep 2022

Super geregeld, kwam ruim optijd voor opbouw en vroeg van te voren naar afspeellijst enz! Voelde de sfeer aan, speelde daar goed op in! En mooie prijs... Zeker een aanrader!!

Joost

Op 07 jul 2020

Fer.., top geregeld .... Bedankt !!!!!!!!!

Xander

Op 07 jul 2020

Een top DJ voor een top feestje!

Gerard

Op 07 jul 2020

Lieverst Sound heeft een mooi feestje van ons feestje gemaakt. Dank!

Arnold

Op 07 jul 2020

In juni 2018 heeft dhr. Lieverst op onze bruiloft gedraaid. Het is een zeer geslaagd feest geworden mede dankzij Lieverst Sound. Weet goed een feest te maken. Bij overleg erg meedenkend en je kan veel bespreken en je wensen laten weten.

Ellen

Op 05 mar 2019

Heerlijke dansmuziek, en van alles! Van de soul van de jaren 60 naar de disco van de jaren 70 tot zelfs de veel besproken Boef. Echt een heerlijke dansavond gehad. Terwijl het buffet werd geserveerd even iets rustiger zodat je tijd hebt om te eten maar daarna weer lekkere muziek.

Bé & Jeanet

Op 05 mar 2019

Het was een prachtig feest! De contacten met lieverst sound waren erg prettig. Zeer aan te bevelen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation