Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Chantal Creative Productions Ik wil met mijn werk een lach op je gezicht toveren

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Chantal Creative Productions Vraag informatie aan
Mevr. Chantal van der Meer
Landelijk /Wateringen

Hi aanstaand bruidspaar, ik ben Chantal!
Een enthousiaste, geduldige meid met een passie voor film en ontwerp. Dat begon al als klein meisje en is nu uitgegroeid tot een full-time job.

Trouwfilm
De mooiste dag van jullie leven! Hoe mooi zou het zijn om na deze ene dag nog jaren na te kunnen genieten van alles wat er die dag heeft plaatsgevonden? Met een trouwfilm kun je emoties nog beter en echter op beeld en geluid vast leggen. Mede door audio-opnamen van jullie dag in de film te verwerken zorg ik ervoor dat jullie film uniek wordt.

Trouwkaarten
Op zoek dus naar de perfecte uitnodiging? Of misschien moet er eerst nog een save the date worden gestuurd? Misschien is een welkomstbord bij de ceremonie toch ook wel leuk, menukaarten, naamkaartjes en bedankjes? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te personaliseren. Daarom bied ik trouwkaarten aan op maat. Door mijn jarenlange ervaring als grafisch vormgever kan ik jullie helpen jullie ideeën en wensen om te zetten in de perfecte uitnodiging.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje! Wie weet tot snel! 

Liefs, Chantal

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ted

Op 14 dec 2023

Chantal hebben we gehad als trouwvideograaf op onze bruiloft, maar ook heeft ze onze trouwkaarten ontworpen en welkomstbord. Ze is heel creatief en weet wat ze doet. Daarnaast is ze lief, enthousiast en voel je je gelijk op je gemak bij haar. Chantal is een topper en echt een aanrader!!!

Priscilla

Op 22 jun 2023

Chantal is heel enthousiast en weet precies waar ze mee bezig is. Ze wist ons dan ook direct op het gemak te stellen. Chantal heeft afgelopen jaar onze trouwkaarten ontworpen, ons huwelijk vast gelegd op film en onze zwangerschaps shoot gedaan. Over alle 3 de projecten waren we meer dan tevreden. Al haar passie en geduld stopt ze in iets wat voor ons heel belangrijk is. Wil je zeker zijn van mooi beeldmateriaal zowel met foto als met video dan moet je bij chantal zijn. Daarnaast is er ook altijd fijn overleg en luistert ze goed naar je wensen en ideeën. Een dikke vette aanrader dus!

Esmé

Op 22 jun 2023

Chantal is een super goede videograaf en een heel gezellige meid! Ze heeft onze bruiloft echt prachtig vastgelegd. Een mooie herinnering aan onze dag! Ik zou haar zo weer inhuren als ik een videograaf nodig heb. Aanrader dus :)

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation