Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Photobooth afbeeldingen op Trouwen.nl

Photo Booth op je bruiloft - Foto-inspiratie

Het heeft een beetje een nostalgisch karakter, zo’n Photo Booth. Toch is het hedendaags weer super populair, vooral op bruiloften doet de Photo Booth het goed. Kiekjes maken was nog nooit zo gemakkelijk als met de Photo Booth. Willen jullie ook een Photo Booth op de bruiloft of weet je eigenlijk nog niet zo goed wat een Photo Booth is? Bekijk dan alle foto-inspiratie over de Photo Booth op deze pagina. Speciaal voor jou hebben we een pagina gemaakt met alleen maar afbeeldingen en foto’s van een Photo Booth. Aangezien het nu een ware hype is om een Photo Booth op je bruiloft te hebben vonden we het handig om hier een aparte categorie aan te wijden. Laat je inspireren!

Foto booth voor de bruiloftsgasten

Niets is leuker dan een foto booth voor de gasten. Haal herinneringen op én maak nieuwe herinneringen in de foto booth. Plaats de foto booth op een goed zichtbare plek op de bruiloft of begeleid je bruiloftsgasten richting de foto booth met mooie pijlen en markeringen. Kijk eens naar alle foto’s van de foto booth op onze inspiratiepagina. Je ziet dat een foto booth helemaal in de vrolijke sfeer van een bruiloft past. Kies ook voor een foto booth op je bruiloft! Het is een echte gangmaker. 

Fotobox op trouwfeest

De fotobox op het trouwfeest zorgt voor te gekke kiekjes die de gewone fotograaf niet zo snel zal maken. Een fotobox zorgt namelijk voor intieme momentjes. Veel gasten zullen mooie herinneringen hebben aan de fotobox en willen dan ook graag nieuwe herinneringen maken met de fotobox. Laat je inspireren door onze fotopagina over de fotobox en kies ook voor dit grappige item op jullie bruiloft. De fotobox geeft jullie unieke foto’s van de bruiloftsgasten. Zo heb je een bruiloft nog nooit gezien! Maak je bruiloft uniek met de fotobox. 

lees verder
Professionals
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation