Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Brasserie de Kromme Does Heerlijk trouwlocatie aan het water

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Brasserie de Kromme Does Vraag informatie aan
Vissersweg 1
2355 AL Hoogmade

Restaurant Brasserie de Kromme Does in hoogmade.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mike & Lindsey

Op 19 sep 2019

Wij hebben 08-08-2019 ons bruiloftsfeest en diner mogen vieren. Alles op en top in de puntjes verzorgd, zeer nette inrichting en een plaatje op zich om een geweldig feest mogen geven, vooral zo aan het water. Over alles werd meegedacht en daadwerkelijk zo gerealiseerd. Vriendelijke bediening. Ons diner was ook heerlijk. En dan de serre... gewoon geweldig! Buiten en binnen tegelijk. Deze toppers van de Kromme Does verdienen dan ook een dikke 10!

Linda

Op 27 sep 2018

was echt een super avond en heerlijk gegeten...een dikke pluim voor Randy de kok en de bediening!!! Bedankt Rob en Sandra het was echt TOP!!! tot snel xxx

René

Op 27 sep 2018

Buiten dat we heerlijk hebben gegeten is dit ook een geweldige locatie voor een top feest. Alles tor in de puntjes geregeld, verzorgd en versiert. Zeer gastvrij en zeer attent. Echt een aanrader van een lekker bakkie tot een compleet feest. Bedankt voor alles.

Peter

Op 27 sep 2018

Eten op de steiger langs het water ,vlak voor een brug ! Dus dat levert nogal is leuke taferelen op vlak voor je neus ! Met bootjes en sloepen die voor de brug moeten wachten ! Het eten is ronduit goed ! Aanrader !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation