Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Cinemora Een foto zegt meer dan duizend woorden, een video verteld het hele verhaal!

12 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Cinemora Vraag informatie aan
Kamillekamp 34
4024 JS Eck en Wiel

Cinemora: het is niet zomaar een naam, het is een concept. Of beter gezegd: het is een recept. Hét recept voor een Cinematische, Emotionele en Memorabele trouwfilm. Deze basisingrediënten vul ik voor ieder bruidspaar aan met liefde, passie en gedrevenheid voor het vak van bruidsvideograaf.

Het eindresultaat is dan iedere keer weer een trouwfilm om van te smullen!

De drijvende kracht achter Cinemora is Wilfred van den Assem. Mijn stijl is al vaak omschreven als creatief, perfectionistisch en met oog voor details.

Tijdens het filmen op de trouwdag werk ik zoveel mogelijk vanuit de achtergrond; het draait immers niet om mij. Deze doordachte tactiek heeft zich in de afgelopen jaren al vaak bewezen: het levert de meest spontane en onverwachte shots op van zowel het bruidspaar als hun gasten; deze manier van werken ervaren het bruidspaar en hun gasten als heel prettig.

Op de dag zelf, of in de tijd daarna, beoordeel ik kritisch al het gefilmde ruwe materiaal. Hierna monteer ik dit met veel passie in chronologische volgorde tot een persoonlijke Cinematische trouwclip en/of trouwfilm.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marije

Op 02 aug 2022

Cinemora heeft afgelopen vrijdag onze bruiloft gefilmd! Net hebben we de same day edit al ontvangen. Wat een mooi filmpje en wat een fijne videograaf. Raad ik anderen zeker aan!

Elles

Op 02 aug 2022

De same day al ontvangen, zo mooi geworden, zo blij mee!❤️ Helemaal geweldig!!

Thirza

Op 02 aug 2022

Wauw wat een gave trouwfilm!! We hebben zo genoten en gelachen! Je beleeft de hele dag opnieuw maar ook zie je dingen die je de dag zelf niet gezien had! Boven verwachting en die was al hoog. De hele dag is gefilmd en wij hebben daar niets van gemerkt. Alles is onopvallend gedaan. We zijn zeer tevreden!

Erwin & Jessica

Op 02 apr 2020

Beste Wilfred, wat is de film mooi geworden zeg! ? Echt een hele herbeleving van de dag. Je hebt alles echt super goed vast kunnen leggen. Mooi is ook het gebruik van de muziek en overgangen, alles klopt perfect. En de beelden vanuit de lucht met de drone zijn fantastisch! We zijn heel erg blij met onze trouwfilm en dat we jou als videograaf hebben gevraagd.

Wout & Stefanie

Op 02 apr 2020

Wauw, wat een super mooie 'Same Day Edit' heb je voor ons en onze gasten gemaakt. Iedereen was erg verrast en we hebben er die avond (en natuurlijk ook nu nog ) veel complimenten op gehad! We zijn ook erg te spreken over je onzichtbare aanwezigheid. We hebben je vaak niet gezien, maar jij hebt wel alles vastgelegd! Wij bevelen jou zeker aan voor toekomstige bruidsparen!

Thomas & Gerlinde

Op 02 apr 2020

Wilfred, bedankt voor je bijdrage aan onze mooiste dag! De 'Same Day Edit' is echt waanzinnig, veel complimenten op gehad ? Ook zijn wij erg blij met onze meer dan perfecte trouwfilm! Deze maakt heel wat los en brengt onze emoties weer terug naar de dag zelf! En last but not least: wij zijn erg enthousiast over de manier waarop Cinemora onze dag heeft vastgelegd!

Luck & Annegreet

Op 02 apr 2020

Beste Wilfred, wat een schitterende Cinematische Trouwfilm heb je voor ons gemaakt. Heel bijzonder om onze dag zo weer terug te zien! Wij zijn er helemaal weg van en kunnen niet stoppen met kijken! Bedankt voor alles en wij zijn erg blij dat we jou als videograaf op onze trouwdag hadden!!!

Yara & Maarten

Op 03 apr 2019

Onze trouwfilm is meer dan geweldig geworden. Je hebt, ondanks het mindere weer, toch de juiste sfeer weten te creëren. En zeker niet onbelangrijk: alle belangrijke stukjes/speeches zitten er in. Helemaal top

William & Corine

Op 03 apr 2019

Wat is het fijn om onze dag via de trouwclip weer terug te kunnen kijken, en wat is hij mooi geworden! Echt geweldig en wij vinden het nog steeds super om hem te bekijken. Bedankt!

Johan & Nicole

Op 03 apr 2019

Wilfred heeft een prachtige video-uitnodiging gemaakt voor onze bruiloft. Hij is deskundig en denkt met je mee. Onze sfeer-wensen werden vaak al uitgevoerd voordat ze concreet waren uitgesproken. Superfijne samenwerking!

Danny & Tara

Op 02 apr 2019

Wat is het gaaf om “onze” dag zo te mogen herbeleven met deze trouwvideo. Hier zien we beelden in terug komen waar we onszelf niet eens van bewust zijn. Wij zijn er super blij mee, heel erg bedankt!

Peter & Gera

Op 12 nov 2018

Beste Wilfred, Nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige film die je van onze bruiloft hebt gemaakt! Het wordt hier nog heel vaak bekeken en we zijn het nog steeds niet zat

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation