Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dennis de Bruijn Music Dennis de Bruijn is een bevlogen en enthousiaste pianist die bekend staat vanwege zijn frisse en vrolijke manier van musiceren!

26 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Dennis de Bruijn Music Vraag informatie aan
Dhr. Dennis de Bruijn
Landelijk

Wat leuk dat je op deze pagina bent! Ik ben Dennis de Bruijn en als pianist kan ik misschien wel wat voor jullie betekenen om jullie mooie dag nog een beetje mooier te maken. 

Al ruim 10 jaar mag ik muziek verzorgen op ongeveer 45 bruiloften per jaar. De inzet hiervan is heel verschillend. Tijdens een ceremonie, toast, diner, receptie of feest, eigenlijk kan alles. Ook de samenstelling van de muziek en muzikanten kan vrijwel volledig naar wens worden ingevuld. Uiteraard piano maar dit kan ook in combinatie met een cellist, zangeres, gitarist tot een volledige (feest)band. De inzet kan ook per onderdeel op jullie dag verschillen, in overleg is er veel mogelijk. 

Qua repertoire zijn de mogelijkheden zeer breed en ook verzoeknummers zijn van harte welkom. Van tevoren maar ook op de dag zelf zijn, in overleg met jullie, verzoeknummers van de gasten mogelijk. 

Tijdens de receptie en het feest kunnen jullie natuurlijk kiezen voor achtergrondmuziek naar wens maar als jullie van dansen houden behoort dansmuziek ook zeker top de opties.  

Voor de ceremonie hebben jullie in principe 100% de keuze uit jullie favoriete nummers. Mochten jullie er zelf niet uitkomen; ik denk graag met jullie mee! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


26 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Klaasje & Willem

Op 09 jan 2023

WAUW, wat hebben Dennis en Ivan prachtig gespeeld op onze bruiloft!! Wij hebben ontzettend genoten en we hebben heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Het contact met Dennis was daarbij ook erg prettig. Dennis is erg vriendelijk, enthousiast en denkt echt mee. Zo kwam Dennis met het idee om een cello bij de piano te voegen. Dit klonk ook echt fantastisch en maakte het tot een hele gezellige sfeer! Kortom, echt een aanrader om Dennis op je bruiloft te laten spelen!! Nogmaals hartelijk dank Dennis!!

Svetlana & Sjoerd

Op 09 jan 2023

Dennis inhuren is een echte aanrader! Wij zijn zeer te spreken over Dennis! Dennis is heel vriendelijk, professioneel en de communicatie verloopt heel soepel. Op zijn aanraden hebben wij genoten van live piano (Dennis) en cello (Ivan) tijdens ons diner. Dennis en Ivan hebben de nummers gespeeld die tijdens onze ceremonie zijn gedraaid en niet alleen wij, maar ook onze gasten konden hun optreden zeer waarderen.

Jan & Jose

Op 09 jan 2023

Dennis is zeer betrokken en wil het de klant graag naar het zin maken. Hij heeft samen met Eveline (zangeres) bijgedragen aan een mooi feest voor ons. Onze gasten waren zeer enthousiast, met name omdat er tijdens de avond geïmproviseerd werd door de aanvragen van liedjes. Eén en al luisterplezier, voor iedereen een aanrader om Dennis te benaderen om een feest met muziek te ondersteunen.

Jordy & Liesbeth

Op 09 jan 2023

Dennis' pianospel kende ik al, waardoor ik hem al ruim van tevoren had gevraagd om te komen spelen op onze bruiloft. Vanwege de corona tijd werd natuurlijk de kerkdienst anders ingericht dan we een jaar van tevoren hadden bedacht. We hebben het als heel prettig ervaren dat Dennis met ons meedacht over mogelijkheden en ook ideeën en opties gaf. Dankzij hem hadden we ook drie prachtige zangers op onze bruiloft! We hebben GE-NO-TEN van zijn pianospel, en dat dan ook nog eens in combinatie met die stemmen. Echt een fantastische dienst, mede dankzij Dennis. Nogmaals heel hartelijk dank!

Judith & John

Op 09 jan 2023

Dennis dacht met ons mee en gaf ook de opties om bij de ceremonie en in de kerk te spelen. Dit wilden we wel doen, en we vonden dit super. Zeker omdat het voor Dennis een erg lange dag zou worden en hij dit geen probleem vond. We mochten zelf kiezen wat er zou worden gespeeld. Dennis gaf hierin ook nog tips, omdat we er niet helemaal uitkwamen. Ook hierin dacht hij goed met ons mee en keek hij naar wat bij onze interesse lag. De piano was rustig op de achtergrond aanwezig, precies wat we wilden. Vooral met de feestavond was dit een erg leuke toevoeging en Dennis speelde prachtig Onze gasten waren ook erg positief hierover en vonden het passen bij de feestavond. Dennis was er de hele dag en het was leuk om te zien, dat hij ook contact had met de gasten en het naar zijn zin had. Dennis is een echte aanrader om als pianist op je bruiloft of feest te laten spelen!

Marie-josé & Jesse

Op 09 jan 2023

Lang gezocht met veel spanning naar een pianist want wie kan nou echt mooi einaudi spelen! “Dat kan ik zeker” was Dennis zijn reactie en na de eerste mail vertrouwde we hem eigenlijk al meteen de muziek van onze trouw dag toe. Dennis speelt wat je vraagt niks is te gek voor hem, hij is meedenkend en betrekt de kinderen er bij. Als we ooit weer een pianist zoeken, mail ik zeker Dennis! Bedankt Dennis voor je prachtige muziek.

Jantine & Jan Paul

Op 09 jan 2023

We hebben Dennis eerder horen spelen op een andere bruiloft en waren toen meteen enthousiast. Op onze eigen bruiloft heeft hij dit helemaal waargemaakt. De live muziek tijdens ceremonie en borrel zorgde voor een echte extra dimensie aan de dag. Dennis is in de afstemming zeer bereid om mee te denken en regelt zaken snel, zoals bij ons een last minute vervanging van één van de muzikanten.

Amir & Anneke

Op 09 jan 2023

Het was erg fijn Dennis als gast en als pianist te ontvangen. Hij heeft een hele ontspannen en gezellige avond gecreëerd met het spelen op de vleugel. Bedankt. Wij geven natuurlijk een max score een 5!!!

Priscilla & Erik

Op 09 jan 2023

Ons idee om het bruidspaar een muzikaal cadeau te geven werd verwezenlijkt door Dennis. In één woord: fantastisch! Tijdens de receptie speelde hij prachtig piano volgens het bruiloftsthema en hebben we allemaal genoten van de mooie muzikale invulling. Wij raden Dennis zeker aan als pianist omdat de communicatie prettig verliep, hij snel reageerde en meedacht in de verrassing voor het bruidspaar. Zelfs zijn keyboard werd omgebouwd tot vleugel. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat hij een kwaliteit levert waar je U tegen zegt. Met Dennis als pianist heb je een gegarandeerd goede muzikale invulling voor welke gelegenheid dan ook.

Talitha

Op 09 jan 2023

Vanaf het moment dat ik met u contact opnam voelde gelijk goed. Heel fijn contact gehad over en weer, en ook heel fijn dat u zelf de piano wilde regelen! Scheelt een bruid veel stress;) ook de avond zelf was u heel vriendelijk en speelde u prachtig op de piano. Een natuurtalent! U en uw pianospel werd zeer gewaardeerd door het bruidspaar maar ook door alle gasten, heel veel complimenten gekregen. Iedereen was erg onder de indruk. Dus nogmaals bedankt, uw kleine bijdrage maakte een groot verschil! Het maakte het plaatje compleet. Super bedankt Dennis, voor alles!

J. en Z. Faßbender

Op 09 jan 2023

Als muziekliefhebbers wilden wij voor onze bruiloft graag mooie muziek. We wisten niet hoe dit precies vorm te geven, maar wat we in ieder geval wél precies wisten was welke muziek we vlak voor de start van de ceremonie wilden horen. We zijn toen gaan ‘Googlen’ en zo in contact gekomen met Dennis de Bruijn Music. Dit bleek een hele goede keuze te zijn. Dennis luisterde goed naar ons, dacht mee, kwam zelf ook met leuke suggesties, zonder ons hierin te sturen. Hierdoor hebben we onze bruiloft kunnen voorzien van prachtige muziek. De muziek die we van te voren al wél in gedachten hadden heeft hij samen met Jaap -de violist- prachtig gespeeld. Ook van onze gasten kregen we niets anders dan enthousiaste, positieve reacties. De communicatie vooraf met Dennis hebben we als zeer prettig ervaren, hij reageerde altijd vlot op onze vragen en informeerde ons duidelijk over de mogelijkheden. We zijn heel tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Van ons krijgt Dennis de Bruijn Music vijf sterren, omdat we echt geen min- of verbeterpunten kunnen bedenken.

Steven

Op 09 jan 2023

Wij hebben Dennis ingehuurd om tijdens ons diner voor wat achtergrondmuziek te zorgen. Wat allemaal heel keurig begon, veranderde steeds meer in sfeervolle muziek. Dennis voelde de sfeer heel goed aan en zorgde voor de bijpassende muziek, totdat we uiteindelijk met iedereen van het diner rond de piano stonden om mee te zingen. Dennis is een geweldige toevoeging aan je avond en wij zouden hem zeker weten aan iedereen aanraden!

John & Hendrika

Op 09 jan 2023

Wat een virtuoos optreden hebben jullie voor ons verzorgd! Jullie zijn een heerlijk duo om naar te luisteren. Speciale dank voor de uitvoering van het nummer Zoutelande, prachtig!! John was tot tranen geroerd zag ik :-)

Marloes & Auke

Op 09 jan 2023

Dennis heeft met zijn pianomuziek voor een gezellige sfeer gezorgd op onze receptie. Hij is lekker flexibel en heeft veel verzoeknummers gespeeld. Een dikke aanrader :)

Harm-Jan & Rianne

Op 09 jan 2023

Wat hebben we genoten van het pianospel van Dennis op onze bruiloft! Het gaf precies de sfeer die we graag wilden op ons feest. We zullen je zeker aanbevelen aan anderen!

Thom & Marlies

Op 09 jan 2023

Gevonden via Google, meteen een schot in de roos. Op alle fronten: fijne manier van contact maken en houden, geruststellend, meedenkend, qua muziek is er héél veel mogelijk. Onze gasten en wij hebben enorm genoten van de muzikale verzorging door Dennis en Jaap, de sfeer prima aanvoelend en daarin meegaand. Heerlijke mannen, je hebt ze er graag bij op je feest. VIJF STERREN!

Laurence & Theo

Op 09 jan 2023

Dennis heeft ervoor gezorgd dat onze ceremonie exact is geworden zoals wij het in gedachten hadden. Hij heeft voor ons echt fantastisch gespeeld. Hij denkt geweldig mee en zorgt net voor dat stukje extra. Mochten wij in de toekomst nog een pianist zoeken, zullen we alleen maar Dennis willen. Dennis ontzettend bedankt voor alles en ik had niemand beter kunnen vinden dan jij.

Marina

Op 09 jan 2023

Dennis en Eveline speelden tijdens het diner van onze Nederlandse-Turkse bruiloft. We hadden Dennis gevraagd om een Turks nummer te spelen als openingsdans, wat erg mooi was! De communicatie vooraf was erg prettig en de gespeelde nummers konden in overleg. Dennis denkt en werkt flexibel mee en we kregen veel complimenten van de gasten. Nogmaals super bedankt!!

Arienus & Mariëlle

Op 09 jan 2023

We hebben een ontzettend mooi feest gehad op onze grote dag! De muzikale invulling van de avond maakte onze dag helemaal compleet! Alles werd in overleg en naar onze wensen ingevuld, wat wij ontzettend op prijs stelde! Dat Dennis en Eveline veelzijdig zijn mag zeker gezegd worden, ook onbekende stukken studeerden zij graag in! Al met al; het was super en zeker een aanrader! Dennis en Eveline, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage!!

Alexander & Charlotte

Op 06 may 2021

Maandag 26-APR-2021 heeft Dennis met zangeres Eveline de muzikale begeleiding tijdens onze trouwceremonie in de Grote Kerk te Harderwijk verzorgd. Vanwege corona zou samenzang sowieso niet mogen. Maar deze twee hebben de hele ervaring met hun talenten een geweldige upgrade gegeven! Ook vanuit onze gasten én kijkers via de livestream hebben we enkel grote complimenten ontvangen, de tranen vloeiden rijkelijk, je kon merken dat ze met hun muziek echt de juiste snaar hebben geraakt bij iedereen. Ook in de aanloop naar de bruiloft hebben we ontzettend fijn met Dennis kunnen sparren over de invulling van het repertoire: niets was te gek en zeer goed bereikbaar. Hij gaat echt above and beyond om alles perfect te krijgen voor onze grote dag, heel fijn hoe betrokken hij was en ons heeft geholpen. Kortom: niets dan lof voor Dennis! We hebben ons geen betere musici kunnen wensen.

Bas & Nelleke

Op 07 jan 2020

Dennis en Jaap hebben een geweldige bijdrage geleverd op de feestavond van onze bruiloft. Jullie hebben er een heel gezellig avond van gemaakt met ''onze'' muziek. Voor de bruiloft hebben wij een lijst gestuurd met onze wensen. Geweldig om zo de hele avond telkens weer een bekend nummer te horen. Dennis en Jaap, enorm bedankt! Het was geweldig en zeker weten een aanrader!

Charlotte & Jelle

Op 07 jan 2020

Dennis heeft onze bruiloft met zijn prachtige pianospel tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Al bij het eerste contact voelde het goed. Dennis reageert snel, denkt mee en voelt goed aan wat de wensen zijn. We hebben een lijstje gestuurd van nummers die we graag gespeeld wilden hebben. Het klonk geweldig tijdens de bruiloft, precies zoals we hoopten. En na de bruiloft heeft hij de gespeelde medley gestuurd tegen een kleine meerprijs. Wij raden hem absoluut aan!

Sanne & Maarten

Op 07 jan 2020

Dennis, we vonden je werkelijk fantastisch spelen! Het was mede door jou zo’n mooie, fijne en romantische sfeer tijdens het diner. De ceremoniemeester heeft genoten van een mini prive-concert vooraf van Yann Tiersen! En mijn broer van Pirates tijdens het diner. We vonden het super speciaal. Maximale 5 sterren verdien je van ons en alle gasten! Bedankt dat je alle moeite voor ons hebt gedaan en hopelijk heb je zelf ook plezier gehad.

Steven

Op 04 dec 2018

Wij hebben Dennis ingehuurd om tijdens ons diner voor wat achtergrondmuziek te zorgen. Wat allemaal heel keurig begon, veranderde steeds meer in sfeervolle muziek. Dennis voelde de sfeer heel goed aan en zorgde voor de bijpassende muziek, totdat we uiteindelijk met iedereen van het diner rond de piano stonden om mee te zingen. Dennis is een geweldige toevoeging aan je avond en wij zouden hem zeker weten aan iedereen aanraden!

Eline & Wilrik

Op 04 dec 2018

Op onze bruiloft heeft Dennis de muziek verzorgd voor de kerkdienst en receptie/feest. We hoefden onze wensen maar door te geven en hij regelde de rest. Op de dag zelf zijn we positief verrast door zijn muzikale gave en het talent van de muzikanten die hij heeft ingezet (Maurice van Dijk en Jaap Rovers). Hun muziek was de kers op de taart van onze dag. We raden Dennis zeker aan en zouden hem graag nog eens uitnodigen om zijn muzikale talenten in te zetten! Dennis, Maurice en Jaap: dankjulliewel!

Dirk-Jan en Marleen

Op 27 sep 2018

Dennis de Bruijn heeft samen met Jaap Rovers (violist/vocalist) een zeer geslaagde bijdrage geleverd aan onze bruiloft van hoog muzikaal niveau. Dit is door ons, maar ook met name door onze gasten erg gewaardeerd. De communicatie vooraf was zeer prettig en alle opties/mogelijkheden werden opengelaten. Dennis heeft zeer goed met ons meegedacht om alles precies zo te krijgen als we zelf voor ogen hadden. Met andere woorden; een absolute aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation