De Vlisterstee

Sfeervol en landelijk ,prachtig gelegen aan de Vlist

Prachtige trouwlocatie aan het water

De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk onvergetelijk worden. De Vlisterstee helpt jullie graag bij het organiseren van deze dag.

Wij beschikken over zalen van 100 tot 200 personen en natuurlijk niet te vergeten ons mooie terras aan het pittoreske riviertje De Vlist, met wel 80 zit plaatsen zodat bij mooi weer een groot deel van de dag heerlijk buiten gevierd kan worden.

Uw Diner van luxe tot "gewoon goed"!

Wij verzorgen voor elk budget een diner in een gezellige sfeer of het nu een luxe diner of een "gewoon" drie gangen diner betreft. Wij zullen er alles aan doen zodat het diner bij U in de smaak valt.

Voor grote gezelschappen verzorgen wij ook walking-diners. Gerechtjes op bordjes, in luxe glaasjes, finger-food. Hierbij zijn meerdere mogelijkheden (vraag hier gerust naar). Voor elk wat wils zodat de buik gevuld wordt, een diner in een ongedwongen sfeer.

De Vlisterstee On Tour

Voor feesten, openingen op locatie hebben wij "De Vlisterstee On Tour". Wij verzorgen feesten op locatie tot in de puntjes. Of het nu gaat om het omtoveren van een bedrijfshaltot een schitterende feestlocatie of gewoon een bbq in de achtertuim van Uw bedrijf/woning, bij ons is in principe alles mogelijk.

Wij kennen eigenlijk geen nee. Wij zullen er alles aan doen om Uw wens in uitvoering te brengen. Dit alles tegen een scherp tarief.

Virtuele tour

Wij maken graag een afspraak met U om geheel vrijblijvend met U mee te denken.

0182-501918

06-51872773

Adres: West-Vlisterdijk 57 2855 AK Vlist

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

West-Vlisterdijk 57

2855 AK Vlist

0182-501918

06-51872773