Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwambtenaar afbeeldingen op Trouwen.nl

Trouwambtenaar kiezen voor de bruiloft

Hoe kies je een trouwambtenaar uit? In sommige gevallen heb je niks te kiezen, dan zou je een BABS moeten inschakelen. Vaak wordt de trouwambtenaar toegewezen. Maar vrees niet, ook een toegewezen trouwambtenaar doet het vaak hartstikke leuk! Bekijk op deze pagina foto-inspiratie over de trouwambtenaar. Laat je inspireren door de meest gezellige en vrolijke foto’s over de trouwambtenaar. Maak samen met je trouwambtenaar een feestje van de bruiloft! 

BABS kiezen

Wil je geen automatisch toegewezen trouwambtenaar, dan kies je voor een BABS. BABS staat voor Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Dit is natuurlijk een hele mond vol om iedere keer uit te spreken, daarom wordt het afgekort tot BABS. Bovendien klinkt BABS ook nog eens veel leuker, toch? Laat je op deze pagina inspireren door de leukste foto’s en afbeeldingen van een BABS. Vele bruidsparen gingen je voor en hebben een BABS in de arm genomen. Laat je BABS ook jullie bruiloft tot iets speciaals maken! Als je voor een BABS kiest in plaats van een gewone trouwambtenaar, dan kies je echt voor iets speciaals. De BABS doet alles in zijn/haar macht om jullie bruiloft bijzonder te maken. 

Ceremoniemeester kiezen

Naast de trouwambtenaar of BABS moeten jullie ook nog iemand verkiezen als ceremoniemeester. Meestal is dit iemand uit je eigen vriendenkring of iemand van de familie. De ceremoniemeester heeft een paar belangrijke taken, dus je wil wel iemand kiezen die je vertrouwt. Ook moet de ceremoniemeester beschikken over de eigenschap om beslissingen te kunnen maken en het moet een persoon zijn die goed omgaat met een planning. Weten jullie al wie de ceremoniemeester wordt op jullie bruiloft? Laat je op deze pagina inspireren door foto’s en afbeeldingen van een ceremoniemeester! Wie weet doe je nog wat inspiratie op over jullie ceremoniemeester en welke taken hij/zij allemaal krijgt. Veel plezier!  

lees verder
Professionals
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation