Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Diversen afbeeldingen op Trouwen.nl

Alles over verloven, trouwen & het huwelijk!

Het huwelijk is een prachtig iets. Twee mensen die door middel van het huwelijk in de eeuwigheid aan elkaar worden verbonden. Het is zo mooi om te zien als twee personen bewust voor elkaar kiezen! Het huwelijk vieren is dan ook iets wat uitbundig gedaan moet worden. Gelukkig is daar de bruiloft het perfecte moment voor. Heb je binnenkort ook een huwelijk te vieren en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Begin je oriënterende fase bij het bekijken van tientallen foto’s op onze website. We hebben ontzettend veel ervaring met het huwelijk en uiteraard met bruiloften. Laat je ook inspireren! 

Verloven

Gaan jullie je binnenkort verloven? Een hartstikke mooie tijd staat jullie te wachten. Je verloven is een heel romantisch iets. En als jij je wil verloven, is het ook iets om goed over na te denken. Hoe wil je het aanpakken? We hebben veel inspiratie omtrent de verloving. Van het doen van het aanzoek tot samen de ringen uitzoeken en natuurlijk het voorbereiden van de bruiloft. Dankzij Trouwen.nl maak je een goede start met je huwelijk! Laat je nu inspireren voor je verloving. 

In ondertrouw gaan

Vlak voordat je echt gaat beginnen aan je huwelijk, moet je in ondertrouw gaan. Dit gebeurt enkele weken tot een paar dagen voor de bruiloft. In ondertrouw gaan is eigenlijk geen drol aan: je geeft aan de gemeente door dat je wil trouwen, op welke datum en hoe laat, en welke naam je aanneemt. In ondertrouw gaan kan tegenwoordig ook via internet, je hoeft er niet eens meer het huis voor uit. Saai hè? Het is een klusje dat je niet mag vergeten voordat je echt kunt trouwen. Gelukkig is het zo gepiept. Wil je meer lezen over in ondertrouw gaan? Lees dan onze inspiratie-artikelen op onze website! 

lees verder
Professionals
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation