Welke.nl

Trouwpakken matchen met je bruid

Op jullie trouwdag staat de bruid natuurlijk in de spotlights, maar dat betekent niet dat de bruidegom er niet ook tiptop uit hoeft te zien. Het mooiste is het als er een unieke combinatie mogelijk is tussen de jurk van de bruid en het trouwpak van de bruidegom.

lees verder

Bruidegom

Laat je inspireren

De laatste trouwpakken trends

Komt jouw grote dag snel dichterbij? Dan is het vooral belangrijk om te zorgen dat je nu eindelijk het perfecte trouwpak vindt. Natuurlijk draag je wel iets wat echt past bij deze tijd.

Bruidskapsel voor mannen maakt de outfit af

Kleding maakt de man, maar het bruidskapsel maakt de outfit helemaal af. Als bruidegom zijnde kun je niet met een onverzorgd kapsel op je eigen bruiloft aankomen. Ga een week voor de bruiloft naar de kapper en kies een hip kapsel dat goed bij je staat.

Wie gun jij een gratis trouwpak?

De dag waarop jij je geliefde het jawoord geeft, moet een dag zijn om niet te vergeten. Natuurlijk wil jij op deze magische dag top gekleed voor de dag komen! Maar waar moet je beginnen? Laat je inspireren en ontdek wat jou aanspreekt.

Do’s en dont’s: het kiezen van een trouwpak

Ga je trouwen, dan is het kiezen van een trouwpak een taak die zeker op het lijstje van de bruidegom staat. Waar moet een goed trouwpak aan voldoen? We helpen je op weg!

Skip het trouwpak

Draag je nooit pakken en kijk je er tegenop om jezelf op je trouwdag dan toch in een pak te hijsen? Skip het pak, en kies voor een meer casual optie!

Trouwpak voor mannen in de tinten grijs & zwart

Het zwarte trouwpak in combinatie met grijs maakt komend jaar een comeback. Daarbij hoeft het trouwpak zelf niet klassiek te zijn, een ander mooi (maat)pak in zwarte kleur mag ook. Het meest ideaal zou een pak zijn dat je ook nog kunt dragen naar een ander feestje. Laat je inspireren!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation