Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Aparte Trouwringen van Goudsmid Werner Nijman speciaal voor u gemaakt.

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Werner Nijman
Hoogstraat 85
3131 BM Vlaardingen

Trouwringen naar uw eigen wens laat u maken door de goudsmid.

De juiste maat, de exacte breedte, de kleur van het goud, het gehalte van het goud en eventueel de maat van de steen. Samen zoeken we naar de ringen die u en uw relatie precies passen. Het voordeel van een speciaal voor u gemaakte trouwring is dat u precies heeft wat u wilt en ringen zoals er geen andere zijn. Uiteraard worden de ringen gratis gegraveerd zoals u dat wilt. Sieraden hebben vaak een verhaal maar het verhaal van verbondenheid wordt al sinds mensenheugenis gesymboliseerd door twee ringen. Interesse in een exclusief ontwerp?

Kom vrijblijvend langs in Vlaardingen om te praten over de mogelijkheden.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marco

Op 11 oct 2023

Schitterende ring laten maken door de beste man. Uitleggen paar keer terugkomen, kleine aanpassingen doorgeven. Fantastisch eindresultaat!

Bas

Op 11 oct 2023

Zeer kundige goudsmid die onze trouwringen precies naar wens heeft gemaakt. Heeft me ook belangeloos geholpen om de authenticiteit van een sieraad vast te stellen.

John

Op 05 oct 2022

Geweldige service, niets is teveel!! Hele fijn persoonlijk onderhoud.. Trots op het totale plaatje van ondernemen...toppie

Paul Sens

Op 05 oct 2022

Echte vakman. Gezellige sfeer in een leuke winkel.

Nan

Op 05 oct 2022

Als je van bijzondere sieraden houdt, moet je zeker een bezoek brengen aan Werner. Heb je zelf een idee, dan maakt hij dat voor je.

Jasper

Op 04 sep 2019

Hier onze titanium trouwringen gekocht. Zeer goed en met veel aandacht geholpen. Bij binnenlopen worden de ringen gratis en snel gepolijst om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Bij de ring van mijn vrouw ontbrak op enig moment een diamant. Deze werd zonder vragen en gedoe opnieuw gezet door de leverancier. Daarnaast nog een andere ring gekocht, die ter plaatse op maat werd gemaakt. Super service!

Claudia

Op 04 sep 2019

Heel eerlijke informatie, een prachtige trouwring met een vingerafdruk aan de binnenkant. Super!

Suzanne

Op 29 aug 2018

Werner is echt een vakman. Leuk eerste gesprek met een goed advies. 3 maanden voorafgaand aan de bruiloft tweede afspraak gehad. Keuze gemaakt en helemaal tevreden met het eindresultaat. Ringen kunnen binnen 2 a 3 weken klaar zijn als je dat wilt. Eerlijke prijs voor materialen en zijn vakmanschap. Echt helemaal tevreden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation