Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

VideoCompany.nl De mooiste dag van je leven vastgelegd met een bruiloft video!

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Gefeliciteerd met de mooiste dag van je leven!

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen. Met een bruiloft video wordt deze hele dag professioneel vastgelegd en naar wens opgeleverd. Met een mooie bruiloft video kan je nog jaren genieten van deze film vele malen terug zien.

Een video van je bruiloft is een geweldige manier om je trouwdag keer op keer compleet te kunnen herbeleven. Jullie liefde voor elkaar. De mooie locaties die je hebt uitgekozen. Al je familie en beste vrienden betrokken. Kortom in een bruiloft video komt alles terug.

Het is jullie dag, jullie video en wij zijn erbij zodat je kan blijven genieten!

Een filmstijl is altijd naar klantwens, de een heeft een ander bruiloft thema dan de ander en daar passen wij graag onze montage stijl op aan. VideoCompany hanteert hiervoor diverse stijlen die altijd naar wens in te vullen zijn. Je kan dit van te voren met je Videograaf bespreken. Ook kan je alvast een linkje sturen van jou ideale voorbeeld!

Teven is de gemonteerde muziek op je bruiloftsfilm altijd op wens van het bruidspaar. Heb je een voorkeur, geef dit dan gelijk aan ons door!

Door heel Nederland!

VideoCompany maakt jaarlijks zo'n 100 - 150 bruiloft video's door heel Nederland. Inmiddels hebben we alle mooie trouwlocaties wel een keer aangedaan. Daarnaast zijn onze prijzen altijd all-in! Dus geen oplopende rekeningen door hoge reiskosten en dergelijke.

Schroom niet en neem direct contact op met een van onze bruiloftvideografen.

Het VideoCompany bruiloft team.

Bekijk website
+1 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michiel

Op 01 apr 2021

Zeer hoogwaardige video's, vlotte communicatie en een prachtig eindresultaat. Erg tevreden en komen hier zeker weer voor verdere opdrachten.

Esther

Op 06 apr 2020

Alweer 1 week getrouwd. En inmiddels de eerste beelden van VideoCompany binnen. Wat wordt het een mooie herinnering aan onze dag. Dank je wel Rik.

Esther

Op 06 apr 2020

Gewoon TOP ! Wij zijn een maand geleden getrouwd, hebben de hele dag laten vastleggen door VideoCompany ! Asher heeft een goed gevoel voor details, en dat zie je terug in onze film . Asher bedankt voor alles , en ik zou VideoCompany/ Asher echt aanraden.

Marjoleine

Op 29 aug 2018

Zeker een aanrader! Top service, leuke videograaf op de dag zelf en snelle oplevering!

Jeniffer

Op 13 jun 2018

Ik ben echt heel blij met mijn film die van onze bruiloft is gemaakt. Asher dit heb je echt top gedaan. Beelden zijn duidelijk en emoties alles komt heel mooi terug op onze film! Het contact wat wij hebben gehad was super fijn en alles komt terug in onze film. Heel erg bedankt ga zo door Toppers !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation