About Memories ‘We do not remember days, we remember moments.’

About Memories About Memories
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
About Memories Vraag informatie aan
Landelijk

AND SO THE ADVENTURE BEGINS…

Jullie hebben lang naar jullie trouwdag toegeleefd. Alles is ingepland, tot in de puntjes geregeld en jullie hebben de dag al honderd keer in je gedachten afgespeeld. En dan is het moment eindelijk daar, jullie bruiloft! De momenten dat jullie elkaar voor het eerst zien, de geloften afleggen, de ringen, taart en champagne en het samen zijn met familie en vrienden. Om met zijn allen jullie liefde voor elkaar te vieren.

Dit gevoel wil je natuurlijk nog jarenlang vasthouden en bewegend beeld is daar dé manier voor. About Memories maakt trouwfilms vol emotie, details en filmt juist de momenten die heel belangrijk voor jullie zijn. Mijn stijl is puur, persoonlijk, liefdevol, creatief, natuur, ongedwongen, rustig en met oog voor details. Een trouwfilm laat jullie later weer helemaal terug keren naar jullie mooiste dag. Let the adventure begin!

Bekijk de 3 trouwfilmpakketen op www.aboutmemories.nl

  Vraag informatie aan

  Beoordelingen


  4 beoordelingen
  Schrijf een beoordeling

  Pauline

  Op 25 nov 2019

  Super leuke videograaf! Rianne heeft onze trouwdag heel mooi vastgelegd en wij genieten na van onze mooie trouwfilm! Geen moment spijt gehad van deze keuze! Wij hebben eerst getwijfeld, maar wat zijn wij blij dat we het toch gedaan hebben! Het is het echt waard! Ik zou het iedereen aanraden!!

  Herbert & Chantal

  Op 22 oct 2019

  About Memories is op onze trouwdag komen filmen om een fantastische film te maken! Hoe leuk is het om naast foto's nog echte bewegende beelden te hebben van je dag. En beelden, die je op de dag zelf niet gezien hebt en door gehad hebt. Rianne was zelf een leuk persoon, niks is te veel gevraagd en de communicatie was super! En wij kunnen nog genieten van onze film!

  Merel

  Op 07 oct 2019

  Rianne heeft voor ons een prachtige trouwfilm gemaakt. Op de dag zelf viel ze nooit op maar heeft toch alle bijzondere momenten weten vast te leggen. De communicatie verliep altijd erg prettig en niks was teveel gevraagd. We zijn heel blij dat Rianne deze dag voor ons heeft willen vastleggen! About Memories is dus een echte aanrader!

  Joyce

  Op 11 jul 2019

  Afgelopen 18 mei is mijn zus getrouwd. Op 21 april hadden wij haar vrijgezellenfeest georganiseerd. We wilde haar een cadeau geven, een herinnering voor het leven en iets tastbaars. Zo zijn wij bij About Memories gekomen en heeft Rianne een prachtige film gemaakt met alle foto’s en filmpjes van deze prachtige dag. Aan mijn zus te zien hadden we geen beter cadeau kunnen geven. En heeft zij haar film al verschillende keren bekeken en opnieuw beleefd! Rianne bedankt voor dit GEWELDIGE cadeau. Ik raad aan om al jou kostbare foto’s en filmpjes te bundelen in een mooie film zodat je deze makkelijker terug kijkt.

  Schrijf hier jouw beoordeling

  Vraag informatie aan

  Copyright © 2018
  Webdesign door Pixel Creation