Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Andra Trouwt Voor een intieme ceremonie met een lach een een traan. Ik vertel jullie unieke liefdesverhaal met liefde!

5 (30 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Andra Vlaardingerbroek
Landelijk

Jullie gaan trouwen: van harte gefeliciteerd!

En nu zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar die jullie liefdesverhaal op deze unieke dag vertelt. Dat doe ik met liefde! Ik help jullie graag om de dag nóg onvergetelijker te maken. Maar hoe? Ik begeleid jullie in de maanden voorafgaand aan de grote dag. Ik zorg dat de ceremonie precies aansluit op jullie wensen. Uiteraard geef ik ook tips. Want door alle mooie plaatjes op Instagram en Pinterest is het soms lastig om door de bomen het bos te zien. Wat is nou écht een must voor je bruiloft? En hoe zorg je dat kinderen op een leuke manier betrokken worden? Bij al deze voorbereidingen ben ik jullie aanspreekpunt en sparringpartner. Ook ga ik samen met jullie dierbaren in gesprek. Zodat we nog extra smeuïge verhalen over jullie tweeën te horen krijgen.

Elk liefdesverhaal is uniek en daar besteed ik veel tijd aan. Ik vind het belangrijk om jullie dierbaren bij het verhaal te betrekken. Dat ik jullie verhaal van de liefde overbreng op jullie dierbaren. Zodat het voor iedereen een mooie herinnering wordt. Ook jullie getuigen, familie en vrienden zet ik in het zonnetje. Zo wordt het voor iedereen een feestje! Ik zorg voor een intiem en persoonlijk verhaal. Jullie zijn verzekerd van een liefdevolle ceremonie. Met een lach en een traan. Zodat het een uniek moment is om nooit te vergeten.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op! 

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


30 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bart & Anita

Op 17 oct 2023

Op 9 juni 2023 was onze grote dag. Trouwen in het bijzijn van al onze dierbaren (circa 100 pers.) in het weiland van onze (schoon)ouders. Wat heeft Andra het een moment gemaakt om nooit meer te vergeten! Een ceremonie die ons liefdesverhaal vertelde, interactief was, er werd gelachen en een traantje gelaten en onze twee zoontjes kregen een super mooie rol in het geheel. Helemaal zoals wij wensten! Achteraf hebben we dan ook heel veel positieve reacties gekregen van onze gasten. Andra is een ontzettend lieve vrouw, puur en oprecht en daarnaast heel enthousiast. Je voelt aan alles dat ze écht houd van wat ze doet. Alsof je samen met een goede vriendin jouw huwelijk/ ceremonie aan het voorbereiden en vieren bent. Wij zijn Andra erg dankbaar voor wat zij voor ons heeft gedaan. We hadden het niet anders gewild!

Patrick & Inge

Op 17 oct 2023

Lieve Andra, Er is met geen pen te beschrijven hoe dankbaar wij zijn dat jij onze trouwambtenaar was. Naast jouw waanzinnige talent om mooie verhalen te schrijven zijn jouw betrokkenheid en enthousiasme enorm mooie kwaliteiten. Een fijn kennismakingsgesprek en zelfs nog een berichtje op de ochtend van de bruiloft. Niet alleen wij zijn dol op jou, ook van onze gasten niets meer lof. Voor en na de ceremonie heb je nog met alle gasten gesproken en de bruidskinderen voelden zich enorm op hun gemak bij jou. Dankjewel lieve Andra dat je onze mooiste dag onvergetelijk hebt gemaakt!

Kelly & Michael

Op 17 oct 2023

We hebben een ontzettende mooie ceremonie gehad, mede dankzij onze BABS Andra Vlaardingerbroek. Enorm enthousiast en spontaan! Zij heeft met veel enthousiasme ons liefdesverhaal aangehoord in het bijzijn van onze 2 kids erbij want dat was wel handig volgens haar (bleek later een verrassings versje tijdens de ceremonie. Ook bij onze familie leden heeft zij informatie op gedaan! Andra hield kort voor onze onvergetelijke dag contact met ons over belangrijke punten en heeft een prachtige ceremonie neergezet tijdens het prachtige weertje op onze mooie dag. We hebben echt genoten van alle mooie woorden die zij heeft neergezet samen met onze daggasten. Voor de kinderen werd een kinderakte geregeld! Alles was tot in de puntjes geregeld! Andra nogmaals heel erg bedankt voor alles!!!

D & M

Op 17 oct 2023

Via Instagram wisten we al een beetje wat we van Andra konden verwachten qua werkwijze, daarom dat we besloten met haar in zee te gaan. Het eerste kennismakingsgesprek voelde al meteen goed, de klik was er. Later werden we aan het werk gezet, we kregen "bergen huiswerk", allemaal bedoeld om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van ons verhaal. Niet alleen wijzelf maar ook vrienden en familieleden werden bestookt met vele vragen. Zelfs in de week voor de bruiloft werden we nog benaderd om toch nog meer informatie aan te leveren. Dit hebben we dan ook vol overgave gedaan, omdat we wisten dat het ons ten goede zou komen op de grote dag. Toen was de dag eindelijk daar, vanwege omstandigheden moesten we voor een van de ouders een aparte mini-ceremonie houden. Hier hadden we van tevoren voor gewaarschuwd dat dit het geval kon zijn en daar had Andra heel goed op ingespeeld. Ze had een aparte korte speech voorbereid en zodoende hadden wij een generale repetitie en was de spanning er bij ons ook een beetje vanaf. De echte ceremonie was natuurlijk het moment waar we het meeste naar uitkeken. Andra's speech was heel mooi. Hij zat vol liefde, warmte en zeker ook humor. Een kleine kanttekening, Bergen op Zoom is een stad, geen dorp ;). Zelfs dit zien we door de vingers omdat de hele ceremonie zo mooi werd gedragen door Andra. Niet alleen ons verhaal, maar ook hoe de getuigen on het zonnetje werden gezet door haar maakte het tot een memorabele dag.

Daniel & Melissa

Op 17 oct 2023

De ceremonie is in onze ogen het belangrijkste onderdeel van je grote dag. Hierbij wilden wij een mooi en persoonlijk verhaal. In het begin daarom de twijfel tussen twee opties: iemand uit onze omgeving de ceremonie laten voltrekken of een zelfstandig trouwambtenaar. En wat zijnwij blij met onze keuze voor Andra, in onze ogen biedt zij de best of both worlds! Vanaf de eerste 5 minuten van het intake gesprek wisten we het eigenlijk al, Andra is voor ons de perfecte match. We voelden gelijk een enorme klik met deze positieve, enthousiaste vrouw die echt de tijd neemt om naar je verhaal te luisteren en je beter te leren kennen. Hierdoor wisten we dat we met de ervaring en professionaliteit van Andra zowel een goedlopende en gestructureerde ceremonie hadden wat we met een gerust hart los konden laten, maar ook het vertrouwen dat zij als geen ander ons persoonlijke en unieke verhaal kon overbrengen alsof ze ons al jaren kent. Naast een fijne begeleiding van de ceremonie zelf, hebben wij ervaren dat Andra ook klaarstaat voor de begeleiding buiten de ceremonie. Richting de dag hebben we meermaals contact en checkt ze af en toe in. Een mooi voorbeeld vind ik hierin dat ze in de ochtend van de bruiloft al vroeg aanwezig was om nog even bij ons allebei in te checken en met haar lieve woorden en enthousiasme mij (de bruid) ook meer kon laten ontspannen en genieten van alle voorbereidingen in de ochtend. Mocht je dus opzoek zijn naar een trouwambtenaar die echt de tijd voor jullie en jullie verhaal neemt, iemand die haar positieve energie en enthousiasme op iedereen kan overbrengen, is Andra degene die je wilt!

Matte & Justine

Op 17 oct 2023

We first met Andra in the April of 2022 and from that second, we knew it had to be her! She was warm, friendly, fun and shared a lot of her own life, whilst getting to know us! She was a bit concerned about officiating in English - this would be the first time she’d done it entirely in English, and she was exceptional! She came to our flat in March time, spent two hours getting to know us and our “love story”, before getting to know our family and friends that she asks for stories that she gives on the big day! She met us on-site at our wedding location before the wedding, spoke to us several times in the days leading up to it; supported both bride and Groom upon our arrival the venue and due to the severe heat on the big day - 10th June - she was good enough to cut her ceremony by 15 minutes. A real shame, as the full story she had in store was perfect, but a classy touch was she gave us the full story and this takes pride of place in our living room! She is a class-act, a true professional, adaptable and a wonderful person! We wouldn’t (not couldn’t) have done it without her!! Thanks Andra!

Ryan & Larissa

Op 17 oct 2023

Wat een fantastisch mooie ceremonie! Een dag met een gouden randje! Waarvan de ceremonie echt het gouden randje was! Hier blijven wij de rest van ons leven met tranen in ons ogen op terugkijken. De toespraak was persoonlijk, professioneel, gevoelig, gezellig en humoristisch. Andra heeft een rustige, lieve, gezellige en een bijzondere persoonlijkheid. Geen standaard praatje, zij STAAT er! Wat wij geweldig vonden is dat ook de gasten en getuigen uitgebreid aan bod kwamen. Met betrokkenheid, enthousiasme en zoveel warmte werden zij en de band die wij met hen hebben uitgebreid toegelicht, met een lach en een traan. Wij zijn blij dat ze ons huwelijk, buiten onze verwachtingen om, op een nog mooiere wijze heeft voltrokken! Twijfel niet! Andra is the best! Andra krijgt een 10++ van ons!

Laura & Dennis

Op 17 oct 2023

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een BABS die van de ceremonie een energiek, sprankelend en onvergetelijk moment zou maken. We hadden geen betere keuze kunnen maken: Andra was vanaf het begin enorm betrokken en ze heeft veel inlevingsvermogen. Ze nam echt de tijd om onste leren kennen, zelfs door contact te leggen met meerdere dierbaren van ons. De ceremonie was perfect en Andra liet ons op ons gemak voelen. Eigenlijk al vanaf het eerste contact voelde het heel relaxed. Andra, nogmaals bedankt voor het onvergetelijk maken van onze dag!

Kim & Richard

Op 17 oct 2023

Na lang nadenken hoe we de ceremonie vorm wilden geven kwamen we in contact met Andra. Zij ging vol enthousiasme mee in ons idee om een quiz in plaats van geloftes te doen tijdens de ceremonie. Dit heeft mede onze dag onvergetelijk gemaakt!

Eva & Clint

Op 17 oct 2023

Andra heeft onze dag echt onvergetelijk gemaakt. Met ontzettend veel aandacht voor het bruidspaar, weet ze er een hele mooie en persoonlijke ceremonie van te maken. Gasten vroegen ons of we Andra al goed kenden, omdat ze zo'n goed beeld van ons wist te schetsen. In de gesprekken vooraf met Andra kregen we nog meer zin in de grote dag. We hebben uren gekletst en vooral heel veel gelachen, en ze hielp ons ook in de voorbereiding van onze persoonlijke geloften. Dank je wel Andra! Een dag om nooit te vergeten.

Robbie & Pauline

Op 17 oct 2023

Afgelopen zomer getrouwd en wat was het een mooie dag! Onder andere te danken aan Andra! Vooraf hebben we persoonlijk kennis gemaakt en we hadden direct een goed gevoel. Andra heeft ook onze naasten gesproken en met al deze informatie heeft ze een fantastische toespraak gehouden. Humor, liefdevol en emotioneel, alles kwam er aan te pas. Ook betrok ze de aanwezige kinderen en andere familieleden erbij. De mooiste dag van ons leven en ik ben blij dat Andra hier onderdeel van was. Ik zou iedereen een Andra als trouwambtenaar gunnen :)

Lana & Erik

Op 17 oct 2023

Andra heeft onze trouwdag wel heel speciaal gemaakt. Bij de kennismaking van tevoren was het al gelijk gezellig en heeft Andra informeel al veel informatie verzameld die ze heeft gebruikt in een hele mooie speech bij de ceremonie. Goede voorbereiding, professioneel, humor, oog voor detail, gevoel voor emotie, alles met een smile, in één woord fantastisch.

Olaf & Leonie

Op 17 oct 2023

Andra verzorgde in juli onze trouwceremonie en we zijn erg blij met onze keuze voor Andra. Vanaf het begin was het contact superleuk door het enthousiasme en de oprechte interesse van Andra. Ze is bij ons thuis langs geweest, we zijn samen naar de trouwlocatie gegaan en ze heeft gebeld met verschillende vrienden en familieleden. Daardoor heeft ze ons in korte tijd best goed leren kennen wat zorgde voor een heel persoonlijke speech. Die speech bracht Andra op een vrolijke en enthousiaste manier, met humor en veel interactie met onze gasten. We hebben leuke reacties gekregen op de ceremonie: onze gasten herkenden ons en zichzelf in het verhaal en hebben er net als wij erg van genoten. Naast het schrijven van de speech heeft Andra ons ook tips gegeven over het vormgeven van de hele ceremonie en maakte ze een draaiboekje, zodat iedereen wist wat er ging gebeuren. Nogmaals bedankt voor alles, Andra!

Femke & Lucas

Op 17 oct 2023

Dezelfde avond, na het kennismakingsgesprek wisten het we meteen, Andra als onze trouwambtenaar! Ze voelde ons aan, wist wat wij wilden en adviseerde waar nodig. Ook heeft Andra ervoor gezorgd dat ook onze kinderen een rol hadden tijdens de ceremonie, het geheel was precies zoals we voor ogen hadden. Persoonlijk, spontaan, humor en meedenkend dat zijn de kernwoorden die bij Andra passen. De speech paste helemaal bij ons, precies hoe wij zijn. Onze gasten waren ook ontroerd! Lieve Andra, heel veel succes met je werk, je bent er ontzettend goed in!

Ilse & Timo

Op 17 oct 2023

We zijn ontzettend blij met Andra als onze trouwambtenaar! Ze steekt veel tijd in het verzamelen van informatie bij vrienden en familie en heeft daardoor een hele mooie, persoonlijke speech gegeven op onze bruiloft. Ze betrekt daarbij ook onze gasten, waardoor het echt een gezamenlijk moment is. Andra is een enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid, haar positieve energie werkte aanstekelijk op ons en onze gasten. We raden Andra zeker aan!

Mélina & Aschwin

Op 17 oct 2023

Andra is een fantastische vrouw die met persoonlijke aandacht de ceremonie voorbereid en uitvoert. We hebben heel leuk met haar kennis gemaakt en ze vroeg ons van alles. Pas wel op, want ze schrijft alles op wat je zegt ;)

Marco & Jolanda

Op 17 oct 2023

Door de Corona omstandigheden was onze eerste kennismaking digitaal, maar dit voelde direct vertrouwt. Toen kwam het "huiswerk": een vragenlijst voor ons beiden. Wij hebben ons gehouden aan het advies van Andra om niet elkaars stuk te lezen. Op dé dag was het dan zover! Andra heeft op een geweldige manier ons liefdesverhaal verwoord waarbij er inderdaad ruimte was voor een lach en een traan. Wij kijken er met heel veel plezier en liefde op terug!

Nicole & Niels

Op 17 oct 2023

Verrast door de overweldigende aandacht, liefde en mooie verwoording van ons verhaal tijdens onze dag.. die zeker daardoor in herinnering blijft.. bij een ieder! Niet allen bij ons als bruidspaar onze dank is bijna niet te verwoorden

Gerben & Joyce

Op 17 oct 2023

Wij zijn afgelopen vrijdag door Andra getrouwd. Kunnen niet anders zeggen dat we dik tevreden waren! In de voorbereiding dacht ze actief mee en gaf tips. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en er samen met alle aanwezige kinderen een super bruiloft van gemaakt!

Mark & Annet

Op 17 oct 2023

12 september 2020 was onze fantastische dag, waarbij Andra onze BABS was. Tijdens de voorbereidingen hebben we een heel leuk gesprek met Andra gehad waarbij Andra meer kwam te weten over ons liefdesverhaal. Hierna konden we met al onze vragen over de huwelijksceremonie bij Andra terecht, wat echt heel fijn was! Op de dag zelf heeft Andra een prachtig persoonlijk en ontroerende speech gehouden en was de ceremonie een van onze hoogtepunten van de dag! Nogmaals bedankt hiervoor Andra!

Kevin & Teresa

Op 17 oct 2023

Op 30 september 2021 was het dan eindelijk zover! Poging drie, maar deze keer ging onze dag dan toch echt door! Andra was er al vanaf poging 1 bij. En door haar flexibiliteit en zorgvuldigheid hoefde we ons over de ceremonie bij het gemeentehuis echt geen zorgen te maken! We voelden ons tijdens de voorbereiding echt op ons gemak! De ceremonie zelf was prachtig. Andra vertelde op een toffe manier ons liefdesverhaal en nam alle aanwezigen daarin mee. Het was een prachtig begin van onze dag!

Hagar & Victor

Op 17 oct 2023

Toen we voor onze bruiloft een trouwambtenaar zochten wisten we dat het een lastige opgave ging worden. Iedereen herinnert je wel een bruiloft waar de trouwambtenaar net iets te grappig wil zijn maar niet is, of juist veel te serieus is. De trouwambtenaar moet jouw persoonlijke verhaal vertellen en er tegelijkertijd voor zorgen dat iedereen geboeid blijft luisteren. Dit kan een behoorlijke stempel drukken – zowel positief als negatief – op je bruiloft. Andra en ik waren een aantal jaar geleden collega’s. Eigenlijk hebben we altijd contact gehouden waardoor ik wist dat ze sinds een tijdje ook trouwambtenaar was. Omdat ik Andra goed kende was de keuze snel gemaakt, maar omdat ze toen nog niet heel lang in “het vak” zat, hoogzwanger was en mij wellicht té goed kende waren er wel wat onzekerheden… …Maar wat zijn we verrast in positieve zin! Een paar dagen na haar bevalling heeft Andra onze levensverhalen prachtig vertaald in haar eigen toegankelijke stijl waardoor alle gasten er met veel plezier naar hebben geluisterd. Met humor maar ook een serieuze toon waar nodig, heeft Andra als trouwambtenaar onze dag echt onvergetelijk gemaakt. Ik zou Andra’s stijl omschrijven als toegankelijk, enthousiast en respectvol.

Bea & Roy

Op 17 oct 2023

Voorafgaand aan onze bruiloft hebben wij een fijn gesprek met Andra gehad. Andra luisterde echt naar wat wij vertelden, ze is open en we hadden een goede klik met haar. Tijdens de ceremonie vertelde ze ons verhaal boeiend, met humor en vol enthousiasme. We zouden Andra zeker aanraden aan toekomstige bruidsparen.

Ilona & Marcel

Op 17 oct 2023

Ons huwelijk was op 18 september 2020. Toen we naar elkaar hadden uitgesproken dat we wilden trouwen, wisten we gelijk dat we Andra wilden vragen als onze trouwambtenaar. Wij zijn allebei collega’s geweest van Andra. Dat schept al een band, bovendien vinden we haar allebei erg enthousiast, leuk, sprankelend, gezellig en een echte aanpakker. Onze jongens van 7 en 9 waren ook erg blij met Andra. Zij heeft hen vooraf betrokken bij ons huwelijk, en hen een rol gegeven tijdens de ceremonie. Voor ons was het erg belangrijk dat de kinderen betrokken werden want wij trouwen niet alleen met elkaar, ook met de kinderen. De kinderen hebben nu ieder hun eigen schilderij met daarop hun “verklaring van goedkeuring” voor ons huwelijk. Voor de jongste duurde de ceremonie erg lang. Andra kon daar erg goed mee om gaan door hem ook wat extra’s te doen te geven. Wat wij niet hadden verwacht, en dat was voor ons een extra kadootje, Andra nam de gehele regie over de trouwceremonie. Dat ontzorgde ons enorm en gaf een vlekkeloos verloop. Een aantal zaken moesten op het laatste moment snel geregeld worden en daar hebben wij niets van meegekregen. Ook kregen we daardoor enkele verrassingen die we echt niet zagen aankomen zoals verrassende verhalen van onze ouders in het verhaal van Andra verwerkt en een vriendin van ons die een prachtig en emotioneel verhaal vertelde. Wij zijn Andra dankbaar dat zij onze mooiste dag ook echt onze mooiste dag heeft gemaakt! Haar sprankelende persoonlijkheid, organisatievermogen en liefde voor mensen (en kinderen) maken haar een prachtige en unieke trouwambtenaar. Echt voor iedereen om aan te bevelen!

Stephanie & Stefan

Op 29 aug 2023

Op zoek naar een trouwambtenaar kwamen wij bij Andra terecht. Wat ons gelijk erg aansprak is dat zij voor kennismaking bij ons thuis kwam, iets wat bij de andere trouwambtenaren juist andersom was. In onze eigen omgeving hebben wij een ontzettende leuke (en misschien wat lange ;) kennismaking gehad. Nadat wij voor Andra hadden gekozen hebben wij heel erg leuk contact en was Andra zeer betrokken en behulpzaam in de voorbereiding. Zelfs tot 1 minuut voor de ceremonie als blijkt dat de trouwakte niet bij de trouwlocatie is bezorgd. Andra trouwde ons eind mei in het bijzijn van onze familie en vrienden. Maar al voordat wij gingen trouwen had zij met een aantal vrienden en familieleden contact om verhalen over ons te verzamelen naast ons eigen verhaal. Deze mooie, leuke en soms ontroerende verhalen kwamen zo mooi terug tijdens de ceremonie. Het was vooral ons verhaal, maar zo herkenbaar voor al onze gasten omdat het juist niet alleen het verhaal van onze kant was. Lieve Andra, wij hopen dat jij nog heel veel stellen mag gaan trouwen! Wij zijn ontzettend blij dat wij jou gevonden hebben en je ons moment zo mooi hebt gemaakt.

Sven & Kimberley

Op 29 aug 2023

Wij zijn super dankbaar dat wij Andra gevonden hebben en ze heeft onze speciale dag nog specialer gemaakt. Al meteen na ons eerste gesprek was er een klik en tijdens het hele proces heeft Andra ons verzekerd dat alles goed ging komen, en dit was ook zo. Andra heeft de laatste 10 jaar van onze relatie prachtig samengevat tijdens de ceremonie, en ze heeft daarnaast al onze vrienden en familie kunnen betrekken bij de trouw. Dit was een uitdaging omdat onze familie en vrienden uit verschillende landen in Europa kwamen, maar Andra heeft er een persoonlijke en intieme ceremonie van kunnen maken. Een onvergetelijke dag die niet hetzelfde was geweest zonder Andra.

Victor

Op 29 aug 2023

Toen we voor onze bruiloft een trouwambtenaar zochten wisten we dat het een lastige opgave ging worden. Iedereen herinnert je wel een bruiloft waar de trouwambtenaar net iets te grappig wil zijn maar niet is, of juist veel te serieus is. De trouwambtenaar moet jouw persoonlijke verhaal vertellen en er tegelijkertijd voor zorgen dat iedereen geboeid blijft luisteren. Dit kan een behoorlijke stempel drukken – zowel positief als negatief – op je bruiloft. Andra en ik waren een aantal jaar geleden collega’s. Eigenlijk hebben we altijd contact gehouden waardoor ik wist dat ze sinds een tijdje ook trouwambtenaar was. Omdat ik Andra goed kende was de keuze snel gemaakt, maar omdat ze toen nog niet heel lang in “het vak” zat, hoogzwanger was en mij wellicht té goed kende waren er wel wat onzekerheden… …Maar wat zijn we verrast in positieve zin! Een paar dagen na haar bevalling heeft Andra onze levensverhalen prachtig vertaald in haar eigen toegankelijke stijl waardoor alle gasten er met veel plezier naar hebben geluisterd. Met humor maar ook een serieuze toon waar nodig, heeft Andra als trouwambtenaar onze dag echt onvergetelijk gemaakt. Ik zou Andra’s stijl omschrijven als toegankelijk, enthousiast en respectvol.

Suzanne & Nick

Op 29 aug 2023

Andra is een spontane, warmhartige en gezellige BABS. Je voelt je vanaf het eerste moment op je gemak, alsof je met een goede vriendin het e.e.a. bespreekt. Hierdoor bespreek je alles over elkaar en de familie en heeft zij op ons trouwen dit samen gebracht in een warme en gezellige ceremonie. Ook na het trouwen hebben we nog contact gehad en het voelde alsof zij een vriendin is geworden. Wij raden Andra daarom ook ten zeerste aan.

Leanne & Quintin

Op 29 aug 2023

Vanaf het eerste moment hadden wij een klik met Andra! Ze heeft een fantastische sprankelende persoonlijkheid en dat was ook zeker te zien tijdens onze ceremonie! Dankzij haar was het een ceremonie met humor en met diepgang. Ze heeft ons liefdesverhaal perfect omschreven. We zijn Andra enorm dankbaar voor alles! We gaan dit nooit meer vergeten!

Myrthe

Op 29 aug 2023

Wat ben jij een fantastische trouwambtenaar Andra Je enthousiasme straal je over iedereen uit. Je weet het "onbesprokene" woorden te geven en zorgt ervoor dat iedereen betrokken wordt. Ik gun iedereen een trouwambtenaar als jou Andra ❤️

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation