Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Amber Abare Gelegen in een pittoresk straatje in het centrum van Amsterdam ligt Maison Amber Abare.

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Eerste Tuindwarsstraat 8 H
1015 RV Amsterdam

Ontstaan vanuit een grote fascinatie voor de complexiteit van een vrouw en haar gelaagde persoonlijkheid, kenmerkt Amber Abare zich door haar gedurfde kijk op couture.
Ieder ontwerp verkent het spanningsveld tussen tegenstrijdige karaktereigenschappen die vrouwen rijk zijn - mysterieus en open, sterk en zacht, formeel en sensueel. Amber Abare creëert ontwerpen die representeren hoe een vrouw zich voelt en hoe ze zichzelf ziet, altijd met een kenmerkende edgy twist.

Amber Abare voert een zero-waste beleid; elk ontwerp wordt op bestelling gemaakt en alle unieke stukken worden dichtbij huis en met zorg geproduceerd.

Gelegen in een pittoresk straatje in het centrum van Amsterdam ligt Maison Amber Abare. Verwacht geen traditionele winkel, maar een unieke samensmelting tussen atelier, shop en privéwoning van Nanda onder één Amsterdamse gevel. Hier ervaar je couture in een ontspannen en intieme setting, geheel passend bij de made-to-order visie van Amber Abare.

Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken met het label en een selectie van signature items te bewonderen.

Vanaf 15 maart is Amber Abare afwezig met zwanger- en ouderschapsverlof. Vanaf 1 juli hoopt zij u weer te kunnen verwelkomen in een splinternieuwe maison. U kunt tussentijds alvast wel een bericht sturen om een afspraak te in te plannen.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reneé

Op 04 nov 2021

Nanda really did beautiful work on my wedding dress. I chose a princess style dress and she took in the waist, shortened it and added a beautiful mesh detail to the cleavage which really gave the dress some extra detail. Very professional and comfortable experience. Highly recommend.

Jolijn

Op 04 nov 2021

Een échte vakvrouw met smaak en verstand van zaken, een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken die zelf pas tevreden is als jij dat ook bent!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation