van ver trouwen Trouwen in de talen Frans, Duits, Engels, Spaans en Nederlands

van  ver trouwen van ver trouwen
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
van  ver trouwen Vraag informatie aan
Roelandsweg 4
4325 CR Renesse

Lieve bruidsparen,

Ik stel me graag aan jullie voor, Jacomien Valk, trouwambtenaar / ceremoniespreker gespecialiseerd in het sluiten van tweetalige huwelijken.

Spreekt een van jullie Duits, Frans, Spaans of Engels of hebben jullie veel buitenlandse gasten op jullie huwelijk? Ik voltrek graag jullie huwelijk in twee, of zelfs meerdere talen. Zo kunnen alle bruiloftsgasten tijdens jullie huwelijksvoltrekking alles begrijpen, lachen, voelen en vooral genieten.

Ik zorg voor een warme, persoonlijke trouwtoespraak, met veel aandacht voor detail en geheel naar jullie wensen.

Dat is waar ‘van ver trouwen’ voor staat!

Iedere bruiloft is voor mij een feest, jullie genieten van de huwelijksvoltrekking maar ik geniet altijd even hard mee. Huwelijken sluiten is mijn passie. Of dit nu met je blote voeten in het zand op het strand is, op een prachtig kasteeltje, in je eigen tuin, midden in het bos of in het buitenland alles is mogelijk.

Willen jullie meer weten over ‘van ver trouwen’, neem dan een kijkje op mijn website: www.vanvertrouwen.nl. Hier kunnen jullie ook reacties lezen van bruidsparen die ik al heb mogen trouwen.

Hartelijke groet uit Zeeland!

Jacomien Valk

Trouwambtenaar in de talen Frans, Duits, Engels, Spaans en Nederlands

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Leon en Sonja

Op 13 sep 2018

Mede dankzij jou was onze huwelijksdag perfect. Onze eerste ontmoeting bij jou thuis was direct vertrouwd. We voelden ons thuis en je begreep direct hoe en wat we wilden. Losjes en oprecht breng je de woorden perfect over.

Annelies

Op 21 jun 2018

Jacomien maakt er ontzettend veel werk van en dat komt terug in haar speech. Persoonlijk, verrassend en gevoelvol. Ze geniet duidelijk van haar werk en die passie maakte onze bruiloft helemaal top

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation