Bruidsatelier Petra De mooiste droomjurk voor jouw mooiste dag.

Bruidsatelier Petra Bruidsatelier Petra
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidsatelier Petra Vraag informatie aan
Rapenburgsestraat 2F
7131 CX Lichtenvoorde

Bruidsatelier Petra maakt jouw droomjurk werkelijkheid

Bruidsatelier Petra maakt jouw droomjurk werkelijkheid.  Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, dus kunnen alvast heerlijk gaan genieten van alle voorbereidingen.

Iedere bruid is uniek met haar eigen stijl, uitstraling en natuurlijk persoonlijkheid. Niet alleen het uitzoeken en vermaken van confectiejurken maar ook het realiseren, samen ontwerpen en op maat maken van bruids-en galajurken behoort tot de mogelijkheden.

Mijn doel is dan ook om ervoor te zorgen dat jij er prachtig uitziet in een bruidsjurk die volkomen bij je past. Sinds 2014 ben ik, na een aantal jaren, weer terug bij mijn grote passie de bruidsmode en als gediplomeerd coupeuse help ik je dan ook graag met het uitwerken en realiseren van jouw wensen en ideeën.

De allernieuwste collectie hang klaar in mijn atelier, ook als je een maatje meer hebt. Maak gerust een afspraak en kom, uiteraard geheel vrijblijvend, langs bij Bruidsatelier Petra.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marloes

Op 08 nov 2018

Ik heb Petra ervaren als een enthousiaste en zeer kundige vrouw die alles op alles zet om de bruidsjurk zo te maken als de bruid het voor ogen heeft. Ze heeft oneindig veel geduld en denkt mee in oplossingen. En als dan op het laatste moment nog een jurk voor de zus van de bruid vermaakt moet worden, springt ze daar bereidwillig op in. Petra, is een vakvrouw met veel liefde voor haar vak!

Minjoe

Op 13 jun 2018

Wat een super service bij Petra! Ze heeft na wat passen en meten voor mij een droomjurk gemaakt�. Ze had altijd alle tijd en is een echte vakvrouw! Ook voor mijn dochter Guus heeft ze een bijpassende jurk gemaakt, ze straalde de hele dag. Zelfs voor mijn zoon Ollie konden we bij haar terecht! En als kers op de taart hielp ze me ook nog aankleden. Petra bedankt!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation