Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidshuis Dokter-de Graaf

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidshuis Dokter-de Graaf Vraag informatie aan
Oudestraat 62
8261 CS Kampen

Trouwjurken Bruidshuis Dokter-de Graaf in Kampen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mariëlle

Op 13 mar 2023

Heel fijn geholpen door de vriendelijke dames van deze bruidswinkel. Er werd direct gezien welke jurk bij mij zou passen. Er is een ruime keus in jurken. Daarnaast wordt echt de tijd voor je genomen. En mede door de jurk was onze bruiloft onvergetelijk.

Ineke

Op 08 oct 2020

Geweldige zaak, goede service, prachtige collectie bruidsjurken en bijpassende accessoires en wat een klantvriendelijkheid. Ik kan deze prachtige bruidsmode winkel alleen maar aanraden!!!

Johanna

Op 08 oct 2020

Super mooie winkel, met prachtige jurken en een geweldige service. Er wordt echt de tijd voor je genomen. En ook super hoe ze voor mijn dochter een jurk op maat gemaakt hebben die perfect bij mijn eigen jurk paste. Een echte aanrader!

Judith

Op 08 oct 2020

Zeer goed geholpen. De eerste jurk die er werd uitgekozen was gelijk DE jurk! Ik mocht natuurlijk nog meer proberen om andere modellen aan te zien. Was erg leuk! En mijn entourage en ik voelde ons erg welkom en serieus genomen

Marriët

Op 08 oct 2020

Vanaf het begin tot het einde, Inge heeft super goed geholpen. Ze denkt heel goed mee en ik heb veel gezellige middagen bij haar gehad!

Joline

Op 11 oct 2018

Het is alweer een heel tijdje geleden dat ik voor het eerst bij je in de winkel was om een jurk uit te zoeken! Na een paar jurken gepast te hebben, bleven er 2 jurken over: één jurk zoals ik het me voorgesteld had en een andere jurk die ik ook supermooi vond. Jij liet me de jurken verschillende keren passen, zodat ik ook echt overtuigd zou zijn van mijn keuze. En dat is gelukt! Iedere keer als ik weer bij je kwam, was ik weer verrast door ál die glitters in mijn jurk! Daarnaast werd de jurk steeds meer míjn jurk, omdat jullie verschillende aanpassingen gedaan hebben. En toen was het EINDELIJK 28 september. Ondanks dat het regenachtig was, voelde ik me echt de bruid! Ik ben nog steeds super blij met deze jurk. Op de dag zelf heb ik ook veel complimenten gehad over de jurk! Inge, ontzettend bedankt voor alle tijd die je voor me nam, voor jouw hulp en kunde!

Joline

Op 14 jun 2018

Super geholpen! Erg kundig, goede adviezen en aanpassingen met als resultaat een prachtige jurk!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation