Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidsfotograaf Fonger de Vlas Spontane, ongedwongen bruidsfotografie

5 (23 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Fonger de Vlas
Earnewâld-Friesland

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage en wil je mooie, ongedwongen trouwfoto's dan zijn dit de voordelen van Fonger de Vlas Bruidsfotografie:

Vrolijke, ervaren bruidsfotograaf met een heldere no-nonsense aanpak.

*Alle foto's van de bruidsreportage in hoge resolutie rechtenvrij op USB in stijlvolle giftbox. (min. 250  foto's).
*Alle foto's in een (afgeschermd) webalbum met bestelservice om te delen met vrienden en familie.
*Alle foto's van de fotoshoot in kleur, zwart-wit, sepia en een (retro-)  kleurbewerking.
*Incl. highlight trouwalbum 20x20cm, 24 pagina's.
*(Digitale) fotoboeken en luxe trouwalbums.

Fonger fotografeerde al meer dan 250 bruidsparen. We plannen eerst altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als bruidsfotograaf actief in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel.

Kijk voor meer informatie over een ongedwongen bruidsreportage op maat, mooie trouwfoto's of voorbeelden van trouwalbums op mijn website.

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


23 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anna Dieke Elzinga

Op 09 sep 2020

Wij zijn super tevreden met de prachtige foto's en raden hem iedereen aan. In onze keuze voor Fonger als trouwfotograaf was doorslaggevend dat je niet per foto betaald, maar ze allemaal op dvd ontvangt. Wij wouden foto's met onze kalveren en schapen erbij, iedereen is verbaasd hoe hij het voor elkaar krijgt om alle dieren tegelijk naar de camera te laten kijken, prachtig! Tijdens de shoot is het erg ontspannen, hij neemt zenuwen wel weg met zijn humor en de rust die hij uitstraald. Niet alleen geposeerde foto's, maar de echte personen op de foto. Topper!

Judith en Rene Janssen

Op 09 sep 2020

Het spreekt voor zich dat een fotograaf goed foto's kan maken. Fonger ook. Maar waarom wij blij waren met Fonger (bijna al weer 10 jaar geleden) is omdat hij een prettig persoon is om om je heen te hebben, speciaal op je trouwdag. Hij heeft humor en je voelt je op je gemak en hij is onopvallend als het moment daarom vraagt. Groeten Judith en Rene Janssen

Jacqueline en Jeroen

Op 09 sep 2020

Een niet standaard bruiloft vraagt om flexibiliteit, creativiteit en vooral vertrouwen. Fonger voldeed aan alle drie die eisen en nam ook nog eens een portie goede humor mee! Wij wilden vooral de 'echte' momenten vastgelegd hebben plus van elk van onze daggasten een mooie portretfoto die we hen als aandenken en bedankje konden geven. Dat is zeker gelukt! Omkleden in een veels te kleine ruimte, een droom aankomst op een boot, een tijgerprintje op een feest en een fotoshoot met een serieuze bruidegom en een 'tipsy' bruid... Fonger kon het aan en schoot hele toffe plaatjes! Uiteindelijk hebben we een onwijs mooie serie gekregen die perfect weergeeft hoe bijzonder onze trouwdag was.

Cathrienus & Marijke

Op 09 sep 2020

Niet alleen spetterende foto's van de hele dag, ook precies de leuke ideeën, sfeer en 'duwtje in de juiste richting' bij de fotoshoot!!

Jorrit & Susan

Op 09 sep 2020

Als je gaat trouwen en je bent een beetje cameraschuw dan zoek je een fotograaf die daar mee om kan gaan. In ons geval was Fonger de enige keuze. We konden hem al als fotograaf en schipper en dat sloot naadloos aan bij onze wensen. We hebben dus naast een prachtige bruidsreportage en een geweldige herinnering aan een super mooie feestelijke dag ook een aantal 'zoek het bruidspaar" landsschapfoto's uit het gebied waar wij elkaar hebben ontmoet en waar we bijna dagelijks werken.

Anna & Job

Op 03 sep 2020

We hadden een hele mooie trouwdag in augustus, maar erg slecht weer. Toch prachtige foto's op alle goede momenten, heel uitgebreid. Fonger is onopvallend aanwezig. We hebben een mooi boek en alle foto's zelf op USB.

Eddy en Hilda Reynaert

Op 03 sep 2020

We hebben 5 jaar geleden een fantastische trouwdag gehad en kijken nog met veel plezier terug naar de foto's die Fonger van ons gemaakt heeft. Op een ontspannen manier, met tussendoor wat humor, heeft hij gezorgd dat wij de juiste momenten hebben vastgelegd.

Anoniem

Op 03 sep 2020

Prettig aanwezig tijdens de bruiloft. Creëert een ongedwongen en ontspannen sfeer. Heeft oog voor zowel de mensen, de omgeving als de gebeurtenissen en legt dat prachtig met de camera vast. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.

Familie Plat

Op 03 sep 2020

- Enthousiaste fotograaf - Creatief en leuke ideeën - Bescheiden aanwezig tijdens ceremonie Fonger fotografeerde onze huwelijksdag door wind en weer. De foto's zijn schitterend, met oog voor ons als bruidspaar, onze gasten en details zoals de ringen, versiering en emoties. Daarnaast weet Fonger in te spelen op de omgeving, door achtergronden van bijv. gele koolzaad velden of onweerswolken, foto's door beregende ruiten en locatiedetails (foto in de spiegel, landhuis, kerk enz.). Tijdens de ceremonies maakt Fonger prachtige foto's, maar is niet overdreven aanwezig. Dat vonden wij als bruidspaar erg fijn. Het trouwalbum is een geweldig document! Met Fonger hebben we inmiddels ook een newbornshoot met onze dochter gedaan. Wij bevelen Fonger dan ook van harte aan als fotograaf voor je bruiloft!

Kees & Lise

Op 03 sep 2020

Fonger was precies de fotograaf die we zochten voor ons huwelijk! Zeer vriendelijk, flexibel, in voor een grap, totaal niet opdringerig, goede tips tijdens de fotoshoot. Hij had zich goed voorbereid op de dag, kende de omgeving en had leuke ideeen voor plekjes in de buurt om foto's te maken. Tijdens de ceremonie merk je z'n aanwezigheid niet, en toch kwamen er prachtige foto's, waarbij fonger de emoties en momenten precies goed heeft weten vast te leggen. Na afloop krijg je al vrij snel een selectie van de foto's, en wat wij ook zeer fijn vonden is dat je álle foto's krijgt, bewerkt waar nodig, zowel in kleur, zwart-wit, sepia als retro. Kortom, zeker een aanrader! Mooie foto's krijg je misschien bij elke fotograaf, maar met fonger heb je ook een leuke en gezellige dag erbij!

Elco en Angelien

Op 03 sep 2020

Hoewel wij in Overijssel wonen, was de afstand voor Fonger geen probleem. Tijdens de eerste ontmoeting was er al een leuke klik en wij gingen vol vertrouwen een contract met Fonger aan. Onze voorstellen voor foto locaties werden goed ontvangen door Fonger. Helaas regende het behoorlijk op onze trouwdag. Dit betekende dat we moesten uitwijken naar een binnen locatie. Voor Fonger een totaal vreemde locatie, maar met zijn expertise en originele ideeën hebben we ontzettend leuke foto's gekregen. Tijdens de trouwplechtigheid heeft hij onzichtbaar zijn werk gedaan en onze emoties prachtig vastgelegd. Het highlight boekje vinden we een ontzettend leuk idee en het feit dat we alle foto's kregen helemaal top!

Martin en Ineke

Op 03 sep 2020

Fonger heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft! Tijdens de ceremonie was hij onopvallend aanwezig, zodat we niet afgeleid werden. En voor dat ene shot languit op de vloer liggen in een parkeergarage (spontaan idee van Fonger op weg naar de eigenlijke locatie voor onze fotoshoot): geen probleem! In overleg is er van alles mogelijk. En ook als je niet van poseren houdt, geeft Fonger je net dat duwtje in de rug, zonder dat het overdreven wordt. Zeker een aanrader!

Tjerk & Siety Seffinga

Op 03 sep 2020

In één woord fantastisch! Tijdens de dag zelf merk je nauwelijks dat hij aanwezig is, maar ondertussen schiet hij de prachtigste foto's waar je heel natuurlijk op staat doordat je hem niet opmerkt. Daarnaast weet hij precies de goede momenten vast te leggen. Zo hebben wij een prachtige foto van onze ouders in de kerk, waar op te zien is dat onze beide vaders ontroerd zijn door het woordje wat wij op dat moment deden. Ook twee van de doorslaggevende punten van ons om voor Fonger te kiezen waren dat je alle foto's na die tijd op dvd krijgt in zowel kleur, zwart/wit als sepia. Het tweede punt was het soort trouwalbum wat we bij hem konden bestellen. Bij ons eerste ontmoeting liet hij ons de verschillende mogelijkheden zien en hadden wij bij het luxe album zoiets van dat is het album wat wij zoeken. Onze verwachtingen hiervan zijn bij het definitieve album meer dan overtroffen. Fijn vonden wij ook dat wij zelf heel veel inspraak hadden in het uiteindelijke album. Wij zijn dan ook super blij met het eindresultaat en iedereen die het album ziet is vol lof over het album en de foto's!

Myriam & Vincent

Op 03 sep 2020

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Fonger als onze bruiloftsfotograaf. Vanaf het moment dat we hem ontmoetten om de opdracht door te spreken gaf hij ons het gevoel dat we hem al jaren kenden. Op die manier hadden we dus geen vreemdeling op onze bruiloft rondlopen :). Fonger is vrolijk en spontaan, en heeft een ontspannend effect op zijn modellen. Nadat we hem ontmoetten hadden we veel zin in de grote dag, terwijl we daarvoor vooral wel genoeg hadden van al het geregel en de spanning. Daarnaast weet hij ook op de achtergrond te blijven tijdens de bruiloft. In combinatie met de prachtige foto's die hij neemt, maakt dit hem voor ons de ideale trouwfotograaf. Fonger luisterde goed naar onze wensen en betrok ons ook actief bij de nabewerking en de samenstelling van het uiteindelijke fotoboekje. De foto's zijn erg mooi geworden en we kijken terug op een zeer fijne ervaring.

Patrizio & Corine

Op 03 sep 2020

Fonger is een fijne fotograaf. Je merkt hem haast niet op wanneer hij zijn werk doet. Hij stelt zich voor aan de gasten en maakt een praatje met ze. Het resultaat van de foto’s zijn fantastisch en dat is uiteindelijk het belangrijkst, want de dag gaat zo aan je voorbij!

Heleen

Op 03 sep 2020

Ontzettend plezierige fotograaf! Luisterde goed naar onze wensen. Fijn in omgang voor, tijdens en na de bruiloft. Je merkt soms niet eens dat hij er nog is. Maakt prachtige foto's!

Dorien & Wybe

Op 03 sep 2020

Fonger was een echte aanvulling op ons feest. Hij heeft humor en dacht enthousiast mee met onze plannen. Hij voelde als een welkome gast op onze bruiloft en heeft de mooiste momenten kunnen vastleggen. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

Andries & Jantine

Op 03 sep 2020

Wij kunnen niet anders dan heel erg tevreden terug kijken naar het werk wat door Fonger geleverd is. Al vanaf het eerste contact van een heel gemoedelijke omgang kunnen genieten en de foto's zijn prachtig geworden! Zeker aan te bevelen!!

Joliene

Op 03 sep 2020

We zijn zeer tevreden over het werk van Fonger! Vanaf de kennismaking was de sfeer ontspannen en waren de lijntjes kort. We hadden een aantal wensen wat betreft de fotoreportage en bedankfoto voor de gasten, Fonger dacht hierin mee en uiteindelijk was alles nog mooier dan we konden wensen. Fonger past zich gemakkelijk aan aan ons als bruidspaar, maar ook aan de gasten, dit zorgde voor mooie (en natuurlijke) foto's. En als laatste het trouwalbum niet te vergeten, Fonger had een opzet gemaakt en paste alles net zo vaak aan tot wij ook tevreden waren. Kortom: Een klasse-(bruids)fotograaf, in de voorbereiding tot trouwalbum!

Hilbert & Aukje

Op 03 sep 2020

Door de prachtige foto's hebben we een mooie herinnering aan onze dag. Kwalitatieve foto's met prachtig licht.

Age & Nynke

Op 03 sep 2020

Fonger, is heel relaxed, stelt je op je gemak en schiet het plaatje op het juiste moment. De foto"s zijn natuurlijk en met prachtige achtergronden. wij zijn superblij met het resultaat van onze bruidsreportage en raden iedereen Fonger aan! Age en Nynke

Johan & Esther

Op 03 sep 2020

Wij hebben een zeer goede ervaring met Fonger. Het is een spontane man met humor, gezellig en prettig in de omgang. Hij hield rekening met onze wensen, geeft ook eerlijk aan wat wel en niet mogelijk is. Er is veel mogelijk bij Fonger. Hij had leuke, spontane, creatieve ideeën en het was super gezellig, lachwekkend. Het was een feestje. Hij wist ons op een positieve manier te beïnvloeden waardoor hij mooie poses kon maken. Tijdens de foto sessie sprong hij in op onverwachtse ideeën van ons zelf. Hij heeft humor en is prettig in de omgang tijdens het fotograferen. We konden via een wachtwoord onze trouw foto’s bekijken en indien gewenst na bestellen. Na bestellingen zijn snel in huis. Wij kregen in een mooi canvas doosje met een trouwfoto de usb-stick met al onze trouwfoto’s. Fonger is betaalbaar om als bruidsfotograaf te hebben. Ik beveel Fonger aan bij toekomstige bruidsparen. Esther & Johan Kooistra

Nathalie

Op 28 aug 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation