Artistic DJ Shows

(1)

Beoordeel

We Create, You Celebrate!

★ YES, YES, YES! ★

Tijdens de Dutch Wedding Awards wij dit jaar uitgeroepen tot de beste Bruiloft DJ's van Nederland! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. 

Ons team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s & muzikanten die de zekerheid geven voor een spetterend huwelijksfeest. Zij brengen sfeer en beleving op jullie mooiste dag, waar nog lang over gesproken zal worden. Elk huwelijksfeest is uniek en krijgt dan ook de aandacht dat het verdient, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met het spetterende feest. Dat maakt ons met trots een bedrijf van meerwaarde op jullie mooiste dag! Veel bruidsparen zagen dan ook hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons gemiddeld met een 9,7(Bron: ThePerfectWedding). 

Komen jullie zelf ook sfeerproeven op één van de sfeeravonden of willen jullie meer infromatie?

Kijk op dan op www.artisticproductions.nl/bruiloft-dj

"I gotta feeling!"

Het gevoel moet goed zijn, dat is een feit bij de keuze van jullie dj. Artistic Productions is de specialist op het gebied van huwelijksfeesten en draagt het Keurmerk Trouwen van NTBO. Bedrijven met het Keurmerk Trouwen zijn getoetst op hunbetrouwbaarheid, professionaliteit en bovendien zijn ze innovatief. Zij hebben de Nederlandse TrouwBranche Organisatie achter zich staan, die hier jaarlijks op toeziet. Als bruidspaar weet je dan, dat als je een overeenkomst met een van deze leveranciers hebt, je een mooie huwelijksdag kunt verwachten!

"The music sounds better with you!"

Ons team bestaat uit enthousiaste bruiloft dj’s & allround muzikanten die jullie graag helpen zodat jullie dag spetterend wordt afgesloten! Samen met jullie bespreken wij vooraf al jullie wensen en geven wij advies om zo het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een exclusieve drive-in show met een allround dj tot het leveren van spetterend entertainment. Wij zijn jullie graag van dienst!

"Let me entertain you!"

Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld een optreden van een saxofonist & dj voor “The best of both worlds”. Geen concessies in muziek keuze en tochlive entertainment!

Artistic Productions is het juiste adres voor het boeken van een;

Videogastenboek of Photobooth (Nieuw!)

  • DJ & Live Saxofonist (Tip!)
  • DJ & Live Zanger(es) 
  • DJ & Live Percussionist

Wat zijn jullie wensen voor een spetterend huwelijksfeest?

Artistic Productions...We Create, You Celebrate!

Wil je meer lezen over Artistic DJ Shows? Ga dan naar de advertorial

079-3479093

06-14325725

Adres: Olof Palmelaan 3W 2729 NA Zoetermeer

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Raymond Groeneweg

5

op 12-06-2018

DJ Richard, heeft op onze dag een fantastische feest neergezet. Met zijn improvisatie kreeg hij echt iedereen op de dansvloer. Daarbij komend een mooie mix van onze favoriete nummers. Onze herinneringen aan deze fantastische dag zijn kunnen niet meer vergeten worden na zo'n gezellig / top feest

Ga naar een verwante categorie

Olof Palmelaan 3W

2729 NA Zoetermeer

079-3479093

06-14325725