Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Accent Partyservice Het feest zoals jij het in gedachten hebt

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Accent Partyservice Vraag informatie aan
Dhr. John Tonnis
Steenhouwer 21B
9502 EV Stadskanaal

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Wat is er dan mooier dan het feest te vieren een vertrouwde omgeving bijvoorbeeld in je eigen tuin! Accent Partyservice is expert in het verzorgen van bruiloften op locatie. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak zorgen wij voor een bruiloft om nooit te vergeten.

Jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd

In nauwe samenspraak nemen wij jullie de organisatie van het feest uit handen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten. Accent heeft alles in eigen huis om jullie bruiloft tot een groot succes te maken. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan stijlvolle feesttenten en aankleding. Indien gewenst adviseren we graag bij het kiezen van geweldig entertainment.

Van tent tot toilet en van tap tot theelepel, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en aanwezig is. We zorgen ervoor dat juist de kleine details aandacht krijgen, zodat jullie gasten zich welkom voelen en prima verzorgd worden! Met onze materialen zijn we volledig thuis in de stijl van de festival bruiloft of bijvoorbeeld een landelijke bruiloft.

Net iets anders, net iets beter

Wij snappen dat je in de aanloop naar je bruiloft ineens met een vraag zit. We snappen ook dat deze vragen zich niet alleen tijdens kantooruren aan dienen. Je mag ons dan ook 24/7 bellen en nemen we even niet op dan bellen we je zo snel mogelijk terug, ook op zondagen. Dat is de service van Accent.

Offerte op maat

Jullie bruiloft is uniek. Ook voor ons! We kunnen dan ook niet zomaar een prijs noemen voor jullie feest. Ben je benieuwd naar er mogelijk is en wat de kosten zijn?

Bel ons eens voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tim

Op 24 oct 2018

Samen met Denise onze bruiloft door Accent Party service laten verzorgen. Wat een top keuze was dit zeg! Catering super, bediening super, kortom : wat was er niet super geregeld? Heel erg bedankt voor de enorm goede bijdrage aan onze perfecte dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation