Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Buitengewone Buurvrouw

5 (12 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Christel Arts
Landelijk


Na het aanzoek kunnen jullie met de voorbereidingen beginnen en dat is best een beetje spannend. De eerste vragen als “Wanneer gaan we trouwen?”, “Waar gaan we trouwen?” en “Wie moet erbij aanwezig zijn?” zijn waarschijnlijk snel beantwoord.

Is alles nu geregeld? Nog niet helemaal. Nu komt het kiezen van jullie trouwambtenaar. En die keuze is reuze! Gaan jullie voor een trouwambtenaar van de gemeente? Of willen jullie een trouwambtenaar die creatief is en met jullie meedenkt en een persoonlijke speech maakt?

Mijn naam is Christel Arts van Buitengewone Buurvrouw en ik loop graag een stukje met jullie mee op dit pad in de rol van trouwambtenaar. Ik vind het belangrijk dat we met zijn drieën een klik hebben. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zoeken we samen uit of die klik er van beide kanten is…… en misschien word ik ook wel een klein beetje jullie buurvrouw!

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Manon en Tufan

Op 08 jan 2024

We hebben een hele mooie dag gehad. De ceremonie was ook echt fantastisch! We hebben veel positieve reacties erover ontvangen van diegene die erbij waren!

Laura & Maarten

Op 28 dec 2023

Onze bruiloft is onvergetelijk geworden mede door de bijdrage van Christel. Vanaf het eerste contact werden we voorzien van handige tips en trics. Bovenal wist Christel een sfeer neer te zetten die bij ons en onze dag pastte. Onze gasten waren zeer onder de indruk van deze kundige trouwambtenaar.

Mark & Suzanne

Op 13 dec 2023

De eerste woorden die bij ons opkomen zijn persoonlijk en betrokken. Tijdens de gesprekken en app contact, vooraf aan onze bruiloft, voelde we ons gelijk bij Christel op ons gemak en wisten we al dit gaat goed komen. Ze wist precies de juiste vragen te stellen en het was heel fijn om samen met haar te praten over het huwelijk en onze relatie. De kinderen werden er ook bij betrokken. Samen heeft ze met de kinderen aan tafel gezeten om ze te leren kennen en om wat vragen te stellen. Daar kwamen hele leuke, verassende antwoorden uit. Tijdens de ceremonie heeft ze ons verrast met persoonlijke en leuke anekdotes die ze via familie en vrienden had verzameld. Wij zijn enorm blij dat we haar hebben ontmoet en dat zij onze Babs was op onze bruiloft. Ze heeft onze dag een gouden randje gegeven!

Dennis & George

Op 27 oct 2023

Met Christel hebben we een onwijs leuke aanloop naar de grote dag gehad. Tijdens het voorbereidende gesprek hadden we meer het gevoel met een goede vriendin een drankje te doen dan dat je daar zit met de trouwambtenaar. Onze wensen voor de ceremonie die we besproken hebben tijdens het gesprek zijn goed overgenomen en aangevuld met een aantal leuke elementen die Christel bij ons vond passen. Verrassingen alom tijdens de ceremonie voor onze gasten, niet alleen in de verwoording van ons verhaal, ook de zuurstokroze jurk en schoenen die halverwege tevoorschijn kwamen was een roze kers op de taart. Als je jouw partner een verrassing wilt bezorgen door een militaire erehaag klaar te hebben staan, dan weet Christel dat goed verborgen te houden. Het was dan ook voor ons leuk om uiteindelijk samen met haar deze dag te kunnen vormgeven. Het maakt niet uit wat voor stel Christel voor zich heeft. Voor iedere samenstelling pakt ze lekker uit. Christel heel erg bedankt!

Kicky & Kay

Op 27 oct 2023

We hadden voor het eerst contact met Christel via Instagram en digitaal was de oprechte warmte in Christels woorden al te voelen. Toen ze onze voordeur na een gezellige kennismaking achter zich dichttrok keken Kay en ik elkaar aan en hebben we nog voordat ze thuis was laten weten dat we het fantastisch zouden vinden als zij onze ceremonie zou vormgeven in de rol van trouwambtenaar. Onderweg naar de bruiloft ontvingen we handige, leuke en creatieve tips voor de ceremonie/ bruiloft. En toen de bruiloft naderde ontvingen we vragenlijsten die we als bruidspaar zowel afzonderlijk, alsook gezamenlijk invulden. Als kers op de taart was er ook ruimte voor een paar vrienden om input te geven via vragenlijsten. Aan de hand van die vragen en een gezellig, uitgebreid gesprek heeft Christel ons verhaal prachtig verwoord. Je deelt voor een bruiloft jouw persoonlijke verhaal; Christel voelde voor ons zo snel vertrouwd dat we, voordat we het in de gaten hadden, uren aan het kletsen waren. Tijdens de ceremonie vertelde ze ons verhaal met warmte en humor. Zowel wij, alsook onze gasten hebben genoten van de ceremonie. De tijd vloog voorbij en naderhand stroomden de complimenten van familie en vrienden binnen over de mooie, oprechte teksten van Christel. Lieve Christel, nogmaals enorm bedankt voor de onvergetelijke bijdrage die je hebt geleverd aan onze mooiste dag. We hebben genoten en gunnen ieder bruidspaar een trouwambtenaar als jij!

Lisanne en Thijs

Op 25 oct 2023

Vandaag is het alweer een maandje geleden. De tijd gaat super snel maar we genieten nog steeds na. Nogmaals bedankt voor de mooie ceremonie en woorden. We hadden geen betere babs kunnen wensen.

Wido en Moniek

Op 25 oct 2023

Wat zijn wij blij dat jij onze trouwambtenaar was! Het was zo mooi, leuk, grappig, en emotioneel. Niet alleen wij maar ook onze gasten waren enorm blij verrast met jou als trouwambtenaar. De complimenten bleven maar komen. Als we het over zouden moeten doen, dan ben jij onze absolute nummer 1! Ontzettend bedankt dat jij ons getrouwd hebt. We zouden het niet anders gewild hebben.

George & Daphne

Op 25 oct 2023

Wij kijken samen terug op een hele mooie dag. Het was een dag zoals ons leven; met regen en zonneschijn op precies de goede momenten. Beide waren we zenuwachtig voor de ceremonie, maar gelukkig was daar Christel die ons verhaal zo mooi, gevoelig en met humor heeft verteld. Onze jongens vonden het spannend en super leuk dat ze taakjes hadden tijdens de ceremonie. Het geven van de (snoep)ringen, akkoord gaan doormiddel van een vingerafdruk en tot slot het slaan met de hamer! Fantastisch hoe Christel ze op die manier heeft betrokken. Van vrienden en familie hebben we veel complimenten ontvangen over de warme ceremonie, dank je wel Christel, ook namens hen.

Roy en Lianne

Op 25 oct 2023

Het begon met een fijn persoonlijk gesprek vooraf aan de bruiloft waarbij we gelijk een goed gevoel kregen. We wisten toen al dat het een mooie ceremonie zou worden. Uiteindelijk was het ook een prachtige ceremonie. Het was erg persoonlijk en dat maakte het juist mooi en speciaal. Je vertelt enthousiast en het was fijn om naar je te luisteren. Bedankt daarvoor! We hebben ook veel complimenten gekregen van onze familie en vrienden. We wensen jou veel succes verder!

Manon en Sjoerd

Op 24 aug 2023

We hadden ons geen beter trouwambtenaar kunnen wensen! Christel houdt rekening met al onze wensen en denkt ook mee met nieuwe ideeën waar wij nog niet op waren gekomen. Ze heeft de ceremonie zo persoonlijk gemaakt! Romantisch, emotioneel maar ook zeker lekker luchtig door hier en daar een grap toe te voegen. Onze gasten waren ook erg enthousiast over Christel. We kregen veel positieve reacties dat de ceremonie zo persoonlijk was en totaal niet langdradig of als een verplichting voelde.

Lisanne & Martijn

Op 24 aug 2023

Christel is een fantastisch leuke, open en spontane buitengewone ambtenaar. Tijdens het kennismakingsgesprek nam ze de tijd om ons echt te leren kennen. Dit zag je ook terug tijdens de ceremonie. De ceremonie was zoals wij graag wilde persoonlijk en intiem en met de nodige humor. Christel wist onze verhalen op een vrolijke en soms humoristische manier te verweven in de ceremonie. Wij kijken met veel plezier en vreugde terug op de ceremonie en we hadden niet durven dromen dat de ceremonie zo mooi zou zijn. Als jullie opzoek zijn naar een buitengewone ambtenaar die de liefde en het plezier uit jullie relatie perfect kan vertalen naar de ceremonie dan is Christel echt een aanrader!

Rosanne & Marvin

Op 24 aug 2023

Gezellig, goedlachs en persoonlijk. Zo zouden wij Christel omschrijven. In het eerste gesprek heeft ze goed uitgelegd wat er mogelijk is en wat de verwachtingen zijn. Daarbij denkt ze graag creatief mee. Ze is makkelijk om mee te praten en luistert goed. Dit maakt dat onze ceremonie heel luchtig en gewoon gezellig was. Precies zoals gewenst! We zijn heel blij dat ze met al haar vrolijkheid aanwezig was op onze bijzondere dag.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation