Welke.nl

Cake Queen Passie voor taarten!

Cake Queen Cake Queen
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Cake Queen
Daam Fokkemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk de mooiste & lekkerste bruidstaart en/of cupcakes?

Of wat dachten jullie van een prachtige sweet table volledig in stijl van jullie bruiloft?

Cake Queen is gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten, cupcakes & sweet tables. Alles wordt met veel passie en creativiteit door ons ontworpen en bereid. Tijdens een bruidsproeverij in de cakestudio bepalen jullie samen met Cake Queen de smaak en het ontwerp. Wat voor wensen jullie ook hebben, alles is mogelijk en niets is te gek bij Cake Queen!

Zij zien geen problemen, maar juist uitdagingen.

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wendy

Op 20 nov 2018

De taart was erg lekker en de details op de taart waren prachtig. We zijn blij dat we de taart daar besteld hebben Leuke en lieve service

Chantal & Wilco

Op 20 nov 2018

Op 30 augustus 2018 werd onze heerlijke taart bezorgd op onze trouwlocatie, wat een feest was dat op zich. Wij waren zo blij om de taart te zien, die nog mooier was dan wij hadden gedacht!! Hij was helemaal zoals wij gewild hadden, zelfs nog mooier en hij smaakte fantastisch!!! Super bedankt voor alles en zeker aan te raden voor anderen!!

Daniëlle

Op 20 nov 2018

14 juli mochten wij deze super lekkere taart van CakeQueen serveren op onze bruiloft. Hij was helemaal perfect, lekkere smaken en geweldig mooi opgemaakt. Heel erg bedankt!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation