Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Stomerij afbeeldingen op Trouwen.nl

Stomerij voor de bruidsjurk en het bruidspak

Vlek in de bruidsjurk? De stomerij kan je helpen! De stomerij is een professionele wasserette die vrijwel alle vlekken op een veilige manier uit je bruidsjurk of bruidspak kan halen. Neem je trouwjurk mee en laat hem achter in de veilige handen van de mensen van de stomerij. Na een paar daagjes logeren bij de stomerij is je trouwjurk weer als nieuw. Echt! Op deze pagina van Trouwen.nl vind je een heleboel inspiratie voor de stomerij. Bekijk foto’s en afbeeldingen van de stomerij. Niet zeker of je wel een stomerij in wil schakelen? Of lijkt je de stomerij te duur? Bekijk dan de informatie en gegevens van de stomerij op onze website. 

Wasserette voor vlek in bruidsjurk

De wasserette haalt die nare vlek zonder problemen uit je trouwjurk of trouwpak. Geloof je het niet? Laat je dan eens inspireren door de foto’s en afbeeldingen op onze website. De wasserette is echt een uitkomst! Vroeger gingen we natuurlijk allemaal naar de wasserette, toen we zelf nog geen wasmachine konden betalen. Er zijn heel wat mooie relaties ontstaan bij de wasserette… Geef jouw trouwjurk ook een beetje liefde en laat hem verzorgen bij de wasserette. Ook zonder zichtbare vlekken kun je jouw trouwjurk bij de wasserette droppen. Zij reinigen de trouwjurk van top tot teen op een professionele en veilige manier. Nadien kan jij je trouwjurk correct opbergen en er later nog een keertje van genieten. 

Wasserij

Een ander woord voor wasserette is wasserij. De wasserij is niet anders dan een stomerij of wasserette. Breng je trouwjurk of trouwpak naar de wasserij voordat je de bruidskleding opbergt. Op deze manier weet je zeker dat je trouwjurk en trouwpak schoon is en dat je de bruidskleding veilig kunt bewaren. Zo kan je er later nog eens van genieten! Bekijk deze pagina voor inspiratie, foto’s en afbeeldingen over de wasserij. 

lees verder
Professionals
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation