Bruidsatelier Petra De mooiste droomjurk voor jouw mooiste dag.

5 (12 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Rapenburgsestraat 2F
7131 CX Lichtenvoorde

Bruidsatelier Petra maakt jouw droomjurk werkelijkheid

Bruidsatelier Petra maakt jouw droomjurk werkelijkheid. Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, dus kunnen alvast heerlijk gaan genieten van alle voorbereidingen.

Iedere bruid is uniek met haar eigen stijl, uitstraling en natuurlijk persoonlijkheid. Niet alleen het uitzoeken en vermaken van confectiejurken maar ook het realiseren, samen ontwerpen en op maat maken van bruids-en galajurken behoort tot de mogelijkheden.

Mijn doel is dan ook om ervoor te zorgen dat jij er prachtig uitziet in een bruidsjurk die volkomen bij je past. Sinds 2014 ben ik, na een aantal jaren, weer terug bij mijn grote passie de bruidsmode en als gediplomeerd coupeuse help ik je dan ook graag met het uitwerken en realiseren van jouw wensen en ideeën.

De allernieuwste collectie hang klaar in mijn atelier, ook als je een maatje meer hebt. Maak gerust een afspraak en kom, uiteraard geheel vrijblijvend, langs bij Bruidsatelier Petra.

Actie 

Bij aankoop van een bruidsjurk ontvang je een paar schoenen cadeau !

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Janneke

Op 08 oct 2020

vandaag super mooie middag gehad!!! alle tijd werd er voor mij genomen, mocht passen wat ik wilde! er worden zelfs wat dingen speciaal gemaakt en ook voor ons princesje komt een eigen jurkje!!! ik ben helemaal blij!!!

Claudia

Op 08 oct 2020

Super leuke pasdag gehad en ook geslaagd voor een mooie jurk binnen mijn budget!

Tanja

Op 08 oct 2020

Nadat ik bij de bruidswinkel in beltrum niet kon slagen hebben we spontaan Petra gebeld. Ze had een uurtje tijd, in dat uur heel wat jurken gepast. Dacht de “ware” te hebben gevonden, ik zou terug komen op afspraak wanneer ze meer tijd had. Dit gedaan en door iet wat twijfel nog heel wat jurken gepast. Toen ik de echte vond zat ie niet gelijk mooi maar er werd zo goed mee gedacht zodat het op onze dag echt mijn jurk is!! Petra is een top mens, een echt mensen mens. Deze winkel zou ik iedereen met heel mijn hart aanraden!!

Priscilla

Op 08 oct 2020

Ik heb in 2017 mijn trouwjurk gekocht bij Petra. Super service en ze neemt echt de tijd om jou je droomjurk te maken. Tot op de dag van vandaag nog steeds verliefd op mijn jurk

Yvonne

Op 08 oct 2020

Zeer op mijn gemak mogen voelen in deze gezellige bruidszaak ,mijn doorpas afspraken waren altijd reuze gezellig. je hebt mijn jurk zo gemaakt als ik hem graag wilde. Heel veel mooie complimenten mogen ontvangen .

Danijela

Op 08 oct 2020

Ik heb mijn sluier bij Petra besteld. We hebben samen gekeken hoe lang de sluier moest zijn & ze heeft de sluier helemaal naar mijn wensen gemaakt! Gewoon in 1 woord TOP!

Daisy

Op 08 oct 2020

*Vakmanschap, aandacht en passie voor het vak* Niets anders dan lof, van de kennismaking en ideeënfase, doorpasmomenten tot de voltooiing. De bruidsjurk is helemaal naar wens vermaakt. Aanbevelingswaardig!

Rosetta

Op 08 oct 2020

Lieve Petra, dank voor de fijne samenwerking en voor de prachtige jurk die je gemaakt heb voor mij je ben een topper!!

Linda

Op 08 oct 2020

Tijdens het uitzoeken hadden we de hele winkel voor onszelf, ik en mijn gevolg. Wat een heerlijk ongedwongen sfeer en wat een mooie jurken. Ik voelde me erg op mijn gemak. Uiteindelijk afgelopen vrijdag in een prachtige jurk getrouwd. De jurk had alles wat ik wilde, en zat dit er niet aan dan werd dit er aan gemaakt. Super service!!

Maureen

Op 08 oct 2020

Super service!! 4 weken voor mijn bruiloft besloot ik toch een andere jurk te willen. Petra heeft dit voor mij mogelijk gemaakt. Alles op maat en wens gemaakt! Ze stelt je op je gemak en neemt alle tijd en moeite voor je! & is heel eerlijk. ik heb mijn onvergetelijke dag in mijn droomjurk gehad!! Nogmaals super bedankt Petra.

Marloes

Op 08 nov 2018

Ik heb Petra ervaren als een enthousiaste en zeer kundige vrouw die alles op alles zet om de bruidsjurk zo te maken als de bruid het voor ogen heeft. Ze heeft oneindig veel geduld en denkt mee in oplossingen. En als dan op het laatste moment nog een jurk voor de zus van de bruid vermaakt moet worden, springt ze daar bereidwillig op in. Petra, is een vakvrouw met veel liefde voor haar vak!

Minjoe

Op 13 jun 2018

Wat een super service bij Petra! Ze heeft na wat passen en meten voor mij een droomjurk gemaakt�. Ze had altijd alle tijd en is een echte vakvrouw! Ook voor mijn dochter Guus heeft ze een bijpassende jurk gemaakt, ze straalde de hele dag. Zelfs voor mijn zoon Ollie konden we bij haar terecht! En als kers op de taart hielp ze me ook nog aankleden. Petra bedankt!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation