Antoine Catering Antoine Catering = Lekker & Gezond!

Antoine Catering Antoine Catering
Antoine Catering Vraag informatie aan
Grote Wade 21D
3439 NX Nieuwegein

Antoine Catering: De gezonde en lekkere verantwoorde keuze!

Expert in uw festival bruiloft! Vind je eigen unieke locatie en wij vullen alles in! Mooie tenten, diverse kook eilanden of heerlijke BBQ met uitgebreid diner in de open lucht, met of zonder overkapping. Aankleding, sfeer en heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Antoine catering werkt met eerlijke en streek- producten. En uitsluitend met duurzame en zoveel mogelijk biologische producten.

Daarbij streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en versheid samen met onze geselecteerde lokale leveranciers!

Verantwoord ondernemen dus, ook qua organisatie en op logistiek gebied.

Bij Antoine Catering is bijna alles mogelijk, van lekkere lunch tot groot bruilofts feest, daarom kunt u altijd buiten onze website een beroep doen op onze service voor het verzorgen van catering op maat, zelfs inclusief de aankleding, uitstraling, eten, drinken en natuurlijk personeel. Alles onder één naam:“Antoine”

Antoine Catering is een Full Service cateraar, die al meer dan 16 jaar actief is in provincie Utrecht en omgeving maar ook voor grotere bruiloften in het gehele land.

Antoine Catering staat altijd voor u klaar: vriendelijk, gastvrij en meedenkend in uw wens en budget. Daarbij zijn wij duidelijk en transparant. Waar het ons uiteindelijk om draait? Dat uw gasten ú complimenteren voor de smaak en belevenis die er is neergezet.

Wij benaderen iedere opdracht als een unieke gelegenheid.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Antoine Catering
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation