Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Rederij afbeeldingen op Trouwen.nl

Rederij inspiratie voor je bruiloft - Bekijk foto’s!

Bij de rederij kan je een boot of schip huren zodat jullie tijdens de bruiloft een boottocht kunnen maken. De bemanning krijg je er dan bij. Je mag niet zomaar zelf een boot meenemen, natuurlijk. Bij de rederij kan je ook een schip afhuren dat aangemeerd blijft. Op dit schip kan je dan de bruiloft vieren. Op deze fotopagina kan je inspiratie opdoen over de mogelijkheden van de rederij. Wil je graag de bruiloft vieren op een boot, een rondvaart maken tijdens de bruiloft of vervoerd worden per boot naar de trouwlocatie? Er is van alles mogelijk bij de rederij. Bekijk onze inspiratie! 

Rondvaart tijdens de bruiloft

Een rondvaart tijdens de bruiloft is iets wat je gasten nooit zullen vergeten. En een rondvaart tijdens de bruiloft is ook niet bepaald iets dat veel bruidsparen doen. Toch zijn er wel een aantal bruidsparen geweest voor jou die een rondvaart tijdens de bruiloft hebben geboekt. Handig voor jou, want dankzij hun kan jij weer lekker foto-inspiratie opdoen op onze pagina. En lijkt zo’n rondvaart tijdens de bruiloft jou nu ook wel wat? Neem dan gemakkelijk en snel contact op met een rederij via onze pagina. Je vindt de rederijen onder het kopje professionals. 

Boottocht naar je trouwfeest

Via een boottocht naar je trouwfeest… Dat klinkt wel heel erg gaaf, vind je niet? Er zijn vast niet veel bruidsparen die het je nadoen: met een boottocht naar het trouwfeest. Vaak wordt de bruiloft ergens anders gevierd dan het trouwfeest en heb je nog trouwvervoer nodig naar de andere locatie. Hoe bijzonder is het als je dan via een boottocht naar je trouwfeest wordt gebracht? Een boottocht is ook hartstikke gaaf voor je bruiloftsgasten. Laat je op deze pagina inspireren door een boottocht. De foto’s liegen er niet om. Een boottocht is heel gaaf! Houd er wel rekening mee of een boottocht tot de mogelijkheden behoort. Denk aan je bruiloftgasten. Zou iedereen een boottocht zo leuk vinden? Bekijk de mogelijkheden hier! 

lees verder
Professionals
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation