Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwkoets afbeeldingen op Trouwen.nl

Trouwkoets als trouwvervoer - foto-inspiratie

Trouwkoets huren voor de bruiloft? Er zijn heel veel verschillende soorten trouwkoetsen te huur. Ook met de paarden voor de trouwkoets kun je variëren. Natuurlijk zijn witte paarden voor de trouwkoets het mooiste, maar een Fries paard staat ook heel gaaf voor de trouwkoets! Een trouwkoets huren is heel chique en bovendien heb je dan een unieke entree. Op deze pagina kan je foto-inspiratie opdoen over de trouwkoets. Geniet van de prachtige foto’s en afbeeldingen van de trouwkoets. We hebben deze pagina speciaal opgericht voor bruidjes die plaatjes willen bekijken van een trouwkoets, dus enjoy!

Koets als trouwvervoer

De koets als trouwvervoer is een hele romantische keuze. Het gekletter van de paardenhoeven voor de koets doet iets met je. Kies ook voor romantiek en huur een koets voor je bruiloft. Er zijn veel verschillende soorten koetsen. De koets die vaak voor een bruiloft wordt ingeschakeld heeft een klassieke look. Ook zijn er bij deze koets veel opties om versieringen aan te brengen. De paarden voor de koets dragen vaak een extra mooi tuig en natuurlijk zijn de paarden zelf ook mooi aangekleed. Op deze pagina kan je veel inspiratie opdoen over de koets voor jullie trouwdag. Kijk zelf! 

Rijtuig voor bruidspaar

Een rijtuig voor het bruidspaar heeft iets heel bijzonders. Vroeger werden de belangrijke mensen ook in een rijtuig vervoerd. Op de bruiloft zijn jullie uiteraard het allerbelangrijkste. Een mooi rijtuig mag dus best! Bekijk hier de mooiste rijtuigen en kies welk soort rijtuig jij graag zou huren voor jullie bruiloft. Een wit rijtuig is natuurlijk voor de hand liggend, maar ga je voor een klassiek rijtuig of een modern rijtuig? Misschien is een gesloten rijtuig ook wel een optie, dat hangt maar net af van het weer. Gelukkig zijn er veel dingen mogelijk bij een rijtuig. Doe nu inspiratie op en kies jouw rijtuig! 

lees verder
Professionals
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation