Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Magische Trouwambtenaar For a Happily ever after......

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Magische Trouwambtenaar Vraag informatie aan
Dhr. Richard Meyners
Landelijk

Het voorgesprek is het spannendste onderdeel van de voorbereiding. Nadat er een afspraak is gemaakt, ben ik al aan het bedenken: "Wie zitten er straks tegenover mij? Hoe enthousiast is dit koppel? Kan ik de vragen stellen op een informele manier? Zijn ze spontaan? Hebben ze een speciale wens voor de ceremonie? Kan ik een grapje maken?" En nog veel meer...

Het is wel "gezonde" spanning. Ik wordt hier echt enthousiast van. Nieuwe mensen leren kennen, maar niet zoals je gewend bent. Gelijk graven in hun gedachten, emoties, verlangens, wensen, persoonlijkheid, handelen, manier van spreken, om er zo een paar te noemen. En dit alles binnen een zeer kort tijdsbestek. Uiteraard neem ik wel mijn tijd hiervoor. Want je leert elkaar pas echt kennen als je vaak met elkaar in gesprek gaat en elkaar regelmatig ziet, wat hier niet het geval is.

Dat maakt het voor mij spannend. Ik ben dan ook van tevoren best wel zenuwachtig. Zodra ik aan tafel (of op de bank) tegenover hen zit is het belangrijkste voor mij dat ik me bedenk dat het voor hen nog veel spannender is, omdat zij geen idee hebben wat ze te wachten staat in zo'n voorgesprek. "Wat gaat hij vragen? Heb ik alle informatie op orde? Hoe gaat de ceremonie in zijn werk? Zit ik links of rechts?" En nog veel meer....

Het is dus een normaal gesprek maar dan voor jullie ceremonie/speech. En neeeee, ik ga niks verklappen. De speech hoor je tijdens de ceremonie.

Ik kan niet wachten om bij jullie op voorgesprek te mogen komen!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Johan

Op 16 oct 2023

Deze Babs neemt ruimschoots de tijd voor de voorbereidingsgesprekken met zowel het bruidspaar als familie en of vrienden.

Niels

Op 09 feb 2023

Perfecte dag. Niks anders willen zien mede mogelijk gemaakt door de Babs.

Emily

Op 04 oct 2022

Zeker een aanbeveling! ❤

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation