Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Dennis de Bruijn Music Dennis de Bruijn is een bevlogen en enthousiaste pianist die bekend staat vanwege zijn frisse en vrolijke manier van musiceren!

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Dennis de Bruijn Music Vraag informatie aan
Landelijk

Wat leuk dat je op deze pagina bent! Ik ben Dennis de Bruijn en als pianist kan ik misschien wel wat voor jullie betekenen om jullie mooie dag nog een beetje mooier te maken. 

Al ruim 10 jaar mag ik muziek verzorgen op ongeveer 45 bruiloften per jaar. De inzet hiervan is heet verschillend. Tijdens een ceremonie, toast, diner, receptie of feest, eigenlijk kan alles. Ook de samenstelling van de muziek en muzikanten kan vrijwel volledig naar wens worden ingevuld. Uiteraard piano maar dit kan ook in combinatie met een cellist, zangeres, gitarist tot een volledige (feest)band. De inzet kan ook per onderdeel op jullie dag verschillen, in overleg is er veel mogelijk. 

Qua repertoire zijn de mogelijkheden zeer breed en ook verzoeknummers zijn van harte welkom. Van tevoren maar ook op de dag zelf zijn, in overleg met jullie, verzoeknummers van de gasten mogelijk. 

Tijdens de receptie en het feest kunnen jullie natuurlijk kiezen voor achtergrondmuziek naar wens maar als jullie van dansen houden behoort dansmuziek ook zeker top de opties.  

Voor de ceremonie hebben jullie in principe 100% de keuze uit jullie favoriete nummers. Mochten jullie er zelf niet uitkomen; ik denk graag met jullie mee! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Alexander & Charlotte

Op 06 may 2021

Maandag 26-APR-2021 heeft Dennis met zangeres Eveline de muzikale begeleiding tijdens onze trouwceremonie in de Grote Kerk te Harderwijk verzorgd. Vanwege corona zou samenzang sowieso niet mogen. Maar deze twee hebben de hele ervaring met hun talenten een geweldige upgrade gegeven! Ook vanuit onze gasten én kijkers via de livestream hebben we enkel grote complimenten ontvangen, de tranen vloeiden rijkelijk, je kon merken dat ze met hun muziek echt de juiste snaar hebben geraakt bij iedereen. Ook in de aanloop naar de bruiloft hebben we ontzettend fijn met Dennis kunnen sparren over de invulling van het repertoire: niets was te gek en zeer goed bereikbaar. Hij gaat echt above and beyond om alles perfect te krijgen voor onze grote dag, heel fijn hoe betrokken hij was en ons heeft geholpen. Kortom: niets dan lof voor Dennis! We hebben ons geen betere musici kunnen wensen.

Bas & Nelleke

Op 07 jan 2020

Dennis en Jaap hebben een geweldige bijdrage geleverd op de feestavond van onze bruiloft. Jullie hebben er een heel gezellig avond van gemaakt met ''onze'' muziek. Voor de bruiloft hebben wij een lijst gestuurd met onze wensen. Geweldig om zo de hele avond telkens weer een bekend nummer te horen. Dennis en Jaap, enorm bedankt! Het was geweldig en zeker weten een aanrader!

Charlotte & Jelle

Op 07 jan 2020

Dennis heeft onze bruiloft met zijn prachtige pianospel tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Al bij het eerste contact voelde het goed. Dennis reageert snel, denkt mee en voelt goed aan wat de wensen zijn. We hebben een lijstje gestuurd van nummers die we graag gespeeld wilden hebben. Het klonk geweldig tijdens de bruiloft, precies zoals we hoopten. En na de bruiloft heeft hij de gespeelde medley gestuurd tegen een kleine meerprijs. Wij raden hem absoluut aan!

Sanne & Maarten

Op 07 jan 2020

Dennis, we vonden je werkelijk fantastisch spelen! Het was mede door jou zo’n mooie, fijne en romantische sfeer tijdens het diner. De ceremoniemeester heeft genoten van een mini prive-concert vooraf van Yann Tiersen! En mijn broer van Pirates tijdens het diner. We vonden het super speciaal. Maximale 5 sterren verdien je van ons en alle gasten! Bedankt dat je alle moeite voor ons hebt gedaan en hopelijk heb je zelf ook plezier gehad.

Steven

Op 04 dec 2018

Wij hebben Dennis ingehuurd om tijdens ons diner voor wat achtergrondmuziek te zorgen. Wat allemaal heel keurig begon, veranderde steeds meer in sfeervolle muziek. Dennis voelde de sfeer heel goed aan en zorgde voor de bijpassende muziek, totdat we uiteindelijk met iedereen van het diner rond de piano stonden om mee te zingen. Dennis is een geweldige toevoeging aan je avond en wij zouden hem zeker weten aan iedereen aanraden!

Eline & Wilrik

Op 04 dec 2018

Op onze bruiloft heeft Dennis de muziek verzorgd voor de kerkdienst en receptie/feest. We hoefden onze wensen maar door te geven en hij regelde de rest. Op de dag zelf zijn we positief verrast door zijn muzikale gave en het talent van de muzikanten die hij heeft ingezet (Maurice van Dijk en Jaap Rovers). Hun muziek was de kers op de taart van onze dag. We raden Dennis zeker aan en zouden hem graag nog eens uitnodigen om zijn muzikale talenten in te zetten! Dennis, Maurice en Jaap: dankjulliewel!

Dirk-Jan en Marleen

Op 27 sep 2018

Dennis de Bruijn heeft samen met Jaap Rovers (violist/vocalist) een zeer geslaagde bijdrage geleverd aan onze bruiloft van hoog muzikaal niveau. Dit is door ons, maar ook met name door onze gasten erg gewaardeerd. De communicatie vooraf was zeer prettig en alle opties/mogelijkheden werden opengelaten. Dennis heeft zeer goed met ons meegedacht om alles precies zo te krijgen als we zelf voor ogen hadden. Met andere woorden; een absolute aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation